egirl recomanda WWW-ul lunii

S-a lansat WorldWide Television!

S-a lansat WorldWide Television!Intr-o lume in care tehnologia este in continua evolutie si toata lumea se afla in miscare, WWTV va ofera mobilitate si accesibilitate.

Ia cu tine oriunde si oricand programele TV preferate! Cu un singur click te poti bucura de cele mai interesante stiri, filme sau emisiuni TV pe care le urmaresti si la care nu poti renunta!

WWTV.ro ofera un serviciu online la nivel mondial care iti da posibilitatea sa accesezi o gama larga de posturi de televiziune, in functie de categorie: Stiri, Documentare, Sport, Filme, Musica si canale Generaliste, pe platforme fixe sau mobile. In plus, WWTV.ro vine in ajutorul tuturor persoanelor care nu la indemana un televizor si care doresc sa fie mereu informate.

                                   S-a lansat WorldWide Television!

WWTV este un concept nou, o platforma care iti ofera posibilitatea de a urmari programele TV oricand si oriunde. Fie ca te afli intr-o statie de asteptare pentru un autobuz sau un tren, fie ca esti pe drum sau intr-o calatorie de afaceri, doar un click te desparte de canalele TV preferate.

Puteti accesa cu usurinta WWTV de pe telefon, tableta, laptop sau PC. Este usor de utilizat si extrem de accesibil.

Abonamentul pentru o luna este de doar 2 euro + TVA!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu