egirl recomanda WWW-ul lunii

Decoblog.ro – blogul tau de inspiratie in decoratiunile interioare


Prezentare Decoblog

Fiind blogul echipei Decorix.ro, Decoblog.ro ramane fidel sloganului “Totul pentru casa ta”. De aceea, prin intermediul blogului updatat zilnic dorim sa oferim idei noi pentru tot ceea ce tine de amenajarea si intretinerea casei si a gradinii, pentru ingrijirea animalelor de companie, retete si trucuri culinare, dar si  sfaturi legate de shopping si de frumusete.

Saptamanal afli despre noutatile deco si lifestyle, ilustrate cu fotografii sugestive. Decoblog.ro este o sursa de inspiratie pentru amenajarea unei locuinte si pentru a avea o gradina de vis. Fie ca e vorba de mobilier, de decoratiuni, de crearea unor decoruri deosebite sau de amenajarea casei de sarbatori, vei gasi pe blog idei si opinii care, speram ca te vor ajuta sa ai un camin asa cum iti doresti.

Pentru a fi de ajutor in alegerea produselor din magazinul online, pe Decoblog.ro punem informatii detaliate si sugestii pentru utilizare optima a acestora. In plus, in fiecare joi te informam despre lucrurile cele mai interesante aparute pe internet, iar pentru cititorii nostri avem si concursuri cu premii utile de la Decorix.ro.

Fie ca esti pasionat de decoratiuni, de gatit , de gradinarit sau de moda, trebuie sa fii mereu informat. De aceea, te invitam sa citesti Decoblog.ro, pentru a afla ultimele trenduri in materia de lifestyle si pentru a participa la concursuri.

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu