eboys Punctul lui de vedere

Trupul feminin pus in lumina dintr-o perspectiva pur masculina!

Trupul feminin pus in lumina dintr-o perspectiva pur masculina!Daca va intereseaza cum apreciaza barbatii cu adevarat trupul feminin in toata frumusetea si complexitatea sa, veti dori cu siguranta sa cititi in continuare cateva dintre rezultatele sondajelor de opinie facute de-a lungul timpului pe aceasta tema, ale caror subiecti au fost, desigur, barbati de varste diferite si cu gusturi diferite in ce priveste femeia ideala a visurilor dansilor.

Astfel, s-a descoperit faptul ca aproape 80% dintre barbati ar prefera sa cunoasca si sa intre intr-o relatie cu o femeie oarecare, chiar si daca aceasta ar avea mai multe kilograme in plus sau nu ar fi deosebit de draguta, iar numai 20% dintre barbati ar prefera mai degraba sa cunoasca o femeie cu adevarat frumoasa si cu un trup perfect decat alternativa prezentata anterior.

In ce priveste zonele preferate de barbati atunci cand admira trupul feminin, fundul si chipul unei femei ocupa primele locuri, pe cand alte arii si, surprinzator, picioarele detin doar un mic procent din totalul general. Din acest motiv, barbatii in majoritatea lor prefera femeile cu un trup prin nimic remarcabil, eventual subliniat prin linii usor rotunjite, dar nu neaparat comparabil cu silueta modelelor de pe scena modei.

Foarte putini barbati prefera femeile cu talie subtire sau, la polul opus, pe cele cu un trup atletic, dar destul de multi dintre barbatii chestionati de-a lungul timpului au afirmat si faptul ca ar fi dispusi sa se intalneasca cu orice tip de femeie, atat timp cat aceasta este dispusa sa le accepte compania si sa ii cunoasca mai indeaproape.

In mod previzibil, peste 80% dintre barbatii chestionati s-au intalnit si chiar le-a facut placere sa se afle in compania unei femei care nu se incadra deloc in tiparele idealului lor de frumusete si tot aproximativ 80% dintre aceiasi barbati nu au ramas deloc dezamagiti atunci cand li s-a permis sa admire trupul femeii in cauza in toata goliciunea sa.

Un fapt foarte interesant, dar si haios este ca aproximativ 70% dintre barbati nu ar avea nimic de obiectat daca li s-ar propune sa intre intr-o relatie cu o femeie mai inalta decat dansii, iar procentul acestora creste inca si mai mult daca femeia in cauza afiseaza multa incredere in sine.

Tot increderea in sine, dar si respectul fata de propria persoana ridica simtitor o femeie in ochii barbatilor, acestia fiind de parere ca cele mai multe dintre femei ar trebui sa afiseze mai multa incredere in relatia lor cu barbatii, dar nu o fac deoarece nu se vad indeajuns de atragatoare din cauza unor prejudecati generate fie de presiunea modei momentului, fie chiar de propriile idealuri de frumusete care tintesc mai sus decat ar fi nevoie.

Femeile educate si, implicit, inteligente sunt de asemenea favorizate in proportie mare de catre barbati, aceasta datorita probabil si faptului ca aceasta categorie de femei nu se ghideaza dupa imaginile ideale propuse pe canalele de media sau prin reviste ci au o viziune mai pragmatica si mai realista asupra propriei persoane si consecvent asupra valorii lor personale ca persoana si ca femeie.

De interes pentru femei poate fi si faptul ca barbatii gasesc intr-o buna proportie anumite trasaturi, privite de catre femeie ca negative, drept semne ale frumusetii sau dragalaseniei, aici putandu-se aminti buzele subtiri ori cele groase, mainile mici si foarte feminine sau opusul lor, mainile puternice, aproape barbatesti, sanii foarte mici ori dimpotriva cei exagerati de plini si asa mai departe. Barbatii privesc in buna masura asemenea atribute fizice aparent negative ca un lucru bun deoarece ei analizeaza intotdeauna intregul "pachet" si nu doar partile sale componente.

Ridurile, atata vreme cat sunt in numar mic si nu deosebit de accentuate mai nu conteaza din punctul de vedere a barbatilor, iar abdomenul bine lucrat sau tricepsii bine definiti ori alte urme lasate de vizitele la sala de fitness conteaza inca si mai putin in viziunea lor decat ridurile. Parul corporal poate insa reprezenta un motiv de respingere din partea barbatilor, mai ales atunci cand este vizibil in zona fetei si aceea a sanilor.

Ceea ce apreciaza inca barbatii la unison la femei si vor continua sa aprecieze aceasta probabil si peste sute de ani de acum incolo este parul lung si bine ingrijit, semn absolut al feminitatii si atribut indirect al puritatii de tip feciorelnic. Similar, toate celelalte marci ale feminitatii vor fi la fel de bine cotate de catre barbati, aici putand aminti machiajul bine gandit, comportamentul cu o usoara tenta senzuala, limbajul trupului folosit inteligent si cu masura, privirea si ochii care emana instinctiv sexualitate si frumusete si alte astfel de amanunte parca lipsite de semnificatie, dar atat de feminine in esenta lor.

Moda si orice alte manifestari sau evenimente mondene nu au mare impact asupra barbatilor in ce priveste felul in care se raporteaza acestia la trupul feminin, la final contand foarte mult semnalele transmise direct sau indirect de catre femeie, care pot fermeca sau, dimpotriva, indeparta un barbat, semnale care este bine sa exprime multa incredere in sine, feminitate, sociabilitate si, nu in ultimul rand, sinceritate si pofta de viata.

Lucian Berea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu