eboys Punctul lui de vedere

Trucuri garantate pentru condimentarea vietii tale sexuale

Trucuri garantate pentru condimentarea vietii tale sexualeSexul este dintotdeauna o motivatie puternica pentru orice barbat, dar rutina poate uneori sa umbreasca momentele placute petrecute intre cearceafuri, cerand astfel noi provocari care sa ridice pasiunea la maximum gratie diversitatii sexuale dorite si asteptate de ambii parteneri.

Pentru fete, artificiile de natura sexuala care sa mentina aprinsa flacara pasiunii in sufletul partenerului lor pe termen nelimitat sunt deloc dificil de retinut sau greu de pus in practica si pot ajuta, paradoxal, la depasirea propriilor inhibitii prin introducerea lor treptata intre jocurile sexuale favorite de cuplu.

1. Masturbarea este mult prea ignorata in viata sexuala a unui cuplu odata ce relatia tinde sa devina stabila, dar reintroducerea acestei practici ca parte din preludiul sexual poate aprinde serios simturile partenerilor, in special barbatii preferand sa isi priveasca partenera atingandu-se si stimulandu-si zonele intime inainte de a se infrupta din trupul care li se ofera pe tava atat de explicit.

2. Masajul senzual reprezinta pentru multe cupluri o notiune mult prea tehnica, care aduce confuzie in mintea ambilor parteneri si ii inhiba suficient incat sa renunte complet la aceasta practica. In realitate insa masajul senzual presupune in primul rand stimularea zonelor erogene ale partenerului si nu neaparat frecarea spatelui acestuia, iar femeile pot face acest lucru cu mult talent, atingerile lor usoare si/sau ferme putand provoca placere maxima partenerului, in mod special penisul, fesele si pieptul fiind zone preferate de catre barbati.

3. Instructiuni mai clare sau mai cu perdea trebuie adeseori exprimate de catre fete pentru a-si "disciplina" partenerul dupa voie in pat, doar asa barbatii permitandu-si sa adopte pozitii si jocuri sexuale diverse, ei primind "comenzile" corecte ca pot saruta, atinge, incita, forta sau penetra trupul feminin spre placerea maxima a partenerei lor.

4. In mod similar, pentru multe cupluri, comunicarea nu se opreste doar la partea sa practica, de zi cu zi, ci poate fi continuata si in valtoarea pasiunii, aici fetele putand sa apeleze la un limbaj vulgar, violent sau, dimpotriva, la unul senzual ori comic cand, dupa fiecare caz in parte, acest limbaj poate ajuta la condimentarea vietii sexuale si intarirea legaturilor dintre cei doi parteneri.

5. Unele practici sexuale precum sexul oral sau cel anal sunt deopotriva respinse, dar si luate in considerare de catre multe femei in scopul diversificarii vietii sexuale, iar umorul combinat cu putina rabdare si ceva curiozitate face chiar si asemenea practici nu doar acceptabile, dar chiar placute atunci cand si partenerul stie ce are de facut si nu forteaza lucrurile in pat. Lipsa de prejudecati in plan sexual nu trebuie totusi sa conduca la renuntarea totala la propriile valori morale, iar dialogul va aduce mereu mai multa lumina in acest sens.

6. Multi barbati asteapta si isi doresc sa fie dominati in dormitor de catre o partenera in care au multa incredere, in mod surprinzator o parte dintre acestia putand fi persoane cu maxima influenta si putere de decizie in plan profesional ori social. O femeie inteligenta si intuitiva va simti mereu cand e momentul sa preia initiativa in dormitor si va aduce un plus de placere partenerului sau tratandu-l acum ceva mai dur si mai direct decat de obicei.

7. O schimbare care apare in planul vietii sexuale poate fi si rezultatul unei schimbari fizice a aspectului general al femeii, astfel aici putandu-se alterna intre epilare totala in zona axilara si cea pubiana sau un aspect mai stufos aici, la o piele mai bronzata sau, alternativ, ferita complet de soare, la schimbarea culorii parului, tatuaje, piercinguri, implanturi etc., si asemenea trucuri practice putand fi de folos pentru condimentarea vietii sexuale.

Nu in ultimul rand, trebuie inteles faptul ca experienta sexuala, capatata in decursul timpului, poate sau nu sa reprezinte un plus sau, dimpotriva, o piedica in planul vietii sexuale de cuplu, fiecare dintre parteneri venind cu preferintele sale speciale si dorindu-si sa le impuna adeseori fara dialog si ca de la sine inteles in dormitor. Nu este vorba insa de o lipsa de compatibilitate in acest caz ci doar de necesitatea unor negocieri serioase pentru a se atinge compromisul ideal si a se evita astfel promiscuitatea sexuala.

Este posibil si este de dorit sa stimulam inspre bine activitatile de cuplu cu caracter sexual, iar daca mai exista si putina dragoste genuina atunci totul va decurge si pe viitor fara probleme gratie comunicarii directe si lipsei de prejudecati a ambilor parteneri

Lucian Berea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu