eboys Punctul lui de vedere

Adevarul rece despre cuplurile moderne

Adevarul rece despre cuplurile moderneAdevarul rece despre cuplurile moderne din zilele noastre

"Ce isi doresc de fapt barbatii?" ar putea fi un alt titlu al acestui articol in care autorul isi doreste sa prezinte o lista scurta, dar completa care include in mare cam toate "pretentiile" unui barbat modern implicat intr-o afacere de dragoste cu o partenera aleasa de acesta din oferta existenta pe piata matrimoniala din tara sau din afara.

Ca sa ne intelegem din start, nu vom lua sub analiza aici nici barbatii cu probleme emotionale sau de alta natura si nici pe cei de orientare sexuala alta decat cea heterosexuala ci discutam exclusiv doar despre barbatii eligibili, in puterea varstei, caracterizati si prin incredere in sine, si prin independenta financiara si, de ce nu, si prin ceva sex appeal.

Pentru acestia si generalizand usor datele problemei, putem identifica cu usurinta cam toate liniile directoare dupa care sa se poate ghida orice femeie interesata sa intre intr-o relatie amoroasa cu un astfel de partener:

1. Sexul pasional, incarcat de erotism si practicat frecvent este din pacate sau, poate, din fericire, o necesitate vitala pentru un barbat modern al zilelor noastre, din acest punct de vedere masculii zilelor noastre putand fi deosebit de solicitanti si chiar obositori daca nu reusesti sa tii pasul cu dansii. In cazul in care barbatul nu va primi ceea ce isi doreste la acest capitol, este aproape sigur ca va compensa necesarul sau zilnic apeland la modalitati alternative de satisfacere sexuala prezente din abundenta pe piata si relativ putin costisitoare ca si investitie afectiv-financiara.
    
2. O companie placuta, distractiva si inteligenta oferita de partenera de relatie este un alt factor de luat in considerare de catre o femeie care isi doreste alaturi de dansa un barbat de succes al zilelor noastre. Similar cu nevoia lor constanta de sex, barbatii vor dori frecvent sa li se prezinte diverse oportunitati de distractie, conversatie spumoasa sau pur si simplu o petrecere placuta a timpului in doi, iar acest obiectiv de asemenea poate fi nu usor de atins si destul de solicitant pentru cele mai multe dintre femeile care isi doresc in mod aparte sa puna mana pe un mascul prezentabil si deschis pentru o relatie amoroasa.

3. Un aspect mereu ingrijit, mult stil si rafinament precum si abilitati speciale de gazda perfecta sunt calitati absolut necesare atunci cand traiesti zilnic alaturi de un barbat de succes, acesta bazandu-se in mare masura atat pe rolul tau de "insotitoare de lux" la evenimente si petreceri oficiale sau/si mondene cat si pe functia ta de animatoare si gazda ideala pentru "protocoalele" organizate la propriul domiciliu.

4. Suport consistent in plan casnic, plecand de la prepararea meselor zilnice si ajungand la spalarea rufelor si curatenia generala in locuinta. Deloc surprinzator, barbatii moderni sunt barbati activi, implicati in proiecte profesionale suficient de "complexe" si consumatoare de timp care nu le mai lasa timp si pentru indeplinirea adecvata a activitatilor cu specific casnic. Rezonabil sau nu, acesta este un compromis cu care se vor confrunta inevitabil toate femeile care vaneaza un barbat modern, asa cum se prezinta acesta la modul real in Romania sau chiar si peste hotare.

5. Suport constant si in ce priveste reusita lor in plan profesional, aceasta este o alta cerinta a barbatului modern, care asteapta sa fie stimulat corespunzator de catre iubita sa pentru a castiga un plus de incredere in fortele proprii, pentru a se simti mereu mai puternic, mai capabil si mai de succes decat colegii sai de munca sau alte persoane care ii pot face o concurenta serioasa in plan profesional.

6. Nu in ultimul rand, respectul acordat neconditionat propriei lor persoane precum si acceptul tacit cu privire la dreptul lor la intimitate si un grad marit de independenta sunt de asemenea conditii obligatorii care permit functionarea armonioasa intr-o relatie cu barbatul modern al zilelor noastre.

A nu se intelege gresit, barbatii moderni exista in zilele noastre cu plusurile si minusurile lor exact asa cum sunt descrisi in paragrafele de mai sus, dar la fel de reale, solicitante si expuse intr-o lumina rece pot fi si femeile moderne, cautate de data aceasta de un alt tip de barbat decat cel asa-zis "modern" si avand si ele necesitatile si pretentiile lor specifice.

Sub nici o forma, o relatie durabila intre un barbat modern si o femeie moderna nu prea este posibila in prezent sau, oricum, nu va rezista probei timpului, iar acest lucru poate fi verificat prin consultarea directa a statisticilor oferite in mod public spre analiza. Barbatul modern si femeia moderna sunt prin definitie incompatibili si intr-o totala opozitie, iar cei care cred altceva pot verifica pe propria piele valabilitatea acestor afirmatii.

In concluzie, putem observa pe piata noastra matrimoniala ca exista o cerere si o oferta ca pe orice alta piata de consum, aici "cumparatorii" putand fi asemanati pradatorilor naturali din salbaticie, iar cei care vand produsul apropiindu-se mai degraba de rumegatoare sau, oricum, de alte specii, toate pasnice si docile din mai toate punctele de vedere.

Aceasta este realitatea cruda in ce priveste cuplurile moderne, asa cum sunt ele numite in mod impropriu si foarte frumos promovate in revistele cu specific de lifestyle, dar imaginile oferite pe acolo sunt destul de departe de adevarul gol-golut care ne spune ca, in continuare, barbat sau femeie, trebuie sa alegi in viata inclusiv in plan sentimental intre a fi un sclav sau, respectiv, un stapan, asta si in functie de norocul pe care l-ai avut in decursul vremii, dar si de valorile morale pentru care optezi definitiv din tinerete si pana la varsta senectutii.

Lucian Berea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu