eboys Punctul lui de vedere

Ce doresc barbatii de la o partenera care sa le implineasca toate asteptarile?

Ce doresc barbatii de la o partenera care sa le implineasca toate asteptarile?Credeti nu de putine ori ca e practic imposibil sa multumesti un barbat in zilele noastre pana acolo incat sa stii fara putinta de indoiala ca il ai pe acesta la degetul mic, dar realitatea va va demonstra in timp ca lucrurile sunt ceva mai lejere din acest punct de vedere odata ce te conformezi fara nici o prejudecata ghidului neoficial de "utilizare" a barbatului modern:

1. Niciodata, si e bine sa repetam acest lucru, niciodata sa nu abordati masca tipei inabordabile, invaluite in mister, atunci cand va doriti cu adevarat sa cunoasteti mai de aproape un tip interesant din punctul vostru de vedere.

2. Spiritul umorului si abilitatea de a provoca spontan rasul celui pe care il admiri nu e un atribut exclusiv al barbatilor, femeile de asemenea fiind bine sa practice periodic acest exercitiu placut prin care sa amuze in mod copios si in sensul cel bun barbatul viselor lor.

3. Femeile cu ceva mai multa experienta stiu despre acest lucru, respectiv placerea si respectul sincer cu care barbatii privesc o reprezentanta a sexului frumos care nu se teme sa isi exprime in mod direct si sincer trairile si ideile sale, intru totul omenesti si naturale chiar si atunci cand par la o prima vedere relativ gresite sau usor excentrice.

4. Nu renuntati nici macar dupa ce ati depasit varsta de 40 de ani la aspectul natural, nemachiat al chipului vostru in intimitatea propriei locuinte si chiar si in public si, de asemenea, nu puneti la naftalina vestimentatia sport sau cea care e pur si simplu comoda si va prinde de minune in situatiile informale. Este un atribut al feminitatii si tineretii vesnice, dar si o dovada de incredere in sine si in afectiunea neconditionata a celui impreuna cu care alegi sa iti traiesti viata.

5. Dovezile spontane de afectiune, in mod aparte saruturile si imbratisarile pline de pasiune nu sunt deloc respinse de barbati desi femeile cred uneori ca acestia ar prefera mai degraba o partida de sex decat simple gesturi de dragoste, exprimate la libera alegere a partenerei lor.

6. In ciuda parerilor contrarii, si barbatii au nevoie de asigurari periodice cu privire la aspectul lor fizic placut si, bineinteles, sfaturi inteligente in ce priveste vestimentia aleasa pentru diverse ocazii. O femeie indragostita nu va uita niciodata sa se ocupe indeaproape si de acest aspect care aduce multa incredere in sine si multa fericire in sufletul iubitului ei.

7. Foarte putini sunt barbatii care sa refuze o partida de sex atunci cand solicitarea vine din partea partenerei lor, de regula asemenea barbati fiind persoane josnice, de proasta calitate, care practica santajul sexual in scopul manipularii celei care ii iubeste mai mult decat ochii din cap. Nu va sfiiti de aceea sa solicitati la randul vostru sex de fiecare data cand va vine cheful si nu va mai lasati manipulate de un partener viclean, care nici nu va iubeste sincer si care va mai si fura de pomana momente pretioase din existenta voastra trecatoare.

8. Daca va place sa va masturbati, va incita unele jocuri erotice, aveti preferinte sexuale speciale sau pur si simplu sunteti pline de viata si cu mare pofta de sex de calitate, nu ezitati sa va manifestati ca atare cu acordul si participarea mutuala a partenerului vostru, un asemenea comportament fiind pe departe mai natural si mai onest decat afisarea mastii de mironosita inocenta, lipsita de experienta, care nu e nici sexi si mai si oboseste inutil spiritul partenerului de relatie.

9. Barbatii au nevoie si de putina intimitate, de perioade mai scurte sau mai lungi in care sa se desprinda de toate si sa analizeze la rece diverse probleme de viata sau de alta natura. Ingaduiti-le cu gratie acest favor si feriti-va sa ajungeti la situatiile in care barbatul sa fie fortat sa isi procure asemenea momente de intimitate ascunzandu-se in camera de baie si petrecand minute lungi pe scaunul de toaleta, meditand astfel in pace la problemele sale existentiale.

10. Nu uitati niciodata un lucru esential in ce ii priveste pe barbati, respectiv ca acestia nu sunt si nu isi doresc sa ajunga doar un gigolo care sa va escorteze la diverse evenimente publice pentru a face acolo o buna impresie, cei mai multi dintre dansii fiind, la fel ca si voi, persoane care pretuiesc bunul gust si care se simt complet anapoda atunci cand sunt exploatati fara acordul lor pe scena vietii de zi cu zi.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu