eboys Punctul lui de vedere

Topul pozitiilor sexuale preferate de barbati

Topul pozitiilor sexuale preferate de barbatiComparand fanteziile erotice ale barbatilor cu cele ale femeilor, sexologii au descoperit nu fara surprindere faptul ca, in ultima perioada , atat barbatii cat si femeile par sa prefere cam aceleasi pozitii sexuale in cadrul actului erotic, lucru desigur convenabil pentru armonia vietii sexuale, dar numai in masura in care nu apar anumite confuzii pe aceasta tema din cauza lipsei de comunicare in cuplu.

1. Una dintre pozitiile sexuale dorita de catre barbatii din toata lumea este chiar aceea preferata prioritar si de catre femei, respectiv "femeia deasupra", femeile alegand aceasta pozitie deoarece asa se pot desfasura in voie, iar barbatilor placandu-le deoarece asa isi pot admira partenera in toata splendoarea sa si, suplimentar, avand si mainile complet libere pentru a o stimula pe aceasta in acord cu preferintele ei aparte.

2. Probabil prima pozitie sexuala practicata vreodata de om in istorie, "pozitia misionarului" permite un control mai bun din partea barbatului, care preia rolul activ in cadrul actului erotic, permitand totodata trupurilor sa "comunice" prin semnale discrete care sa intensifice placerea pe durata actului sexual.

3. "Femeia deasupra, cu spatele la partener" sau "balansoarul" excita foarte mult simturile barbatilor si este preferata la fel de mult si de catre femei care se simt mai salbatice in pat atunci cand practica aceasta pozitie. Desi oarecum riscanta pentru barbat, aceasta pozitie poate oferi o stimulare maxima pentru ambii parteneri in masura in care se capata suficienta experienta odata cu trecerea timpului.

4. Pozitiile "pe la spate" sunt favoritele barbatilor cu un plus de experienta sexuala, aici existand o buna diversitate care se poate alterna in cadrul aceluiasi act sexual, fie vorba despre "pozitia catelului", "sfinxul", "lingurita" sau alte pozitii similare care permit atat o intensificare a placerii ambilor parteneri cat si stimularea in voie a partenerei de cuplu de catre barbat.

5. Si pozitiile din picioare sunt preferate laolalta de catre barbati si femei, aici putandu-se alterna pozitii precum "femeia la zid", "femeia la zid pe la spate", barbatul in picioare si femeia asezata comod pe o suprafata unde organele sexuale se afla la acelasi nivel si penetrarea se poate face mai intens si altele. Astfel de pozitii sexuale sunt practicate de regula "pe fuga", atunci cand dorinta sexuala este maxima si iubitii nu mai au rabdare sa se dezbrace complet ca sa ajunga pana in intimitatea dormitorului.

6. "Scoica" este oarecum similara cu pozitia misionarului, numai ca barbatul se aseaza in genunchi intre picioarele larg desfacute ale partenerei sale care sade complet relaxata si pasiva pe spate permitand barbatului un rol activ pe toata durata actului sexual. Barbatii, mai ales cei care prefera sa isi domine femeia in dormitor, prefera mult si aceasta pozitie deoarece acum se pot lasa complet in voia simturilor facand ce le trece lor prin cap pentru un orgasm cat mai intens atat pentru dansii cat si, de preferat, pentru partenera lor.

7. "Lap Dance" sau femeia deasupra si barbatul asezat comod pe un scaun este o pozitie nu doar placuta, dar si deosebit de eficace pentru atingerea orgasmului in cele mai bune conditii de catre ambii parteneri. Acum, atat barbatul cat si femeia preiau cu randul rolul activ, iar daca exista si un plus de experienta capatata in timp atunci lucrurile vor decurge mai mult decat multumitor.

8. Pozitia misionarului are si unele variante mai "acrobatice", respectiv pozitia cu picioarele femeii pe umerii barbatului sau pozitia cu picioarele femei facute colac in jurul barbatului, aceste pozitii fiind deosebit de stimulatoare pentru femeie si preferate si de catre barbati care pot penetra mult mai bine astfel partenera lor de sex. Este necesara o conditie fizica buna pentru ducerea la bun sfarsit a actului sexual in aceste conditii, dar si recompensele vor fi pe masura.

9. "Covrigul" este de asemenea o pozitie sexuala extrema, care cere o conditie fizica buna din partea ambilor parteneri, existand 2 variante mai des practicate ale acestei pozitii sexuale, respectiv cea cu femeia asezata pe o parte cu un picior in jurul taliei partenerului si barbatul asezat in genunchi intre picioarele ei si o a doua varianta, ceva mai solicitanta, unde femeia isi incolaceste picioarele in jurul gatului (ca un covrig), iar barbatul o poate penetra astfel mai in profunzime oferindu-i placere maxima.

10. In sfarsit, "cascada" este o pozitie sexuala originala unde barbatul se aseaza pe canapea culcat pe spate, cu capul in jos si cu picioarele ridicate pe canapea, iar partenera sa se pozitioneaza confortabil din picioare deasupra organului genital al barbatului si preia un rol activ lasandu-se in voia cea buna peste coapsele partenerului sau mai lent sau mai rapid, la alegerea sa. Este tot o pozitie sexuala acrobatica, dar care va incuraja penetrarea in profunzime a femeii si atingerea mai rapida a orgasmului pentru ambii parteneri.

Este cert faptul ca barbatii prefera si multe alte pozitii sexuale in cadrul actului erotic, dar cele enumerate mai sus se pare ca sunt mai des practicate in ultima vreme, un lucru foarte pozitiv din punctul de vedere al sexologilor care considera ca in sfarsit s-a atins un bun echilibru in ce priveste pozitiile sexuale preferate de barbati raportat la cele preferate de femei. Comunicarea va ajuta simtitor la mentinerea acestui echilibru in planul vietii sexuale, alternativ fie barbatul, fie femeia putand aborda rolul partenerului activ pentru un plus de placere, dar si o mai fericita diversificare a vietii erotice in cuplu.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu