eboys Punctul lui de vedere

Ce secrete ascund barbatii de partenerele lor?

Ce secrete ascund barbatii de partenerele lor?Barbatii mint uneori , si la fel stau lucrurile si in cazul femeilor care si ele mint fara a sta mult pe ganduri atunci cand situatia de moment cere acest lucru. Sinceritatea deplina in cuplu se crede a fi esentiala pentru bunul mers al unei relatii, dar asta e valabil doar la modul ideal, iar minciuna in sine poate avea, paradoxal, un rol chiar pozitiv pentru mentinerea armoniei in cuplu in masura in care se minte din dragoste si nu pentru a se ascunde diverse mizerii care pateaza puritatea sentimentelor.

Despre aceste secrete ale barbatilor urmeaza sa vorbim in cadrul acestui articol, respectiv despre secretele pe care le tin ascunse din dragoste pentru partenera lor si nicidecum despre minciunile gogonate pe care alti barbati lipsiti de scrupule le scornesc pentru a ascunde lipsa lor de fidelitate, racirea pasiunii fata de partenera lor sau alte secrete care nu au nimic de-a face cu dragostea.

1. Banii si situatia financiara precara apar constant in topul secretelor barbatilor de toate varstele, acestia mintind mai mereu cu privire la adevarata stare de lucruri si incercand din rasputeri sa mimeze o buna stabilitate in plan financiar. Chiar si atunci cand bugetul lor este bine echilibrat, dar nu si foarte consistent, barbatii vor continua sa minta pe acest subiect, ei simtindu-se de regula in inferioritate mai ales atunci cand iubita lor castiga la fel de bine sau chiar mai bine decat dansii.

2. Aspectul fizic a inceput sa conteze din ce in ce mai mult pentru barbati, tot mai multi fiind "masculii" care isi raporteaza respectul fata de sine la felul in care arata din punct de vedere fizic. Asaltati din toate partile de diverse imagini ale frumusetii de tip masculin promovate agresiv pe canalele de media, barbatii incearca sa devina mai atragatori facand apel inclusiv la tratamente diverse de infrumusetare si intinerire si acceptand de asemenea multe sacrificii doar pentru a arata o idee mai tineri si mai plini de farmec. Chestionati pe acest subiect, barbatii refuza sa raspunda sincer, ei nesimtindu-se in apele lor atunci cand sunt nevoiti sa admita ca, la fel ca unei femei, si lor le pasa intr-o buna masura de felul in care se prezinta din punct de vedere fizic.

3. Detaliile despre relatiile lor trecute, aspecte mai putin "onorabile" privitor la propria familie, probleme diverse de la locul de munca si alte astfel de chestiuni delicate nu sunt de regula destainuite de catre barbati partenerei de cuplu deoarece ei considera ca asa o vor proteja pe aceasta de un stres suplimentar care sa se adauge problemelor inerente cu care se confrunta orice cuplu din societatea moderna. Unele femei nu sunt deloc de acord cu aceasta mentalitate a barbatilor, dar statisticile arata totusi faptul ca, cel putin pentru perioada de inceput a unei relatii romantice, barbatii au dreptate sa se abtina sa reveleze prea mult despre trecutul lor mai indepartat sau mai recent.

4. Multe dintre secretele barbatilor ar putea fi descoperite fara mari batai de cap de catre partenera lor de relatie, dar numai in masura in care aceasta alege sa isi destainuie propriile secrete in mod deschis, invitand astfel pe iubitul sau sa reciprocheze si sa dezvaluie la randul sau lucrurile pe care se teme sa le spuna iubitei sale. Barbatii se deschid destul de greu catre alte persoane, inclusiv catre cei dragi lor, atunci cand vine vorba despre sentimente si universul lor interior, ei reactionand asa din instinct deoarece stiu ca anumite secrete pot rani sau instraina persoana iubita de dansii.

5. Complexele de tot felul, plecand de la cele care tin de viata sexuala si intimitate si ajungand pana la lipsa de incredere in propriile forte sunt, in sfarsit, o alta categorie de secrete ale barbatilor care uneori se tem ca nu isi satisfac pe deplin partenera in pat, alteori isi doresc ca iubita lor sa fie cea care initiaza actul erotic, suspiciunile justicate sau nu cu privire la lipsa de fidelitate a partenerei lor, inabilitatea exprimarii in plan emotional si alte si alte asemenea probleme constituie toate secrete ascunse ale barbatilor, o parte dintre acestea iesind la iveala odata cu trecerea timpului, iar restul ramanand sub lacat pana la finele vietii lor, barbatii, spre deosebire de femei, fiind capabili sa duca secretele lor in mormant daca asa considera ei ca e mai bine atat pentru dansii cat si pentru toti cei dragi lor.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu