eboys Punctul lui de vedere

Sexul este mai placut daca renuntati complet la prejudecati!

Sexul este mai placut daca renuntati complet la prejudecati!Barbati ideali nu exista in lumea reala sau, oricum, nu sunt deloc simplu de gasit in zilele noastre si ar fi un lucru minunat daca toate femeile ar intelege in sfarsit acest adevar, astfel ele putandu-si alege un partener mai de doamne-ajuta si renuntand definitiv la visele si fanteziile bolnavicioase care le otravesc viata cu tot felul de iluzii despre barbatul perfect care va intarzia mereu sa apara pana ce va fi prea tarziu pentru ele.

Mai mult, femeile ar putea renunta si la multe dintre prejudecatile lor privitoare la barbati, prejudecati insusite de la alte femei sau izvorate din propria lor experienta de viata, si in acest mod ele putand avea o perspectiva realista asupra afacerilor de inima si marindu-si simtitor sansele de a cunoaste un partener compatibil cu ele, capabil sa le ofere multa fericire, incredere si dragoste neconditionata.

Pentru barbati este foarte neplacut sa se descopere in prezenta unei femei blazate sau a unei femei care are impresia ca stie deja totul despre dragoste si despre barbati in general, astfel de femei putand irita la culme un barbat care simte ca este judecat pe nedrept pentru abuzurile si greselile facute de altii inaintea sa si incadrat la aceeasi categorie cu acestia doar pentru simplul motiv ca apartine sexului masculin si nu sexului "perfect".

Una dintre cele mai comune prejudecati ale reprezentantelor sexului frumos este, de exemplu, ideea ca femeile pot iubi un singur barbat pentru tot restul vietii lor pe cand barbatii nu sunt capabili de acest lucru, de unde si retinerea femeilor atunci cand vine vorba sa intre intr-o relatie serioasa cu un barbat care oricum le va insela sau chiar le va parasi mai devreme sau mai tarziu. Exista, e drept, barbati cu duiumul care isi inseala partenerele de relatie, dar in egala masura exista si multi alti barbati care raman credinciosi iubitelor lor pana la moarte.

O alta idee fixa a femeilor spune ca o casnicie nu va rezista atunci cand unul dintre parteneri are o relatie extraconjugala, dar realitatea ne arata totusi faptul ca nu o astfel de problema poate distruge o casnicie ci mai degraba lipsa de comunicare in cuplu, certurile dese, problemele de ordin financiar si alte astfel de obstacole putand conduce rapid la separare sau divort. O afacere extraconjugala poate fi trecuta cu vederea daca exista sentimente sincere de dragoste intre partenerii de relatie, dar lipsa de respect, refuzul comunicarii sau abuzurile si violenta nu mai pot fi iertate la fel de usor.

Multe femei se feresc de o intimitate crescuta in cuplu, isi tempereaza pasiunea si refuza sa faca sex in nestire deoarece ele considera ca prea multa dragoste strica si ca astfel flacara pasiunii se va consuma foarte rapid, iar partenerul lor va incepe sa bata pe la alte usi. Tinerele si adolescentele nu iubesc insa astfel ci cu toata inima si uneori, este adevarat, au de suferit mult din acest motiv.

Dar pana la urma tot tinerele au dreptate atunci cand decid sa se ofere cu trup si suflet unui barbat de care sunt indragostite pentru ca numai asa ele traiesc cu adevarat dragostea si nu doar un sentiment caldut de apropiere si prietenie specific pentru relatiile romantice unde sunt implicate femeile cu experienta care prefera sa isi tina mereu in garda partenerul decat sa se daruiasca acestuia fara minte ca o fetiscana de rand.

Tot femeile "cu experienta" sunt foarte sigure pe ele si cred ca stiu totul despre sex, din punctul lor de vedere factori precum marimea penisului fiind un criteriu important de luat in seama si de asemenea tineretea partenerului de relatie (care ar trebui intotdeauna sa fie cu macar 5 ani mai tanar decat ele) precum si priceperea acestuia in dormitor, pentru aceste femei un barbat care nu este capabil sa le ofere orgasm multiplu la cerere fiind barbat doar pe jumatate.

In realitate insa marimea penisului e bine sa fie cat mai compatibila cu vaginul femeii, un penis prea mare putand provoca durere unei femei cu vaginul mai stramt, respectiv un penis prea mic neputand provoca multa placere unei femei cu un vagin prea larg. Suplimentar, este de preferat ca barbatul si nu femeia sa fie mai in varsta intr-un cuplu, savantii dand sanse mai bune de succes casniciilor unde femeia este cu ceva mai tanara decat partenerul sau.

In ce priveste priceperea sexuala a unui barbat in pat, aici lucrurile sunt intotdeauna complicate, fiecare femeie avand un trup care raspunde diferit la stimulii erotici si cerand de aceea nu un amant cu experienta ci un partener compatibil cu necesitatile sale in plan sexual. A crede ca un barbat, fie el si Don Juan sau Casanova, ar putea satisface orice femeie numai pentru ca e plin de experienta pana in varful degetelor e gresit, lucru demonstrat de altfel si de realitatea de zi cu zi.

Nu se stie cum, dar de o bucata de vreme incoace destul de multe femei au ajuns sa creada ca, pentru ele, dragostea si sexul pasional nu sunt la fel de importante ca o situatie financiara stabila, un camin confortabil si o viata sociala bogata, in acest mod ele reusind de fapt sa isi alieneze complet partenerul de relatie obligat sa se conformeze acestor standarde si sa faca eforturi uriase intr-o atmosfera imbibata de stres doar pentru a castiga respectul si admiratia femeii pe care o iubeste.

Femeile sunt totusi la fel de interesate de sex si isi doresc sa fie iubite cu pasiune la fel de mult ca si barbatii, dar atunci cand le refuza acestora drepturile lor "conjugale", incepand sa ii santajeze sexual si emotional, chipurile pentru a ii motiva mai mult, ele dau dovada de multa cruzime, micime de caracter si avaritie. Este unul dintre principalele motive pentru care barbatii pot ajunge sa urasca o partenera de cuplu, motiv suficient pentru a fugi unde vad cu ochii incercand sa gaseasca o partenera mai putin interesata de portofelul lor si capabila sa ii iubeasca sincer asa cum sunt ei cu adevarat.

Este din toate aceste motive complet de dorit ca femeile sa o lase mai moale cu judecatile lor aspre privitor la comportamentul barbatilor in general si sa renunte definitiv la unele prejudecati si idei fixe ale lor vis-a-vis de universul masculin, doar in acest mod ele putand construi alaturi de partenerul lor o casnicie de succes unde sinceritatea, increderea reciproca si dragostea curata sa fie factorii determinanti pentru cimentarea relatiei de cuplu. Banii, caminul confortabil si toate celelalte nu vor intarzia sa apara de la sine, zeii privind intotdeauna cu ochi buni o casnicie fericita (binecuvantata) si protejand in taina pe toti cei care nu se tem sa iubeasca frumos, fara a-si face multe griji pentru ziua de maine.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu