eboys Punctul lui de vedere

Daca refuzi sa faci sex oral, e doar din vina lui!

Daca refuzi sa faci sex oral, e doar din vina lui!

Sexul oral ramane un tabu chiar si in zilele noastre in ciuda revolutiei sexuale din ultimele decade, iar acest lucru se intampla mai ales din cauza normelor morale si a celor religioase care continua sa condamne aceasta practica sexuala destul de frecventa la cuplurile din prezent, dar tinuta intr-un complet anonimat tocmai pentru ca este inca un tabu al vremurilor "moderne" pe care le traim.
 
Pentru femei, sexul oral reprezinta in buna masura o dovada de incredere, supunere si afectiune fata de partenerul lor, dar atunci cand aceste sentimente nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, sexul oral se poate transforma brusc intr-o practica sexuala de rutina, chiar dezgustatoare, care va cobori serios respectul unei femei fata de propria sa persoana.
 
Exista niste conditii minime care permit practicarea de sex oral cu placere si intr-o atmosfera de maxima relaxare, iar femeile vor raspunde mai mereu favorabil partenerului lor din acest punct de vedere, dar numai daca regulile nescrise care dicteaza respectul si increderea reciproca in cuplu nu sunt incalcate in mod flagrant de catre partenerul lor de relatie.
 
1. Sexul oral poate si trebuie sa fie acordat in mod reciproc, ca o dovada de dragoste si de incredere, respectiv atat barbatul cat si femeia pot sa se bucure de putina placere "interzisa" oferita cu naturalete de catre partenerul lor in mod voit si nu fortat asa cum se mai intampla uneori cand barbatul abuzeaza fara retineri de partenera sa odata ce ea accepta sa ii ofere si sex oral.
2. Igiena corporala este absolut obligatorie pentru practicarea sexului oral in cele mai bune conditii. Femeile in mod special pot avea probleme serioase atunci cand partenerul lor uita sa faca dusuri regulate si o toaleta adecvata a zonei genitale, aceasta fiind una dintre situatiile in care o femeie poate sari fara regrete peste sexul oral indiferent de cat de mult si-ar iubi partenerul de relatie.
3. Unii barbati au prostul obicei de a forta femeile pe durata sexului oral, ei prinzandu-le ferm capul intre maini si impingandu-se fara retineri in cavitatea bucala a iubitei lor deloc diferit de modul in care ar proceda cu o prostituata care accepta sa le faca sex oral contracost. Femeilor le place sa faca sex oral, dar dupa regulile fixate de ele si nu manipulate de catre niste parteneri abuzivi, aceasta fiind o alta situatie in care sexul oral poate fi refuzat unui partener de relatie prea obtuz ca sa inteleaga situatia jenanta in care isi pune iubita sa.
4. Sexul oral nu este, cel putin din punctul de vedere al femeilor, decat parte din preludiul sexual, dar unii barbati considera ca, odata ce au ejaculat, sedinta de sex este incheiata, iar acest lucru poate fi foarte jignitor pentru o femeie care isi doreste sa isi atate partenerul oferindu-i putin sex oral urmat de o partida de sex pe cinste. Lesne de inteles ca si intr-o asemenea situatie femeile vor refuza sa mai faca sex oral cu un partener foarte comod si suficient de nesimtit incat sa ignore complet necesitatile lor in plan sexual.
5. Exista femei care adora sa faca sex oral prelungit, dar numarul lor este redus raportat la restul populatiei feminine, si exista si barbati care prefera adeseori sa primeasca sex oral pentru mai multe minute bune decat sa faca sex in toata regula. Vestea proasta este ca numarul acestor barbati dependenti de sedintele lungi de sex oral este destul de ridicat, iar femeile care nu fac sex oral deloc sau practica sexul oral ca parte a preludiului sexual vor intampina probleme serioase in atingerea unei stari de excitare ridicata, specifica sexului de calitate, deoarece sexul oral prelungit le va curma complet apetitul sexual si ele se vor lasa lehamite de o astfel de practica dezgustatoare care nu le poate satisface pe deplin dorintele lor erotice.
6. Nu in ultimul rand, sexul oral la fel ca si sexul anal nu poate fi practicat pe nepusa masa, astfel de practici sexuale cerand obligatoriu acordul tacit al ambilor parteneri care se pot asigura prin discutii sincere ca isi doresc sa ofere placere si sa primeasca la randul lor placere pe aceasta cale. Este o greseala sa propui partenerei tale sa faca sex oral fara a o pregati in prealabil pentru aceasta, iar barbatii care cred in mod eronat ca toate femeile care nu mai sunt virgine adora sa faca sex oral si/sau sex anal fara multe "fitze" ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a incerca sa invadeze cavitatea bucala a partenerei lor cu penisul lor erect.
Fiinte mai sensibile din fire si mai atente la semnalele transmise de partenerii lor, femeile nu isi forteaza mai niciodata partenerii de relatie sa practice sex oral sau de alta natura impotriva vointei lor, ele tatonand cu pricepere terenul in avans si avand de aceea succes deplin in demersurile lor deoarece barbatii le vor raspunde de regula favorabil chiar si atunci cand propunerile partenerelor lor sunt de-a dreptul scandaloase. Barbatii inteleg astfel ca au numai de castigat daca accepta sa isi trateze iubita in dormitor si intr-o alta conjunctura decat cea cu care s-au obisnuit in trecut si astfel ei cedeaza fanteziilor iubitei lor tocmai pentru ca au fost bine atatati si pregatiti pentru astfel de momente fierbinti.
 
In contrapartida, barbatii fac de multe ori gafe majore atunci cand isi doresc sa condimenteze putin viata lor sexuala, ei trecand de cele mai multe ori direct la fapte, siguri ca vor fi iertati cu usurinta daca "jocurile" lor sexuale nu sunt intocmai pe placul partenerei lor de relatie. Pentru a obtine insa exact ceea ce isi doresc in plan sexual, barbatii ar trebui sa procedeze deloc diferit de femei, comunicarea sincera punctata de aluzii cu tenta sexuala si alte arme din arsenalul seductiei putand sa le aduca pe tava femeia dorita de dansii, cu trup si suflet, dar desigur ca pentru asta vor fi necesare si mici eforturi de convingere precum si un plus de sensibilitate si de tact din partea lor.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu