eboys Punctul lui de vedere

Poti face sex pasional si complet imbracata!

Hainele par a fi, dintr-un anumit punct de vedere, o continua bariera in calea sexului si a libertatii depline de spirit si nu putini sunt cei care sfideaza acest obicei "barbar" petrecandu-si timpul lor liber complet nuzi in propria locuinta sau populand an de an plajele adresate nudistilor. Aceasta trebuie sa fie probabil o aspiratie mai veche a noastra prin care cautam constant paradisul pierdut, asa noi sperand in secret sa ne reintegram din nou in creatie, alaturi de animale si natura inconjuratoare.
 
Partea hazlie este ca, daca am renunta definitiv la portul hainelor, ne-am adapta in relativ scurta vreme la un astfel de stil inedit de viata, firescul situatiei avand un cuvant greu de spus din acest punct de vedere, iar noi putand sa ne purtam astfel la fel de civilizat unii cu altii ca si in prezent, cand avem nevoie de haine, respectiv de o tinuta cat mai eleganta pentru a putea bloca instinctele noastre "animalice".
 
Este cat se poate de normal sa privim trupul uman in toata frumusetea si/sau uratenia sa, dar multi dintre noi aleg sa uite acest lucru, hainele fiind de acum parte integranta din imaginea noastra de zi cu zi deoarece ne ajuta cu maxima eficienta sa ne ascundem propria alienare sufleteasca, hainele conferindu-ne un plus de siguranta si asigurandu-ne constant ca suntem diferiti de animale, ba chiar superiori acestora doar pentru ca noi si nu alte specii suntem capabili sa ne acoperim goliciunea cu o imbracaminte frumoasa si eleganta.
 
Poti face sex pasional si complet imbracata!De aici si pana la descoperirea sexului "pe imbracatelea" nu mai e decat un singur pas, o parte dintre noi stiind deja din experienta cat de excitante si pasionale pot fi sedintele de sex facute pe apucate, fara a ne lepada de haine. Este cumva impotriva firii sa faci sex in acest fel, dar cum noua ne plac mai mult lucrurile omului si nu cele ale Creatorului, nu e deloc o mare surpriza ca sexul "imbracat" ne atrage pe unii dintre noi la fel de mult ca si sexul oral sau masochismul ori alte practici sexuale similare care ies din tiparele sexului obisnuit.
 
Femeile in mod aparte adora sa faca sex imbracate sau dezbracate doar partial, prezenta chiloteilor, a sutienului ori a unei fuste sexi sau a unei bluzite mai obraznice facand totul mai excitant si provocand un plus de placere nu doar femeii, dar si partenerului sau, la fel de infierbantat de ineditul unei astfel de situatii. Hainele pot ascunde usor multe dintre defectele fizice ale corpului, acest fiind un motiv in plus pentru a se prefera sexul facut in aceste conditii cand totul pare ideal, atat femeia cat si barbatul simtindu-se mai sexi si mai atragatori si uitand pe moment de surplusul de greutate, celulita, sanii prea mici sau prea mari si alte astfel de lipsuri in plan fizic.
 
Exista la momentul actual chiar si adevarate fetisuri pentru uniforme, imbracaminte din piele sau din latex, tinute de scolarita sau, la polul opus, de mamica, si chiar un fetis ciudat pentru pampers de bebelusi, toate aceste preferinte sexuale ale semenilor nostri convingandu-ne ca intr-adevar sexul imbracat sau seminud este in mare voga si poate satisface pe deplin fanteziile adeptilor sai din intreaga lume. Nu e un lucru condamnabil desigur ca se prefera astfel de jocuri sexuale, dar incepi sa te intrebi de o bucata de vreme incoace daca sexul normal mai are vreun farmec sau e mai bine sa iti descoperi la randul tau propriile fetisuri pentru a reusi astfel sa ai o viata sexuala implinita chiar si daca acest lucru te va aliena inca si mai mult de tine insuti si de toate cele firesti din jurul tau.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu