eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere::Ce observa femeile pe ascuns la un barbat?


Punctul lui de vedere - Ce observa femeile la barbati

Femeile sunt probabil caracterizate mai mult decat orice prin farmec si subtilitate, iar barbatii care nu inteleg acest lucru de la bun inceput le vor privi mereu intr-un mod gresit, refuzand constant sa isi ajusteze imaginea in acord cu semnalele emise de ele prin limbajul trupului sau prin gesturi cu semnificatii ascunse.

O femeie poate "citi" un barbat chiar de la prima intalnire si de obicei instinctul sau nu da gres deoarece concluziile finale se vor baza pe o serie de observatii minutioase facute in secret, fara ca barbatul sa aiba habar despre faptul ca este supus unei analize amanuntite. Culmea este ca femeile nu par sa observe de la bun inceput partile pozitive pe care barbatii doresc sa le scoata in evidenta ci, mai degraba, ele sunt interesate de o caracterizare in profunzime, care se bazeaza de obicei pe niste conexiuni psihologice de care doar femeile sunt capabile.

Spre exemplu, nu deodorantul scump sau hainele de firma atrag atentia din start unei femei, ci anumite trasaturi trupesti si gradul general de curatenie al barbatului vor conduce la o opinie favorabila sau mai putin favorabila. Din acest punct de vedere, sprancenele, ochii si parul sunt probabil pe primul loc in sfera valorica a oricarei femei. O privire deschisa, sincera, o pereche de sprancene uniforme, fara excese de par si o frizura bine intretinuta vor putea deci impresiona placut o femeie.

Mainile si unghiile vin imediat dupa aceea, femeile avand mai multe ocazii pe parcursul unei conversatii sa analizeze si acest aspect. Daca unghiile in special sunt curate, iar mainile nu au o paloare bolnavicioasa si nici nu sunt incarcate de cicatrice sau chiar murdarie atunci barbatul va trece si acest test cu bine.

Tenul si pielea unui barbat, atat cat se poate observa cu ochiul liber, sunt si acestea importante pentru o femeie, ele apreciind in special un ten curat, fara pori deschisi, o fata bine rasa si o piele daca nu catifelata macar bine intretinuta si nici prea alba, nici bronzata in exces.

O bila neagra se va da negresit si daca urechile sau nasul barbatului contin par in exces, fiind de preferat ca acestea sa fie indepartate in mod periodic cu ajutorul unui trimmer special sau prin alte modalitati practice. Femeile nu apreciaza deloc aceste dovezi de neglijenta si vor considera ca barbatul nu merita luat in considerare ca potential partener.

Bineinteles ca si dantura barbatilor este analizata minutios de catre femei, ele crispandu-se la vederea unor dinti ingalbeniti, cariati sau plini de tartru. Cei care, din pacate, nu au posibilitatea sa mearga periodic la stomatolog, vor trebui probabil sa rada foarte rar sau deloc si sa vorbeasca pe cat posibil abia deschizand gura.

Abia in ultima instanta, desi unii barbati cred altceva, femeile vor analiza si musculatura lor si, bineinteles, spatele acestora. Femeile cu siguranta ca prefera un barbat cu musculatura bine definita si un fund masculin, dur, dar aceste aspecte nu se afla pe primele locuri intre preferintele lor.

La finalul analizei lor, care se poate face si in doar cateva zeci de secunde, femeile pot incepe sa flirteze sau nu, in functie de concluziile lor trase in secret. Barbatii raman de multe ori de-a dreptul confuzi observand o schimbare in bine sau in rau in comportamentul unei femei cu care stau de vorba, dar ei nu inteleg ca au fost supusi unui scurt test si ca au trecut cu brio sau ca au cazut rusinos la acest test.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu