eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Sunteti sau nu experte in arta preludiului sexual?

Punctul lui de vedere :: Sunteti sau nu experte in arta preludiului sexual?Nu e foarte clar in zilele noastre daca femeile intr-adevar primesc de la partenerii lor tot ceea ce isi doresc in plan sexual, preludiul jucand probabil un rol decisiv din acest punct de vedere, insa observandu-le pe multe dintre reprezentantele sexului frumos care au si o viata sexuala activa parca iti vine sa spui ca totul e ok si ca ele intr-adevar sunt satisfacute pe deplin in plan sexual.

Pentru barbati insa lucrurile nu par sa mai stea la fel de bine, acestia declarandu-se de multe ori nemultumiti de viata lor sexuala in ansamblul ei si acuzand diverse cauze in acest sens, precum frecventa scazuta a sedintelor de sex, lipsa de stimuli din partea partenerei lor sau monotonia si rutina intregii lor vieti sexuale.

Femeile ar avea deci o vina oarecare din acest punct de vedere, ele multumindu-se adesea sa accepte fara retineri toate gesturile placute facute de partenerii lor, dar uitand sau facandu-se ca uita sa mai si ofere ceva in schimb. Motivul principal pentru care ele nu fac acest lucru poate fi insa nu faptul ca nu ar dori sa isi alinte mai des iubitii ci poate faptul ca ele nu prea stiu cum sa faca acest lucru, adica nu sunt prea bine initiate in arta preludiului sexual.

La fel ca si in cazul barbatilor, care studiaza temeinic si cu lux de amanunte cum sa ofere placere maxima unei femei, si reprezentantele sexului frumos pot atinge desavarsirea in pat, invatand la perfectie cum sa isi satisfaca partenerii de sex, iar pentru aceasta nu e nevoie decat de informatie corecta si de ceva rabdare, pentru ca altfel barbatii nu au nici necesitati deosebite in plan sexual si nici nu e nevoie de un manual stufos pentru a invata ce butoane ii fac sa "miaune" de placere.

1. Foarte important pentru un barbat, din punct de vedere a preludiului sexual, este sa i se permita sa admire in detaliu trupul gol al iubitei sale, din toate pozitiile si daca e posibil fara prea mare graba. Intrucat barbatii nu prea stiu cum sa creeze atmosfera potrivita pentru un asemenea spectacol special, ramane in seama femeilor sa faca tot ce e necesar pentru ca ei sa nu se simta in vreun fel jenati sau neciopliti.

2. Apropierea initiala dintre cei doi parteneri sexuali este intotdeauna un moment crucial pentru desfasurarea ulterioara a intregului act sexual, iar femeia poate juca un rol pozitiv acum daca stie ce are de facut. Respiratia care ascunde focul pasiunii si privirea sfioasa sau, dimpotriva, plina de nerusinare sunt parte dintr-un preludiu sexual dorit mult de barbati, acestia simtindu-se astfel invitati sa faca pasii urmatori fara a mai lua in calcul daca sunt sau nu doriti de iubita lor in acel moment.

3. In functie de cum doreste femeia sa decurga sedinta de sex, mai pasional sau mai senzual, dupa caz, barbatul va raspunde garantat dorintelor sale, dar pentru aceasta e nevoie de un comportament explicit din partea femeii, aceasta putand sa fie mai directa si ceva mai vulgara atunci cand isi doreste sex "brutal" sau putand sa fie mai rafinata si mai suava atunci cand isi doreste sa prelungeasca preludiul cu putin sex oral sau saruturi sau ce ii mai trece ei prin cap.

4. Atingerile facute cu tact pot stimula barbatii deosebit de puternic, o femeie cu experienta putand astfel sa isi satisfaca la maximum partenerul daca stie cand si unde sa il atinga. Foarte rar, anumiti barbati vor prefera doar unele zone speciale ale corpului unde sa fie stimulati, de regula mai toti barbatii reactionand pozitiv atunci cand sunt alintati pe tot trupul, dar in mod alternativ atat cu buricele degetelor cat si cu unghiile sau cu gura.

5. Odata inceput, preludiul sexual nu trebuie nici grabit si nici lungit peste masura, un preludiu bine facut putand conduce si la o durata optima a actului sexual in sine. Nu intamplator, prin acceptarea jocului erotic pe care il presupune preludiul sexual, partenerii reusesc adeseori sa atinga orgasmul simultan, fiind nevoie in consecinta de o incalzire prealabila a ambelor trupuri pentru a se atinge aceasta placuta performanta.

6. Preludiul sexual poate uneori declansa si un orgasm rapid si intens al unuia dintre parteneri, dar asta nu va incheia obligatoriu si sedinta de sex. Dimpotriva, daca femeia da semne ca doreste sa continue atunci si barbatul va fi mai mult decat dispus sa prelungeasca actul sexual. Astfel, cu cat mai multa experienta se castiga in timp, cu atat mai de durata si mai de calitate va deveni si fiecare sedinta de sex, dar femeia joaca din acest punct de vedere un rol decisiv.

7. Jocurile erotice si obiectele erotice nu atrag multi barbati decat daca ei observa ca si placerea partenerei lor este pe masura, tot femeia fiind deci cea care poate aduce schimbari binevenite in viata sexuala prin introducerea unor noi reguli si a unor noi obiecte si stimulente in cadrul actului sexual. Propunerile pot veni bineinteles si din partea barbatului insa tot ea, femeia, va decide prin reactiile sale daca sexul va fi sau nu deosebit de placut si pe viitor.

8. Nu in ultimul rand, o femeie care respira pasiune si vino-ncoa prin toti porii sai, asta macar pe perioada cat este acasa, alaturi de iubitul ei, va fi ea insasi un foarte placut "preludiu", barbatilor placandu-le sa admire fie si pe ascuns o femeie senzuala, care se imbraca atragator si stie cum sa ofere mici recompense cu substrat sexual chiar si atunci cand sexul propriu-zis nu intra in discutie. Universul casnic incurajeaza si cere chiar un plus de sexualitate, iar copiii, atunci cand exista prin preajma, nu vor fi un obstacol deoarece stimulii erotici sunt trimisi in mod subtil barbatului si nicidecum celor mici.

Femeile au deci nevoie sa stapaneasca destul de bine arta preludiului sexual, nu doar barbatii fiind obligati sa stie pe de rost unde si cata vreme sa atinga o femeie, dar si femeile fiind bine sa invete ce anume stimuleaza mai puternic un barbat si cum sa il aduca pe acesta in pragul extazului atunci cand ele doresc sa isi recompenseze iubitul mai mult decat de obicei. Sa fii un expert in arta placerii nu mai este de multa vreme egalat cu statutul de "profesionist" al sexului, oricine avand in zilele noastre libertatea de a experimenta la discretie propria sexualitate sau pe aceea a partenerului sau.

Stiind ca si pe aceasta cale poti arata celui drag ca il iubesti, merita deci sa iti desavarsesti talentele in plan sexual, cu o practica intensa si ceva rabdare multe femei putand sa ajunga foarte pricepute in pat. Nu este in concluzie adevarat ca barbatilor le place sa sara peste preludiul sexual, dar este valabil faptul ca nu intotdeauna barbatii sunt si pregatiti pentru a face lucrurile mai placute pentru partenera lor si de aceea e bine sa nu uitati ca ei au totusi nevoie de putin ajutor pentru a va face mai fericite, tot ei fiind deschisi si gesturilor placute venite din partea voastra ca raspuns la priceperea lor in plan sexual.

foto Northfoto