eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Si barbatii pot mima uneori orgasmul!

Punctul lui de vedere :: Si barbatii pot mima uneori orgasmul!Medicii specializati in sexologie ne spun de ani de zile ca femeile nu se sfiesc sa joace rolul mironositei, mimand cu mare seninatate orgasmul alaturi de partenerii lor sexuali, dar mai nou putem afla oarecum surprinsi ca si barbatii au aceasta meteahna, ei pretinzand astfel ca ar fi complet satisfacuti si ejaculand barbateste pentru a-ti demonstra asta, dar in realitate doar mimand extazul sexual pentru a nu rani cumva sentimentele femeii de langa ei.

Simpla ejaculare, conform opiniei specialistilor, nu e un semn foarte concludent ca barbatul chiar atinge o stare apropiata de orgasmul sexual astfel incat va fi nevoie de alte criterii pentru a te asigura ca iubitul tau chiar resimte o placere deosebita la finalul sedintei de sex, atunci cand si tu si el este de asteptat sa experimentati o stare suprema de placere sexuala, urmata de relaxarea sublima de dupa aceea.

La fel ca si femeile, barbatii au nevoie de stimuli puternici pentru a resimti constant placere pe durata actului sexual, ei putand sa se trezeasca uneori cu mintea zburand pe aiurea sau chiar sa incheie sedinta de sex din senin doar pentru ca ei simt ca ceva nu e chiar in regula si ca ar fi de preferat sa amane totul pentru un moment mai favorabil.

Obisnuinta este insa ca a doua natura, iar in cazul barbatilor acest lucru este mai valabil decat la femei si astfel barbatii se simt aproape obligati sa incheie sedinta lor de sex cu traditionala ejaculare, din acest motiv ei facand tot posibilul pentru a-si incheia treaba in mod onorabil, dar si ceva mai repede decat de obicei, ei producand chiar si sunete suplimentare de placere daca asta se dovedeste de ajutor in mimarea orgasmului.

Desigur ca multe femei inteleg acest lucru si il iarta fara rezerve deoarece si ele, la randul lor, pot trece prin asemenea momente mai putin binecuvantate insa atunci cand mimarea orgasmului tinde sa se cronicizeze incepi sa iti pui totusi intrebari serioase daca mai merita sau nu sa continui asa sau daca nu e cumva cazul sa faci o pauza mai lunga sau chiar sa iti cauti alt partener sexual.

Terapeutii pentru probleme de natura sexuala sunt de mare ajutor in rezolvarea tuturor problemelor care pot aparea in viata unui cuplu, inclusiv mimarea orgasmului putand sa devina doar o amintire dupa cateva sedinte la terapeut. Este totusi nevoie ca ambii parteneri sa constientizeze faptul ca exista o problema in interiorul cuplului pentru ca si medicii sa isi poata face treaba cu mare succes.

Aparte de sedintele de terapie, o alta modalitate utila pentru a experimenta orgasmul genuin si a nu mai fi nevoit sa il mimezi din respect pentru partenerul tau sexual este sa se renunte la rutina activitatilor sexuale din trecut, fiecare dintre parteneri urmand sa isi exprime in mod clar si sincer preferintele sale sexuale reale si astfel sa se gaseasca o cale optima de satisfacere a celor mai ascunse fantezii pentru ambii indragostiti.

In mod previzibil, odata ce primesti constant in plan sexual exact ceea ce iti doresti de la partenerul tau e de asteptat ca si orgasmul tau sa fie unul foarte real, nefiind obligatoriu ca ambii actori sa experimenteze orgasmul simultan, dar fiind totusi de dorit ca fiecare dintre acestia sa isi primeasca la randul sau "portia de fericire" odata ce a reusit sa ii produca celuilalt placere maxima.

Probabil ca in acest mod orgasmul nu va mai reprezenta o asa mare problema, de regula aceasta mimare a orgasmului fiind specifica cuplurilor mai noi, care inca nu s-au familiarizat pe deplin cu propriile trupuri si care din acest motiv isi menajeaza sentimentele asteptand ca trecerea timpului sa le ofere sansa de a face totul mai bine si mult mai placut.

In cazul cuplurilor mai vechi, mimarea orgasmului poate fi o modalitate subtila de a pastra la cote optime o viata sexuala activa pentru ambii parteneri, acestia preferand, si inca pe buna dreptate, sa faca sex mai des chiar si in absenta orgasmului decat sa nu faca sex deloc si astfel sa experimenteze tot felul de nemultumiri in cuplu sau sa isi puna sanatatea in pericol.

Prezenta orgasmului la finalul fiecarei sedinte de sex nu este nici posibila si nici atat de importanta ca sa merite prea multa atentie, doar situatiile speciale cand orgasmul este mimat in mod repetat sau cele in care unul dintre parteneri nu poate oferi celuilalt suficienta placere pentru a atinge orgasmul putand fi aduse in fata medicului specialist.

Pentru femei insa ramane de interes faptul ca si barbatii se pot preface ca ar savura la maximum actul sexual, starea lor vizbila de excitare putand fi doar un joc inteligent, menita sa salveze aparentele si sa produca astfel placere partenerei lor. Poate exemplificatori in acest sens sunt profesionistii ai sexului numiti alternativ gigolo, striper sau animator, ei fiind capabili sa ofere femeilor servicii sexuale de buna calitate, dar fara a se implica mai deloc si din punct de vedere emotional.

Conform dictionarului nostru explicativ, orgasmul implica obligatoriu atingerea unui grad suprem de voluptate ce apare la incheierea actului sexual si prin urmare putem concluziona fara greseala ca si barbatii intr-adevar mai pot mima orgasmul chiar si atunci cand ejaculeaza deoarece in asemenea momente lor le lipseste atat voluptatea cat si betia simturilor atat de dorite de noi toti si totusi atat de greu de atins de cei mai putin norocosi.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu