eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Sarutul romantic


Sarut romantic Dincolo de dorinta si imaginatie sarutul romantic se poate dovedi in multe cazuri o afacere destul de complexa de fiecare data cand este vorba sa il pui in aplicare alaturi de cineva la care tii foarte mult si pe care nu doresti nicicum sa il ofensezi sau sa il scarbesti in vreun fel. Aspectele practice ale sarutului sunt important de stiut la fel de mult ca si experimentarea unor tehnici exotice despre care mai poti auzi de pe la unii sau altii.

Respiratia proaspata este probabil conditia minimala pentru a se crea un teren favorabil sarutului in cele mai bune conditii. Nu intamplator in multe dintre filmele cu specific romantic se evidentiaza acest lucru in mod foarte concret, perierea dintilor inainte de intalnire si abtinerea de la fumat sau consumul de bauturi alcoolice fiind calduros recomandata. Sigur ca este foarte posibil ca la intalnirea propriu-zisa sa se consume ceva inainte de a se trece la sarutat, dar si aici se poate tine un pachetel de guma de mestecat prin buzunare care sa vina inspirat in loc de desert si intr-un mod cat se poate de natural.

Buzele usor umede sunt si ele parte din magia sarutului si nu trebuie sa uitam niciodata acest lucru daca tot vrem sa ne impresionam partenerul cu arta noastra desavarsita. Cu ajutorul limbii trecuta usor si discret peste buze se poate face acest lucru fara a strica prin nimic farmecul intalnirii. In cazul fetelor, sa alegi un ruj de buze prea dens sau incarcat este o proasta alegere atunci cand stii ca e posibil sa fii sarutata si de aceea, daca e posibil, mai bine sa renunti complet la ruj decat sa provoci o reactie de respingere din partea cuiva la care totusi tii destul de mult.

Cele mai fericite cupluri sunt acelea unde lucrurile se intampla natural, fara eforturi, pentru ca asa simt ambii parteneri ca e bine sa se comporte. In alte cazuri insa pozitionarea inainte de a te saruta poate fi o reala dilema si daca nu stii ce ai de facut e bine sa te documentezi cat de cat inainte de intalnire. Astfel, cand te pregatesti pentru primul sarut, o vei face destul de natural, prin apropierea usoara de partener/a si inclinarea aproape insesizabila a capului in directia opusa directiei in care isi inclina partenerul tau capul. Poti apoi inchide ochii fara grija ca va veti ciocni cap in cap sau nas in nas.

Respiratia proaspata a celuilalt si starea usoara de excitare care urmeaza apropierii dintre cei doi parteneri vor conduce aproape instinctiv la deschiderea buzelor pregatite sa se strecoare intre buzele de asemenea in asteptare ale partenerului. Acum este foarte important sa nu iti tii respiratia si nici sa incerci sa inspiri pe gura caci acest lucru se face tot natural, inspirand pe nas si expirand usor pe buze. Un suflu prea tare expulzat pe gura va strica putin farmecul sarutului deci, atentie, si fara graba. Odata ce buzele se vor atinge totul va fi preluat de catre partenerul cu mai multa experienta sau mai inspirat, fapt care va ajuta la implinirea cu succes a intregii operatiuni.

Sarutul nu e deloc o afacere usoara si cine sa stie mai bine acest lucru decat cei care se descopera pentru prima data in fata unei asemenea provocari. Incercati sa vorbiti cu oricare dintre acestia si va veti afla cu surprindere la fel de naivi ca si ei in ciuda trecerii anilor si a experientei pe care credeti ca ati acumulat-o cu timpul. Nu intamplator unele femei sunt dependente de senzatiile oferite de primul sarut si doresc sa il experimenteze la infinit cu alti parteneri deoarece adevarul e ca va fi mereu altfel cu un alt partener, fiecare sarut avand unicitatea si specificul sau. A nu se uita insa ca exista si niste reguli simple de urmat printre care si cele amintite mai sus, iar in rest va puteti lasa si la voia firii pentru ca ea isi va urma necurmat cursul sau obisnuit.

foto © Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu