eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Pozitii sexuale la care ravnesc femeile

Punctul lui de vedere :: Pozitii sexuale la care ravnesc femeileMai toata lumea stie de acum ca exista o serie de pozitii sexuale care pot stimula mai bine orgasmul la femei, dar destul de frustrant pentru bietele reprezentante ale sexului frumos trebuie sa fie faptul ca barbatii nu le incurajeaza mai des catre sexul facut exact in aceste pozitii si nu altele pe care dansii poate le prefera in mod deosebit.

Nu e simplu intotdeauna pentru o femeie sa atinga orgasmul pe durata actului sexual si de aceea orice ajutor in sens, inclusiv o pozitie sexuala care sa ii aprinda mai puternic simturile, fiind de asumat pentru a nu fi astfel nevoita sa recurga prea des la artificii ale imaginatiei ci sa savureze la maximum fiecare clipa de placere oferita de catre partenerul sau.

Dintre zecile de pozitii sexuale favorabile orgasmului, cateva se remarca prin simplitate si eficienta maxima, putand fi practicate de catre aproape oricine in conditii de siguranta si confort si conducand de cele mai multe ori la atingerea orgasmului in cele mai bune conditii:

1. Femeia se afla deasupra – este o pozitie des aleasa de catre multe femei care isi doresc astfel sa aiba maxima libertate de miscare si de exprimare sexuala si care le permite astfel sa isi stimuleze la alegere clitorisul aplecandu-se catre inainte sau sa amane orgasmul pentru a prelungi astfel durata actului sexual.

2. Femeia se afla deasupra, dar cu spatele la partener – o alta pozitie experimentata mai degraba de catre cuplurile cu ceva vechime, aceasta tehnica permite de asemenea femeii maxima libertate, dar in acelasi timp ofera si un plus de placere partenerului sexual.

3. Pozitia misionarului – frecvent folosita de multe cupluri, aceasta tehnica permite atingerea garantata a orgasmului de catre femei, dar este destul de solicitanta si incomoda pentru barbat care nu intotdeauna va reusi sa isi faca datoria cu brio. Ideala pentru cuplurile mai tinere, pozitia misionarului ar trebui totusi alternata cu altele ceva mai relaxante pentru ambii parteneri la cuplurile trecute de prima tinerete.

4. Lingurita – este o pozitie sexuala care solicita un plus de pricepere din partea barbatului, liber in acest mod sa isi satisfaca partenera la maximum daca intr-adevar are ceva experienta si stie care sunt preferintele speciale ale femeii iubite. Indiferent daca va fi vorba despre sex normal sau anal, aceasta pozitie stimuleaza puternic orgasmul insa nu e deloc recomandata cuplurilor de incepatori.

5. Meduza – de asemenea o pozitie sexuala recomandata cuplurilor tinere, intr-o buna forma fizica, pozitia meduzei permite femeii maxima placere si atingerea garantata a orgasmului, ea aflandu-se tot deasupra, dar ghemuita peste bazinul partenerului care poate sedea pe un scaun confortabil sau pe canapea pentru un grad marit de relaxare.

6. Mai rar folosite, dar putand sa atinga o maxima intensitate sexuala pentru o femeie sunt pozitiile in care aceasta este asezata cu fundul pe masa, pe masina de spalat sau pe o suprafata aflata la nivelul zonei genitale a barbatului. Astfel este stimulata foarte bine partenera de sex, iar ineditul situatiei poate creste simtitor placerea resimtita.

Si alte tehnici sexuale optime care origineaza mai toate din filosofia yoga sunt deosebit de utile pentru atingerea orgasmului si pentru sanatatea vietii sexuale a cuplului, dar nu toate vor putea fi practicate in deplina siguranta si confort precum cele amintite mai sus. Indrazniti totusi sa le testati si pe acestea, dar nu uitati ca in prealabil sa va "incalziti" bine trupurile pentru ca riscul de accidente creste odata cu complexitatea tehnicilor sexuale adoptate.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu