eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Femeile sunt mai indraznete decat barbatii in cluburile de striptease

Punctul lui de vedere :: Femeile sunt mai indraznete decat barbatii in cluburile de stripteaseComparativ cu colegele lor care se dezbraca in cluburile de striptease din intreaga lume, barbatii care isi castiga painea in acelasi fel se pare ca au mai mult de furca cu clientele lor deoarece acestea nu se multumesc deseori numai sa priveasca, dar doresc sa si atinga modelele, iar atunci cand li se ofera aceasta sansa profita din plin si sunt chiar agresive daca barbatii nu se conformeaza intocmai dorintelor danselor.

Cluburile de striptease permit prin natura lucrurilor si consumul de alcool, acesta fiind, se crede, si motivul pentru care o parte dintre femeile care le viziteaza sar de multe ori calul si ajung sa ii vaneze efectiv pe barbatii striperi. Nici barbatii care frecventeaza cluburile de striptease nu s-ar da probabil in laturi de la astfel de manifestari, dar in cazul lor regulile sunt mult mai strict aplicate si de aceea dansii nu isi pot permite mai mult decat se specifica in oferta de servicii a clubului respectiv.

O domnisoara care face striptease nu este in pericol deci sa se aleaga cu daune fizice sau morale serioase, ea putand sa se deplaseze in liniste catre domiciliul sau la terminarea programului de lucru, dar barbatii striperi risca de multe ori sa ajunga acasa fie zgariati, fie muscati sau cu ego-ul serios sifonat deoarece femeile chiar nu se joaca cand e vorba de distractie si au niste pretentii mult mai mari decat barbatii asteptand ca profesionistii de pe scena sa le ofere amintiri de neuitat si senzatii dintre cele mai intense.

In ciuda acestor riscuri, barbatii care fac striptease nu ar renunta nici in ruptul capului la meseria lor deoarece este destul de banoasa, nu necesita eforturi deosebite si, mai mult decat orice, te poate face sa ajungi sa iti adori clientela si sa respecti cu adevarat munca ta mai ales cand vezi ca nu toate femeile se comporta asa cum am aratat anterior ci rezoneaza foarte bine cu dansatorii din fata lor, au simtul umorului destul de bine dezvoltat si stiu sa se comporte civilizat chiar si atunci cand au consumat un pahar in plus.

Este foarte posibil ca femeile sa se dezlantuie atat de furtunos in cluburile de striptease si pentru a scapa de un bagaj emotional de tip casnic, acum fiind o ocazie excelenta pentru a "umili" barbatul ca specie mai ales daca nu esti singura ci in compania prietenelor tale care toate gandesc cam la fel cu tine in aceasta privinta. Striperii pot fi priviti din aceasta perspectiva ca un fel de tapi ispasitori ai "pacatelor" de tip conjugal, ei avand deci si o functie catarctica, benefica probabil pentru sanatatea vietii de cuplu.

La noi in tara, cluburile de striptease adresate in special femeilor sunt la inceput de drum insa si aici cererea pare a fi la fel de mare ca oriunde altundeva si de aceea ne asteptam ca numarul acestor cluburi sa creasca simtitor in anii care vor veni.

Este insa foarte posibil ca si romancele sa fie uneori rautacioase sau chiar agresive cu performerii de pe scena din motivele amintite mai sus, dar aceasta pana la urma nu va fi in totalitate din vina lor ci mai degraba din vina conducerii sau a lipsei totale de profesionalism a striperilor care nu vor fi capabili sa isi tina audienta in frau.

Stripteasul nu este chiar o arta in fata careia sa te inchini, dar la fel ca si alte forme de dans artistic se bazeaza mult pe ritm, armonie si o unire a mintii cu simturile si apoi cu intregul trup si de aceea poate destepta unele energii pozitive in fiinta noastra daca este realizat de catre dansatori profesionisti.

Dansul exotic ne atrage in mod aproape instinctiv, fiind una dintre rarele bucurii ale simturilor de care putem avea parte in lumea noastra destul de rece. Prostul-gust insa precum si repetarea monotona a unor clisee asa-zis artistice pot strica tot farmecul unui spectacol de striptease la fel de usor ca si clientii beti care jignesc performerii printr-un comportament abuziv si grotesc.

Este deci de preferat sa nu vizitezi un club de striptease daca stii ca nu tii la bautura sau ca nu esti capabil sa te comporti civilizat in public si de asemenea este de preferat sa nu te apuci de striptease daca nu ai nici o inclinatie artistica pentru aceasta activitate. Spectacolul nuditatii nu e intotdeauna usor de urmarit insa e placut totusi daca toata lumea se simte ok, dar fara a simti si nevoia de a urla … de atata placere.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu