eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Obsesia femeilor de a slabi are un substrat sexual


Obsesia femeilor de a slabi are un substrat sexual

Se spune ca nu ar exista femeie care sa considere vreodata ca e mai aratoasa decat trebuie sau ca are mai multi bani decat e nevoie. Si este adevarata aceasta zicala deoarece mai toate femeile poseda instinctiv o dorinta constanta de mai bine. Iar ceea ce le motiveaza, atunci cand ne referim la slabit, este convingerea lor ca astfel vor arata mult mai atragatoare putand fi capabile sa farmece orice barbat. Unul singur nu va fi niciodata de ajuns deoarece acesta poate demonstra cu timpul si multe minusuri. E mai bine deci daca ramai tot timpul in forma cea mai buna pentru a avea sanse optime sa alegi doar ceea ce iti place, bazandu-te si pe experienta de viata dobandita odata cu trecerea timpului.

Pe langa motivatiile romantice mai exista desigur si cele profesionale, aici stiindu-se bine ca o femeie care arata placut va avea sanse de promovare mai bune si i se vor trece cu vederea mai usor lipsurile profesionale. Mai nimeni, barbat sau femeie, nu vrea sa aiba de-a face cu grasane fie la locul de munca fie in planul vietii personale. Nu e cinstit insa cam asa stau lucrurile si femeile stiu acest lucru, fapt care le impinge automat catre luarea celei mai potrivite masuri, respectiv cura de slabit acompaniata eventual si de niste tratamente cosmetice pe masura buzunarului fiecareia dintre doritoare. Cu rabdare si fara prea mare graba se pot obtine rezultate multumitoare sau chiar de exceptie si iti poti astfel relua traiul la niste standarde mult crescute.

In cazul adolescentelor si al femeilor tinere exista insa o exacerbare a acestei dorinte de intretinere corporala aici putandu-se ajunge la extreme fie prin cure de slabit indelungate care de asemenea uratesc trupul feminin fie prin dezvoltarea unor false complexe de inferioritate in cazul fetelor mai plinute, dar nu exagerat. In aceste situatii este vina imaginilor nepotrivite promovate in mijloacele de mass-media unde profesioniste ale modei sunt percepute ca modele de urmat, ele nefiind intotdeauna foarte atragatoare sau posesoare ale unui trup armonios si sexi. Barbatii nici nu doresc prea mult asemenea femei ei preferand o partenera cu forme mai pline, mai apetisante si nu pachetul de oase miscatoare oferit pe scena modei moderne.

Ceea ce nu stiu insa tinerele fara experienta, dar afla destul de repede in scurta vreme de la atingerea maturitatii sexuale pe toate planurile este ca grasimea iti poate inhiba destul de tare apetitul sexual ajungand astfel din obisnuinta sa inlocuiesti nevoia de amor cu o masa copioasa si castigand si mai mult in greutate din aceasta cauza. Dimpotriva, daca te placi tu pe tine si esti preocupata de aspectul si ingrijirea propriului trup vei fi nu doar ceva mai senzuala, dar si mult mai dorita de catre barbati, indiferent daca ai sau nu un chip foarte placut. De aici si obsesia ulterioara a slabitului, caracteristica oricarei femei adulte, pentru ca toate isi doresc o viata completa, inclusiv in plan sexual, si nu doar multe succese profesionale sau copii bine crescuti alaturi de un partener care nu le mai doreste pentru ca au ajuns sa arate oribil, cu un trup deformat, de nerecunoscut.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu