eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ce analizeaza o femeie la prima intalnire?


Ce analizeaza o femeie la prima intalnire?

Probabil instinctiv, dar si datorita experientei lor de viata femeile au tendinta sa te incadreze intr-un anumit tipar chiar de la prima intalnire. De aceea se si crede, de exemplu, ca prima impresie conteaza. Este un adevar valabil mai ales in cazul femeilor. Fiind fiinte care doresc sa ramana "misterioase", femeile nu te lasa sa ghicesti nimic din ceea ce ascund sub comportamentul lor de suprafata si este bine sa respecti anumite uzante daca iti doresti cu adevarat sa faci o buna impresie si sa iti oferi sanse reale de succes cu fata visurilor tale.

Imbracamintea trebuie sa fie probabil primul aspect luat sub analiza de catre femei la prima intalnire. E si normal, ele fiind prin traditie deosebit de preocupate si experte pe acest plan. Un barbat ingrijit si imbracat cu atentie, indiferent de stilul vestimentar ales, va arata intotdeauna femeilor ca are suficienta energie pentru a face fata unei relatii de durata, cu suisurile si coborasurile ei, si ca este atent si la parerea altora, refuzand sa se complaca intr-o admiratie de sine periculoasa. Barbatii care acuza stari de depresie sau nervozitate pe parcursul intalnirii vor fi de obicei si cei care se imbraca neglijent, iar concluzia este simplu de tras, nu e bine sa te incurci cu ei.

Privirile lungi aruncate sanilor sau picioarelor sunt un alt semnal de alarma pentru o femeie aflata la prima intalnire, fie si atunci cand crezi ca nu esti observat. Daca ii doresti compania lor pentru mai multa vreme inseamna ca te vei putea abtine, in caz contrar fiind evident faptul ca o placi din punct de vedere strict sexual si chiar daca asta ii va face o oarecare placere ea va fi nevoita sa se supuna uzantelor si sa te respinga din spirit de echipa deoarece femeilor nu le place sa fie tratate ca obiecte sexuale sau sa vada alte femei tratate astfel in public.

Felul in care alegi sa te destainui cu privire la fostele tale relatii romantice si atentia pe care o acorzi atunci cand femeia alege sa se destainuiasca la randul ei sunt si acestea motive serioase de analiza pentru o femeie, ea dorindu-si de obicei si un partener de discutie placut nu doar un barbat chipes, dar tacut sau chiar morocanos. Daca reusesti sa mai dovada si de un simt accentuat al umorului atunci se poate spune ca i-ai castigat inima pe jumatate, altfel nefacand altceva decat sa iti bati capul de pomana si sperand in van ca vei reusi sa o impresionezi cu realizarile tale profesionale sau cu alte succese de-ale tale.

Gradul de deschidere fata de initierea unei posibile relatii romantice este si acesta un criteriu de analiza pe care femeile il iau in considerare inca de la prima intalnire. Daca stii sa te arati foarte interesat fara a parea insa ca esti disperat vei avea in general succes insa daca sugerezi ca iti doresti cu tot pretul sa ii fii alaturi ori dimpotriva nu te arati prea interesat atunci apar niste blocaje care vor duce probabil la intreruperea intalnirilor de inceput. Femeile isi petrec cu placere timpul alaturi de fiintele care par stimulate de prezenta lor si refuza sa isi piarda vremea cu cei care sunt nehotarati sau tind sa le ameninte echilibrul lor de viata. Nu e usor sa fii diplomat in astfel de situatii, mai ales daca iti place foarte mult partenera ta de intalnire insa cam asta e calea de urmat de fiecare data cand vrei sa o cunosti mai bine.

In sfarsit, punctualitatea si seriozitatea sunt si acestea criterii de analiza care sa iti permita drumuri deschise catre inima unei femei sau dimpotriva care sa te indeparteze definitiv de aceasta. Cine nu e serios sau nu isi tine promisiunile nu poate fi un bun partener, iar experienta le-a invatat pe multe dintre femei, intr-un mod cat se poate de personal, acest lucru. In plus, orice femeie interesata sa iasa in societate si sa cunoasca oameni noi va lua in calcul si posibilitatea unei casatorii, iar daca nu te dovedesti printre altele si cineva in care merita sa iti investesti increderea la ce bun sa isi mai piarda vremea cu tine stiind dinainte cam care va fi cursul evenimentelor.

Femeile nu sunt toate niste monstri de egoism, gandindu-se in primul rand la propriul bine, si cele mai multe sunt chiar dispuse sa isi coboare standardele daca simt ele ca ar merita efortul insa si noi, barbatii, trebuie sa le raspundem pe masura pentru a arata ca le intelegem modul de a gandi si, mai ales, ca suntem in mare masura de acord cu principiile lor de viata.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu