eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Necesitatile unei femei in plan afectiv sunt simple si usor de indeplinit!

Punctul lui de vedere :: Necesitatile unei femei in plan afectiv sunt simple si usor de indeplinit!Poate ati uitat in ultima vreme sa le mai aduceti aminte partenerilor vostri cat de simple si lipsite de pretentii sunt nevoile voastre afective, iar asta nu e bine deloc, stiut fiind faptul ca barbatii au nevoie intotdeauna si de instructiuni clare de utilizare chiar si atunci cand e vorba de fiinte si nu de lucruri.

Poate ati uitat chiar voi care sunt, pana la urma, aceste simple necesitati de ordin afectiv pe care le asteapta orice femeie de la partenerul sau, asta nefiind deloc de mirare intr-o lume tot mai lipsita de romantism si tot mai adancita in goana cotidiana dupa aur si celebritate.

Oricum ar sta lucrurile, timpul nu e niciodata pierdut si inca mai aveti suficienta vreme pentru a relua din nou contactul cu propria fiinta si cu necesitatile sale primare, intr-o ordine aleatorie aceste nevoi instinctive de tip afectiv ale voastre definindu-se prin:

1. Nevoia de sprijin moral si afectiv. Nu e nevoie ca barbatul sa fie in mod obligatoriu un lider, dar trebuie sa fie capabil si de putina initiativa si spirit de intelegere, in acest mod stiind ca ai alaturi si un bun prieten de suflet si nu doar un iubit priceput in pat.
2. Nevoia constanta de incurajari si aprecieri pozitive. Pentru barbati asta nu inseamna intotdeauna ceva demn de luat in seama, dar pentru o femeie orice vorbe sincere de incurajare precum si aprecierile dese pot reprezenta un sprijin major, femeile avand nevoie sa fie apreciate si laudate chiar si atunci cand mai dau din greseala cu stangul in dreptul.
3. Nevoie de gesturi simple de afectiune. Multi barbati se feresc sa isi sarute zilnic partenera sau sa ii declare scurt dragostea lor constanta si asta se intampla deoarece ei vad in asemenea manifestari doar pura imitatie si/sau o dovada de slabiciune de caracter. In realitate insa asemenea dovezi frumoase si simple de afectiune energizeaza foarte puternic o relatie de dragoste, nemaifiind de aceea de mirare de ce atat de multe cupluri moderne ajung sa se desparta la scurta vreme dupa ce s-au cunoscut.
4. Dialogul de tip afectiv. Discutiile referitoare la viata mondena, conversatiile de natura financiara sau profesionala, planuri de viitor si altele din aceste sunt inerente intr-o relatie de lunga durata, dar mai dese decat acestea trebuie sa fie conversatiile simple, de la suflet la suflet, in care cei doi iubiti sa se dezvaluie si sa se cunoasca in profunzimea fiintei lor. Este singurul motiv pentru care poti alege sa stai alaturi de cineva pentru tot restul vietii, in caz contrar putand sa dialoghezi foarte bine si pe strada cu niste persoane la fel de reci si straine ca si propriul tau partener.
5. Onestitate si transparenta. Barbatii misteriosi or fi ei sexi pe micul ecran sau in adolescenta, dar ei isi pierd dn farmec odata cu trecerea timpului si tot un partener onest, pe care il poti "citi" cu usurinta e de preferat intr-un final. Nimeni nu vrea sa isi petreaca restul vietii alaturi de doctorul Jekyll si de asta mutii si ingamfatii sunt eliminati rapid dintre preferintele unei femei care stie ce vrea de la viata.
6. Stabilitate financiara, dar si casnica. Savantii au aratat in ultimii ani preferinta aproape generala a femeilor pentru un partener capabil sa isi intretina multumitor familia si sa ofere suficienta stabilitate intr-o casnicie, iar asta vorbeste in plus pentru modul intelept in care mai toate femeile stiu sa isi aranjeze un viitor cuminte si placut alaturi de cel pe care aleg sa il iubeasca pentru tot restul vietii lor.
7. Dragoste neconditionata. Indiferent de profesie, de anumite obstacole neprevazute sau de greutatile financiare, femeile isi doresc alaturi o persoana care sa nu cedeze la greu, iar barbatii cu scaun la cap de asemenea prefera femeile curajoase si stabile in dragoste. Cum altfel sa ramai alaturi de cei dragi pentru zeci de ani de zile, ba inca sa mai oferi si o crestere buna propriilor copii, care si acestia au mare nevoie de astfel de valori solide de tip familial.

Cam pe aici se si opresc necesitatile simple si deloc greu de indeplinit ale unei femei, fie ea de orientare moderna sau clasica, si este de tot rasul faptul ca nici macar femeile nu isi mai aduc aminte sa promoveze tocmai asemenea nevoie afective in relatia lor cu un partener de cursa lunga, ele preferand dimpotriva sa mizeze mai ales pe valori specific masculine precum spiritul de competitie, agresivitatea sau impunerea decisiva a propriei viziuni pe toate planurile si cu orice pret.

Barbatii, multi dintre ei, cred dintotdeauna ca ei sunt adevaratii stapani ai universului, asta pana ce viata vine sa le arate si alte dimensiuni ale realitatii obiective, dar femeile nu sunt deloc astfel si de aceea ele trebuie sa isi afirme mult mai pregnant si asemenea valori simple de tip existential pentru ca, daca nici ele nu vor face acest lucru, atunci cu siguranta lucrurile nu vor cunoaste niciodata un curs ascendent macar in planul vietii afective daca nu si pentru o mai buna organizare a intregii noastre societati.

Foarte importante si demne de luat in seama, necesitatile unei femei in plan afectiv sunt putine si usor de indeplinit, iar barbatii se vor grabi sa raspunda unor asemenea cerinte elementare ale partenerelor lor daca vor descoperi intr-un final cat de simplu este de fapt sa castige dragostea iubitelor lor facand si ceea ce ele isi doresc cu adevarat si nicidecum preluand tot felul de clisee afective periculoase de pe la TV sau din cine stie din ce alte surse suspecte, dar mai rar si din gura propriilor partenere de relatie.

foto Northfoto