eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: In lumea afacerilor, femeile sunt obligate sa aiba trasaturi masculine

Punctul lui de vedere :: In lumea afacerilor, femeile sunt obligate au trasaturi masculineDorinta de a avea succes in afaceri ori de a promova mai rapid la locul de munca te poate impinge la multe compromisuri majore, unul dintre acestea fortandu-le pe femeile cu initiativa sa includa si o gama variata de atitudini si manifestari tipic masculine in bagajul lor profesional.

Este la momentul actual dovedit faptul ca femeile care sunt mai incisive, tenace si pline de incredere in propriile forte reusesc sa promoveze mult mai rapid la locul de munca, ele fiind preferate adeseori nu doar altor femei, dar si barbatilor care nu manifesta asemenea trasaturi de caracter.

O femeie trebuie chiar sa incerce sa fie dominanta la locul sau de munca, nu altfel decat o fac barbatii puternici, in acest fel ea asigurandu-si atat loialitatea colegilor sai cat si un drum deschis catre o pozitie mai buna in cadrul companiei unde activeaza.

Construirea de strategii de mare succes in afaceri nu a fost mai niciodata o constanta a angajatelor femei, dar de ceva vreme foarte multe profesioniste au ajuns experte si in conceperea unor planuri si strategii menite sa aduca plusuri importante pentru compania unde activeaza dansele. In acest mod, femeile concureaza barbatii in chiar sanul afacerilor, de aici si pana la accesarea scaunului managerial mai ramanand de facut doar un singur pas.

Poate surprinzator pentru temperamentul feminin, abilitatea barbatilor de a isi controla si monitoriza cu precizie traseul profesional nu mai este demult specifica exclusiv barbatilor, in prezent multe profesioniste reusind sa isi tina sub control strict destinul profesional si sa implineasca pas cu pas toate obiectivele din agenda lor de lucru.

Mereu mai increzatoare in propriile forte si de aceea inregistrand tot mai multe succese, femeile nu se mai tem sa fie etichetate negativ la locul de munca atunci cand isi asuma atitudini specific masculine, ele intelegand ca in acest mod pot obtine si avantajele dorite, nu altfel decat se intampla in chiar cazul barbatilor.

Depasind astfel considerente de ordin moral si/sau profesional mai vechi, care le blocau in atingerea unor obiective diverse, multe femei au trecut cu bine botezul focului, deschizand astfel un drum bun pe care sa paseasca si alte reprezentante ale sexului frumos, inca nehotarate, dar motivate pozitiv de succesele celor mai puternice decat dansele.

In prezent, nu atat egalitatea deplina in drepturi mai reprezinta o problema pentru femeia moderna cat mai ales accesul la resursele necesare implinirii sale in plan personal si profesional, aici intervenind alte considerente, de ordin economic, unde barbatii nu au nimic de spus pentru simplul motiv ca inclusiv dansii sunt deseori depasiti la acest capitol.

Pe viitor, o conlucrare mai stransa a barbatilor si femeilor pentru identificarea de astfel de resurse suplimentare se va dovedi mai mult decat benefica pentru ambele parti, timpurile pe care traim propunand o provocare diferita, care tine de data aceasta de supravietuire si mai deloc de diferentele intre sexe.

Doar cei mai puternici vor iesi deci la liman, iar daca acestia vor fi barbati in numar mai mare sau, dimpotriva, femei mai multe, nimeni nu poate prezice deoarece lupta este crancena, iar scrupulele din ce in ce mai putin prezente, succesul depinzand in buna masura de flexibilitatea grupului din care faci parte si mai putin de meritele tale in plan personal.

foto Northfoto