eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Cum stii daca esti pregatita pentru o relatie de lunga durata?

Punctul lui de vedere :: Cum stii daca esti pregatita pentru o relatie de lunga durata?Cea mai la indemana cale pentru orice femeie de a afla daca este intr-adevar gata sa se implice intr-o relatie de mai lunga durata este sa consulte in detaliu preferintele barbatilor in plan romantic, acestia putand oferi suficiente indicii pentru a se trage o concluzie corecta si a se vedea daca este eventual nevoie si de mici ajustari ale comportamentului personal.

Desigur ca pentru acest lucru nu este absolut necesar sa apelezi in mod direct la parerea unor barbati ci se pot obtine informatii destul de relevante si prin lectura unor materiale de interes, asa cum sunt si randurile urmatoare, menite sa ofere o lumina mai clara asupra trasaturilor fizice si de caracter pe care le cauta mai toti barbatii la o partenera serioasa.

1. Daca ai deja un trai independent, nu depinzi de altii si te bucuri de viata in limita posibilitatilor atunci ai indeplinit prima cerinta esentiala din punctul de vedere al barbatilor . Ei se vor simti in aceste conditii mai inclinati sa ia in considerare o relatie de lunga durata si nu doar o simpla aventura, existand practic mai toate conditiile minime in aceste sens.

2. Oricat de perimata si antica ar parea aceasta sugestie la o prima vedere, femeile nu trebuie sa lase niciodata impresia ca ar vana un partener si de aceea nu trebuie sa faca dansele prima mutare pentru a se angaja intr-o relatie romantica. Chiar si daca in realitate este adesea evident faptul ca tot fata face avansurile necesare, aparentele vor trebui pastrate in asa fel incat tot barbatul sa para ca ar face el primele avansuri.

3. Ingrijirea corporala atenta si constanta cumulata cu o dieta corecta si o viata activa sunt alte indicii clare pentru orice barbat ca are de-a face cu o femeie matura, stapana pe propriul sau destin si capabila deci sa se implice intr-o relatie de lunga durata. Barbatii sunt foarte sensibili la aceste lucruri, ei dorindu-si de cele mai multe ori sa se cupleze nu cu o mica inocenta ci mai degraba cu o femeie cu picioarele pe pamant cu care sa se poate adesea imparti si responsabilitati diverse si nu doar placeri fara de limita.

4. Imaginea fizica, machiajul si stilul vestimentar practicate sunt determinante mai putin pentru succesul in relatiile de lunga durata si mai mult pentru identificarea unui partener care sa impartaseasca gusturi similare atat in plan artistic cat si in cel al preferintelor de ordin fizic. Un look mai libertin sau altul mai degraba clasic vor selecta de aceea tipul anume de barbat pe care ti-l doresti, dar nu vor impieta cu nimic asupra implicarii intr-o relatie serioasa. Nu este totusi bine sa se lase impresia prin vestimentatie ca poti fi usor de bagat in pat pentru ca multi barbati vor primi astfel semnale false si se vor grabi sa raspunda, dar fara nici o intentie serioasa.

5. In completarea punctului anterior, chiar daca iarasi nu este prea chic si modern, femeile care se grabesc sa marcheze inceputul unei relatii si prin sex vor avea adesea de pierdut, fiind mai bine sa joci cartea unei frumuseti mai greu de cucerit pentru a te bucura apoi in liniste si de beneficiile unei vieti sexuale normale.

6. Bineinteles ca si abilitatile de comunicare sunt foarte importante pentru implicarea in relatiile mai serioase, fara discutii dese si sincere lucrurile putand evolua destul de anevoios. In masura in care descoperi ca poti completa si sustine pe celalalt, ca acesta la randul sau te completeaza in multe situatii de viata, astfel te vei decide fara de gres daca esti sa nu gata si de o relatie adevarata, unde sa nu apara timpi morti, jena, timiditate sau ucigatorul plictis.

7. Poate mai putin usor de acceptat in ce te priveste, dar esential in relatia cu un barbat este si abilitatea de a face fata stresului cu fruntea sus, evitand sa te panichezi prea repede din orice fleac. Astfel de manifestari sunt delicioase daca apar sub forma unui joc, dar pot distruge viata de cuplu daca tind sa se cronicizeze. Barbatii nu suporta nici dansii stresul prea usor, iar a trebui sa faca fata unui stres suplimentar venit din partea partenerei lor poate adesea sa fie mai mult decat pot ei duce.

8. Umorul si starea de sanatate merg nu de putine ori la unison, o femeie vesela si pusa pe sotii fiind de asteptat sa fie si suficient de sanatoasa pentru a da eventual nastere la copii normali. Din pacate, barbatii nu se prea implica decat foarte rar intr-o relatie cu o persoana bolnavicioasa asa ca e bine sa te asiguri din timp ca ti-ai rezolvat mai intai problemele de sanatate pentru a trece astfel si la cele de ordin romantic. Zambetul des si o mentalitate pozitiva vor stimula apoi barbatii foarte usor, ei facand primul pas atunci cand simt ca li se ofera sanse in acest sens.

9. Nu putine sunt fetele care cauta la partenerii lor o situatie stabila in plan financiar sau macar perspective bune din acest punct de vedere. In acest mod, fetele cu capul pe umeri stiu de fapt sa isi asigure si o relatie "cuminte", unde sa nu fii expusa santajului emotional sau complicatiilor de tot felul puse de saracie. Nu e de aceea nici o problema daca trimiti semnale clare ca preferi un partener stabil financiar, barbatii preferand sinceritatea declaratiilor de forma care spun ca sufletul si nu banii ar fi mai importanti.

10. Foarte putini barbati prefera femeile singuratice, cu putine amice. Cei mai multi dintre acestia sunt chiar bucurosi ca ai si o viata sociala activa, astfel ei putand fi mai siguri ca nu se vor lega la cap cu o fiinta marcata de psihoze si minusuri diverse in plan mental. Nu uita deci sa iti cultivi cu atentie prietenele, pentru ca acestea vor fi si principalii actori care sa te ajute sa cresti noua ta relatie in mod armonios sau dimpotriva te vor lovi perfid exact atunci cand iti va fi lumea mai draga.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu