eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Sunt bucatarii priceputi mai atragatori pentru o femeie?

Punctul lui de vedere :: Sunt bucatarii priceputi mai atragatori pentru o femeie?Nu se stie precis de ce, dar barbatii care se pricep la bucatarie par sa aiba trecere mai mare la femei, nu de putine ori ele considerand ca astfel de barbati sunt mult mai sexi decat cei care arata bine, insa nu se descurca deloc la gatit. Nu e vorba desigur de barbatii care pot prepara mancarea cot la cot cu dansele, ci chiar despre maestrii culinari, adica persoane aparte, inzestrate cu talente deosebite in plan culinar.

Pentru o femeie, se pare ca toti barbatii care stapanesc un mestesug la perfectie sunt de asemenea atragatori intr-un fel unicat, inclusiv bucatarii de elita facandu-le sa se simta deosebit deoarece in adancul fiintei sale orice femeie aspira in mod tainic catre absolut, mai usor de atins cu siguranta atunci cand iti petreci timpul in compania unui maestru.

Avand ce invata de la un artist al preparatelor culinare, femeile nu se pot opri sa nu se simta de-a dreptul hipnotizate de priceperea acestuia, fiind de ajuns sa observi cu cata admiratie urmaresc ele un sef culinar la o emisiune TV ca sa intelegi cat de atrase sunt in realitate de barbatii desavarsiti in aceasta arta sau alta meserie de interes pentru publicul feminin.

In mod traditional, gatitul este rezervat femeilor, iar bucataria a fost dintotdeauna considerata un spatiu sacru mai ales prin prezenta constanta a acestora aici, dar maestrii culinari vin sa contrazica aceasta traditie, nu de putine ori ei intrecand in maiestrie multe femei pline de experienta prin virtuozitatea cu care pot transforma orice masa intr-un adevarat festin ad-hoc.

Nevoite sa accepte cu umilinta aceasta realitate, femeile nu uita totusi sa isi reverse sentimentele de admiratie si preaplin catre maestrul bucatar care le-a incantat simturile cu mancarurile sale, ele multumind la superlativ acestuia pentru intreaga experienta la care au avut onoarea sa asiste. Mai constiente decat barbatii de raritatea talentului culinar genuin, femeile marcheaza astfel unul dintre evenimentele importante ale vietii lor aratandu-si recunostinta in cel mai sincer mod cu putinta.

Acesta este, se crede, si motivul pentru care femeile considera ca artistii culinari ar fi mai sexi decat alti barbati, nu altfel stand lucrurile si cu stilistii sau designerii de moda, de asemenea divinizati de catre publicul feminin. Adevarati printi in domeniul lor de activitate, acesti barbati super-specializati au intr-adevar o stralucire a lor aparte, iar femeile, care au un simt special pentru asemenea lucruri, se vor bucura din toata inima de fiecare data cand se vor regasi in prezenta geniului si a perfectiunii sale.

foto Northfoto