eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: In ce situatii considera o femeie ca o inseli?

Punctul lui de vedere :: In ce situatii considera o femeie ca o inseli?Pentru barbati nu e deloc complicat sa identifice tradarea in dragoste, ei stiind foarte clar faptul ca sexul cu un alt barbat si nimic altceva e dovada certa ca au fost inselati. Alte detalii de tipul flirtului "nevinovat", telefoane suspecte pe inserat sau intalnirile dese cu prietenele de suflet pot sau nu sa declanseze gelozia lor insa ei nu vor trata aceste lucruri ca pe o tradare decat daca au si dovada ca intre partenera lor si un alt barbat s-au consumat relatii de tip sexual.

Din punctul femeilor de vedere, care se duc cu mintea ceva mai departe decat barbatii, analizand totul "la rece" si facand zeci de scenarii imaginare, tradarea in dragoste este o afacere complexa, aici intervenind de regula sentimentele si nu neaparat sexul, femeile cazand toate de acord, nu se stie cum si de ce, ca le inseli mai degraba atunci cand arati afectiunea ta unei alte femei, dar nu neaparat si atunci cand faci sex cu dansa.

Un adevarat calvar in special pentru barbatii casatoriti este generat din acest motiv atunci cand ei urmeaza sa petreaca mai multa vreme in compania altor cupluri, acum putand sa apara tot felul de situatii in care, vrand-nevrand, poti simpatiza mai mult o femeie si din aceasta cauza te poti trezi acasa asaltat cu o ploaie de reprosuri sau chiar cu despartirea daca nu negi imediat orice urma de sentiment fata de rivala care i-a facut inima neagra partenerei tale. Este o situatie clasica, femeile simtindu-se probabil amenintate si vazandu-te deja in pat cu o alta femeie, fapt care le face sa reactioneze intr-o asemenea maniera, altfel complet irationala.

Ca dovada ca sentimentele si nu sexul in sine pot declansa gelozia unei femei sunt si petrecerile de burlaci, vizitele la cluburile de striptease sau chiar si sedintele de sex cu o profesionista, toate activitati care nu declanseaza automat gelozia femeilor ci doar putina suparare, curiozitate si, eventual, teama de a nu se imbolnavi de vreo afectiune de tip veneric. Acestea nu sunt vazute ca tradare in dragoste de aproape nici o femeie, dar pot fi retinute pentru mai tarziu ca arme de atac atunci cand ele insele vor insela sau vor dori sa se descarce putin pe tine.

Pacatul principal pe care il poti avea in ochii unei partenere de relatie este deci sa ajungi sa fii bun prieten cu alte femei sau, mai rau, sa ascunzi faptul ca te intelegi de minune cu o alta reprezentanta a sexului frumos. Este o situatie fara iesire, nefiind avanatajos nici sa te feresti de privirea de cerber a iubitei tale si nici sa ii ascunzi acesteia adevarul, pentru ca oricum va afla sau ii vei spune acest lucru chiar tu. In sinea lor, probabil cam toate femeile cred ca nu poate exista prietenie curata intre un barbat si o femeie si de aceea condamna in acest fel o apropiere fata de femei cu care pot fi doar ele bune amice, dar nu si partenerii lor.

Nici aventurile virtuale din mediul online nu reprezinta o amenintare reala pentru o femeie sigura de dragostea partenerului sau, ele putandu-se implica la randul lor alaturi de tine sau separat in astfel de activitati, dar ferindu-se sa aduca acuzatii de tradare atat timp cat aceste "jocuri" nu se soldeaza cu intalniri reale. Este putin ciudat, dar chiar si atunci cand va fi vorba despre sex virtual tot nu risti sa fii acuzat de tradare, un barbat casatorit abtinandu-se de la asemenea lucruri mai degraba pentru ca detine un cod moral solid si nu pentru ca sotia l-ar pedepsi grav din aceasta cauza.

Dintre toate femeile care pot ameninta fericirea unei sotii multumite de relatia sa, fostele iubite ale sotului sau sunt si cele mai periculoase si de aceea orice urma de banuiala ca te-ai vedea sau ai tine in vreun fel legatura cu aceasta se va solda cu acuzatii directe de tradare in dragoste. Adevarul este ca si partenerele mai vechi pot da dovada uneori de un grad ridicat de parsivenie, stricand o relatie frumoasa doar din simpla rautate si pentru a-si demonstra puterea lor de seductie si de aceea nu ar trebui sa etichetam reactiile iubitelor noastre ca exagerate in aceasta situatie particulara.

Femeile nu privesc in mod evident tradarea in dragoste la fel ca barbatii, dansele avand un set diferit de valori morale si nuantand mai accentuat aceasta tema spinoasa a vietii de cuplu. Ele sunt si acelea care vor promova constant in cuplu limitarea gradului de libertate si de exprimare a unui barbat atunci cand vine vorba despre prietenia cu persoane de sex opus, compensand insa aceasta fortare a lor prin incurajarea altor interese ale sotilor danselor. In contrapartida, barbatii nu par a fi intimidati de relatiile amicale dintre sotia lor si un alt barbat insa sanctioneaza mult mai taios orice legatura sau gest cu tenta sexuala deoarece pentru dansii aceste lucruri si nu altceva semnifica promiscuitatea afectiva.

Daca exista sau nu in consecinta o cale de compromis intre valorile diferite promovate de femei si barbati in planul tradarii in dragoste este cam greu de prezis insa acesta pare a fi unul dintre punctele de referinta pentru fericirea unui cuplu si merita studiat in amanunt pentru a se gasi cauzele precise care genereaza aceste reactii diferite precum si numitorul lor comun, care sa permita mai apoi incadrarea foarte precisa a tradarii in dragoste. La fel ca si abandonul familial va fi astfel posibil ca si tradarea in dragoste sa poata fi invocata in fata legii si sanctionata just pentru a se limita totusi o asemenea tara a vietii de familie pe viitor.

foto Northfoto