eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Cateva intrebari pe care astepti sa ti le puna o femeie

Punctul lui de vedere :: Cateva intrebari pe care astepti sa ti le puna o femeieComunicarea este baza de la care se pleaca in construirea unei relatii romantice, iar femeilor le face mare placere sa discute cu un potential partener mai inainte de a trece la fapte, asigurandu-se astfel ca nu vor avea de-a face cu un psihotic si ca se vor simti cu adevarat bine indiferent daca va fi vorba despre o relatie trecatoare sau de una de durata.

O femeie moderna este interesata atunci cand doreste sa intre intr-o relatie de mentinerea sanatatii sale, de evitarea oricaror traume psihice precum si de stabilirea unor raporturi afective pe baze cat se poate de normale, iar conversatiile de inceput o vor lamuri pe deplin cu cine are de-a face si daca merita sau nu sa continue flirtul cu un barbat.

Uneori barbatii se pricep de minune sa evite raspunsurile la intrebarile puse de o femeie si o pot astfel atrage pe aceasta intr-un periculos joc al pasiunii, dar de cele mai multe ori mai nici un barbat nu se va feri de un raspuns sincer la o intrebare la fel de sincera si de aceea femeile nu trebuie sa renunte la bunul lor obicei de tatonare a terenului inainte de trecerea la fapte.

Printre intrebarile pe care asteptam deci cu totii sa le auzim de la o femeie pe care o placem si cu care am dori sa incepem o poveste frumoasa de dragoste vor aparea, daca suntem suficient de norocosi, si cele referitoare la sex, respectiv daca folosim sau nu prezervativul, daca suntem interesati si de sexul cu alti barbati sau daca impartasim fantezii sexuale comune cu ale ei.

La intrebarile cu tenta sexuala nu vei putea ca barbat raspunde decat sincer, macar in parte, fiind cu totii atrasi in mrejele dorintei si dorindu-ne instinctiv sa trecem peste aceste momente de inceput ca sa dobandim un grad mai mare de intimitate cu femeia pe care o placem. Alte intrebari insa pot fi deranjante sau de-a dreptul jenante si nu multi barbati se vor grabi sa si raspunda intr-un mod direct.

Dintre intrebarile pe care le asteptam de la o femeie, dar la care putem ezita sa raspundem cele mai grele privesc situatia noastra materiala, daca locuim sau nu cu parintii, daca avem o slujba decenta sau daca suntem sau nu inglodati in datorii. Mai dificile inca sunt si intrebarile referitoare la cazierul juridic, pe care unii barbati il pot avea incarcat, sau cele legate de probleme familiale diverse cu care mai nici nu o femeie nu doreste sa se complice.

Desi femeile cred altceva, barbatii nu se tem in general sa discute deschis despre relatiile lor trecute, ba chiar au un motiv suplimentar sa aminteasca de acestea atunci cand au cunoscut mai multe femei si nu au iesit cu totul sifonati din fostele lor aventuri romantice. De aceea barbatii in majoritatea lor nu se vor sfii sa dea cele mai ascunse amanunte in acest sens atunci cand li se va cere acest lucru in mod expres.

O intrebare la care multi barbati raspund evaziv este aceea care se refera la idealul lor feminin. La o asemenea intrebare de regula doar barbatii cu multa experienta stiu cum sa raspunda si nu e de mirare ca deseori poti primi un raspuns fals, neconform adevarului pentru ca nici nu se poate da un raspuns atunci cand tu insuti cauti un astfel de ideal, dar nu ai habar nici cum trebuie sa arate si nici ce trasaturi sufletesti ar trebui sa posede.

Alte intrebari referitoare la implicarea pe termen lung intr-o relatie sau dorinta de a avea copii pot sau nu sa fie puse de la bun inceput de catre o femeie, dar si aici raspunsul va fi de regula unul neconform cu realitatea din cauza faptului ca majoritatea barbatilor nu sunt in prezent nici dansii siguri daca isi doresc cu adevarat asa ceva deoarece ei nu mai pot sa isi controleze ferm propriul destin intr-un mediu economic si social in continua schimbare si plin de tot felul de amenintari ascunse.

O discutie sincera, din care sa afli cat mai multe despre persoana din fata ta este cu siguranta de dorit si poate face diferenta intre o relatie plina de satisfactii si una punctata de suferinta, dar importanta este ca ambii parteneri sa fie suficient de maturi si sa poata oferi niste raspunsuri pe cat posibil sincere.

Din spirit de cochetarie te mai poti prezenta uneori si putin "cosmetizat" insa este imperativ sa oferi un raspuns fara ocolisuri la intrebari care privesc gradul tau de sanatate, situatia financiara reala si problemele de familie sau cele cu cazierul pentru a nu rani grav o fiinta care nu are alta vina decat aceea ca ti-a iesit in cale si a acceptat sa isi petreaca putin din timpul sau alaturi de tine. Sinceritatea deplina nu este mereu benefica in dragoste, dar in asemenea situatii se poate impune de la sine ca absolut obligatorie.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu