eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Cum ajung femeile sa se indeparteze de noi cu trecerea timpului?

Punctul lui de vedere :: Cum ajung femeile sa se indeparteze de noi cu trecerea timpului?Exista mai multe cauze care pot indeparta in timp o femeie de barbatul vietii sale, lipsa dovezilor constante de dragoste din partea partenerului de relatie fiind probabil si prima dintre aceste cauze. Nimeni nu isi doreste sa auda ca nu mai este iubit sau ca nu mai este iubit ca la inceput, dar astfel de situatii se intampla zilnic, iar barbatii s-ar parea ca sunt principalii vinovati pentru astfel de deznodaminte nefericite.

Nu in rare situatii femeile se distanteaza rapid de un partener de relatie deoarece nu l-au iubit pe acesta niciodata, petrecandu-si timpul motivate de interese diverse sau pentru ca pasiunea le-a sucit mintea pe moment, insa acolo unde a fost dragoste in toata regula, iar aceasta dragoste ajunge sa se transforme in altceva din nepasare vinovati vor fi de regula ambii parteneri, si mai mult barbatul deoarece acesta este si cel care aduce schimbarile de obicei intr-o relatie, schimbari care nu intotdeauna sunt si favorabile dragostei frumoase.

Pentru femei lucrurile sunt destul de simple cand vine vorba despre analiza la rece a motivelor care te pot tine sau nu alaturi de un partener putin cam "prafuit" si chiar daca nu le convine cu totul ele isi vor lua lumea in cap mai bine decat sa se complaca in asemenea situatii degradante si incarcate de stres. Destul de complexe pot fi cauzele care sa stea la baza unei asemenea decizii, dar intr-o ordine aleatorie acestea sunt de regula cam urmatoarele:

– Femeia este plictisita suficient de tare incat sa nu mai doreasca sa salveze relatia prin reaprinderea unei pasiuni indoielnice. Destul de multe femei isi doresc o viata sociala activa, iar atunci cand asta nu se intampla si ele ajung sa stea foarte mult pe acasa apare plictiseala si sentimentul inutilitatii, foarte periculoase pentru fericirea unui cuplu;

– Femeia este neglijata in mod constant pana la punctul in care se simte de-a dreptul jignita si subumana. Constrastul dintre atentiile cu care era obisnuita in perioada de inceput si lipsa completa de consideratie de mai tarziu poate crea o stare de frustrare destul de marcata, iar femeia va renunta astfel definitiv sa iubeasca un partener prefacut si tradator;

– Femeia a cunoscut pe altcineva nu neaparat in mod voit si provocat ci doar intamplator. Nimeni nu prevede si nici nu se gandeste uneori ca este posibil, dar femeile se mai pot indragosti fulgerator de altcineva si in asemenea situatii au nevoie de o motivatie foarte puternica pentru a nu insela. Bineinteles este vorba de dragoste si armonie in cuplu, ancore suficient de tari ca sa tina femeia pe linia de plutire in ciuda pasiunii sale arzatoare de moment.

– Femeile nu suporta mutenia in viata de cuplu, iar unii barbati ajung sa se izoleze des de intreaga lume din varii motive. Nu este deloc o idee buna nici maca daca ai trecut prin niste necazuri mari si de aceea femeile vor cauta putina caldura si comunicare la apropiati si prin vecini indepartandu-se la randul lor de tine.

– Femeia lucreaza peste hotare si nu se mai regaseste in mediul casnic si social din Romania. Aceasta tinde sa devina cauza numarul 1 de separare pentru cuplurile din tara noastra, fiind usor de prevazut destinul celor care traiesc separat, unul fiind plecat peste hotare, iar altul ramanand acasa. De preferat este sa plece ambii parteneri, dar nu intotdeauna acest lucru este posibil.

In lumea de astazi relatiile romantice, fie ele si casnicii in toata regula pot sfarsi brusc fara absolut nici o cauza aparenta. Exista suficienta otrava in societatea noastra moderna, iar dragostea uneori pare sa nu fie de ajuns oricat de mult ar lupta ambii parteneri pentru succesul relatiei lor. Copiii insa, acolo unde exista, ar trebui sa fie un motiv suficient de puternic pentru a mentine casnicia pe picioare pentru ca ei merita totul si pentru ca nu vor gasi un sprijin mai bun nicaieri altundeva decat la propriii lor parinti.

foto Northfoto