eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Feromonii pot ajuta timizii sa faca primii pasi inspre o relatie romantica

Punctul lui de vedere :: Feromonii pot ajuta timizii sa faca primii pasi inspre o relatie romanticaParfumurile cu feromoni sunt ultima gaselnita a creatorilor de cosmetice, iar lumea este inca neincrezatoare, dar si foarte curioasa sa testeze efectul acestor produse asupra sexului opus, mai ales ca producatorii garanteaza atat pentru succesul lor cat si pentru efectele practic nule asupra sanatatii organismului uman.

Feromonii nu au in realitate miros, dar se prefera introducerea lor in parfumuri deoarece astfel se vor aplica ca si orice alt produs cosmetic, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera complet famliara noua. Propriul nostru trup degaja in anumite situatii cantitati marite de feromoni, iar daca la acestia se mai adauga si cei din parfumuri atunci efectul ar trebui sa fie mai puternic si mai de durata.

In mod natural, feromonii sunt utili pentru a ajuta la apropierea dintre sexe, atat barbatul cat si femeia putand sa secrete astfel de substante pentru a atrage sexul opus. Intrucat insa o serie de persoane inhiba productia de feromoni printr-un comportament rece sau chiar frigid, feromonii din produsele cosmetice pot compensa facand ei treaba pe care ar trebui sa o faca propriul nostru organism.

Pentru multi dintre noi, cosmeticele cu feromoni sunt practic lipsite de folos deoarece noi functionam corect in relatia cu sexul opus si secretam suficienti feromoni pentru a deveni atragatori, dar exista si persoane mai timide sau care nu stiu cum sa joace pana la capat scena seductiei, iar in cazul acestor parfumul cu feromoni va fi foarte util, scurtand simtitor timpii morti ai unei intalniri romantice.

Astfel de parfumuri se pot folosi deopotriva de catre barbati si de catre femei, existand bineinteles variante diferite adresate fiecarui sex. Parfumul se aplica ca de obicei direct pe piele la incheieturi, pe gat sau subsuoara, in cazuri mai rare putandu-se aplica si pe haine, daca asa se doreste. Feromonii pot fi si combinati pentru un efect mai rapid, existand si aceasta posibilitate pusa la indemana doritorilor.

Pe piata uneori se mai pot gasi si sprayuri cu feromoni fara parfum, adica fara miros, acestea fiind de regula mai concentrate si aplicandu-se pentru un efect de lunga durata in special pe vestimentatia cu care se merge la intalnire si mai ales in zona capului, adica acolo unde contactul va fi mai prezent. Eficienta acestor produse variaza de la caz la caz, dar multi dintre cei care le-au folosit declara ca isi fac treaba chiar daca nu la o intensitate sporita, asa cum isi mai doresc anumite persoane.

Mai nou, pe piata au aparut si uleiuri esentiale cu feromoni, si acestea putandu-se folosi alternativ sub forma de parfum diluat cu ulei de caliate sau in lampa de aromaterapie ori pentru masaj. In mod similar, apa de colonie cu feromoni este la fel de eficienta, aplicandu-se deloc diferit de modul in care se aplica orice alta apa de colonie.

Persoanele interesate pot apela la asemenea produse dupa ce se vor informa suplimentar atat la medic cat si din alte surse asupra modului lor de utilizare, parfumurile cu feromoni neavand practic restrictii de utilizare, dar putand dauna totusi persoanelor cu putere mai mare de sugestie sau celor care au probleme diverse de natura sexuala atunci cand sunt incorect aplicate.

Pretul unor asemenea produse cosmetice trece lejer peste 10-15 euro, dar multi dintre cei care le-au folosit declara ca ar functiona deci merita incercate mai ales de catre persoanele care sunt stapanite de timiditate sau cei care nu se pot lauda cu multa experienta in plan romantic.

Lucrurile insa nu trebuie fortate, totul trebuind sa se desfasoare la fel de natural ca de obicei, iar daca treaba nu iese de la bun inceput se poate incerca din nou, schimband poate zona de aplicare, dar fara a se modifica si doza maxima recomandata de prospectul care trebuie sa insoteasca asemenea produse.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu