eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: 8 trasaturi de succes ale femeii moderne

Punctul lui de vedere :: 8 trasaturi de succes ale femeii moderneConform studiilor si sondajelor de opinie, profilul femeii de succes se schimba aproape de la an la an, in prezent multe dintre trasaturile de personalitate foarte la moda propuse in revistele cu profil feminist putand sa para cel putin deplasate daca nu si complet opuse statutului clasic al femeii in societate.

Un chip placut, o talie subtire si o voce pe masura nu mai sunt in zilele noastre de ajuns pentru a pune femeia moderna in prim-plan, alte trasaturi venind sa completeze profilul ideal al femeii puternice, fiecare dintre acestea izvorand nu din sfera valorilor masculine ci, dimpotriva, din chiar esentele eterne ale personalitatii feminine.

1. Aspectul placut este esential pentru orice femeie de succes, in prezent frumusetea fiind considerata mai putin o expresie a senzualitatii si mai mult o forma cat se poate de eficienta si reala de exercitare a puterii. Femeile frumoase pot astfel recruta si pune in miscare o retea sociala numeroasa, in cazul lor un simplu zambet putand sa aduca mai multe avantaje imediate decat zeci de discursuri pline de miez.

2. O femeie frumoasa nu va fi si convingatoare daca nu prezinta suficienta incredere in sine, atitudinea pozitiva completand astfel aspectul placut si definind mult mai in profunzime femeia moderna a mileniului al 3-lea. O femeie atragatoare, care nu se fereste sa fie ea insasi in situatii profesionale si/sau particulare este o femeie puternica capabila sa isi structureze o imagine publica de mare succes.

3. Deloc surprinzator, incisivitatea manifestata nu doar in afaceri, dar si in viata de zi cu zi trebuie sa fie o trasatura tipica pentru femeile moderne, astfel sugerandu-se de fapt si un plus de curaj si vitalitate, semn ca femeia in cauza este capabila sa duca la bun sfarsit multiple proiecte atat profesionale cat si casnice. Suplimentar, agresivitatea este foarte chic si in plan romantic, in prezent femeilor cerandu-li-se sa fie mai directe si sa nu se teama sa isi adjudece tot ceea ce le place.

4. Independenta si spiritul de aventura definesc nu doar adolescentele, dar si femeile puternice, toate avand in comun un stil de viata liber, unde nimeni, nici macar un partener de incredere nu va putea sa produca schimbari decat daca acestea sunt mutual acceptate. Misterul poate fi asa intretinut mult mai bine, iar aventura va fi gata sa inceapa la urmatorul colt, viata devenind astfel mai palpitanta, mai responsabila, dar si mai demna de trait.

5. Desi doritoare de independenta si aventura, femeile pot da dovada in acelasi timp si de o maxima capacitate de intelegere, si aceasta trasatura fiind foarte chic pentru zilele noastre. O femeie care isi intelege si isi sustine in toate partenerul si alte persoane apropiate este cu siguranta si o femeie puternica, ea oferindu-si suportul deplin si beneficiind astfel de incredere maxima din partea celor din jurul sau.

6. Sinceritatea in relatia cu ceilalti este de maxima importanta pentru stabilirea unor raporturi excelente pe toate planurile existentiale, femeile mincinoase ori fatarnice avand mult de pierdut in prezent daca nu aleg sa isi schimbe atitudinea in bine.

7. O doza de imprevizibil si putin mister nu vor disparea niciodata din amalgamul de stari sufletesti definitorii pentru o femeie astfel incat si aceste trasaturi raman sa completeze profilul ideal al femeilor moderne.

8. Umorul sincer si pastrarea calmului in cele mai diverse situatii sunt testele finale care vor confirma statutul complet al femeii puternice si de succes, inclusiv aceste doua trasaturi trebuind sa se manifeste din plin pentru a asigura reusita atat in planul vietii de familie cat si cel profesional.

Nu doar o parte dintre trasaturile de caracter amintite mai sus trebuie sa fie prezente la femeile moderne ci doar toate impreuna vor reusi sa cimenteze pe termen indefinit o imagine asteptata si incurajata a unei femei a zilelor noastre.

Pentru aceasta sunt necesare eforturi deloc de neglijat, dar satisfactiile pot adesea depasi toate asteptarile astfel incat sa merite sa mizezi mai degraba pe viitor decat pe trecut atunci cand te hotarasti asupra alegerilor cele mai bune pentru propriul tau destin.

foto Northfoto