eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Femeile devin mai frumoase, dar barbatii se intorc adesea in pestera!

Punctul lui de vedere :: Femeile devin mai frumoase, dar barbatii se intorc adesea in pestera!Cercetari ale savantilor desfasurate in ultimii ani au aratat faptul ca femeile se afla pe un drum ascendent in cursa pentru atingerea frumusetii desavarsite, ele facand foarte multe eforturi de ceva vreme nu doar pentru a obtine un plus de atractivitate, dar si pentru a preintampina degradarea organismului care se instaleaza odata cu inaintarea in varsta.

Comparativ cu deceniile trecute, in zilele noastre femeile sunt pe ansamblu mai frumoase si mai sanatoase, ele demonstrand astfel ca evolutia speciei nu e deocamdata pusa in pericol si ca generatiile viitoare vor avea sanse bune de a primi o mostenire genetica de exceptie, nu altfel decat cea transmisa noua pana in prezent.

Prin opozitie, barbatii stau foarte prost la capitolele frumusete si sanatate, ei practicand un stil general de viata complet nesanatos, facand adesea multe abuzuri si neparand deloc interesati de viitorul lor ca specie. Astfel, eforturile intru totul laudabile ale femeilor risca sa fie anulate de incapatanarea barbatilor, pana la urma asistand la un fel de stagnare daca ii luam si pe dansii in calcul si nu mizam mai degraba pe vointa si inteligenta femeilor.

Tot savantii au descoperit insa si faptul ca barbatii mai putini atragatori au mai putini copii decat cei prezentabili, iar asta nu e deloc rau deoarece asa se restrange si riscul pentru generatiile viitoare sa primeasca o gena a "uratului". Aceeasi categorie de barbati, adica "uratii", au mai des baieti decat fete, lucru iarasi pozitiv pentru evolutia noastra ca specie, privind lucrurile si din aceasta perspectiva putandu-se afirma ca generatiile viitoare vor fi totusi constituite din persoane mai atragatoare si mai sanatoase decat noi.

Pe ansamblu, studiile intreprinse de savanti sunt favorabile evolutiei speciei, dar este evident faptul ca barbatii ar merita sa faca eforturi mai mari pentru a fi mai sanatosi si a se ingriji ceva mai atent decat pana acum. Chiar si daca nu ii intereseaza in mod deosebit acest subiect, barbatii trebuie sa fie totusi constienti de marea responsabilitate pe care o au atunci cand procreeaza, ei transmitand astfel o mostenire genetica indoielnica nu doar propriilor copii, dar si tuturor generatiilor care vin dupa acestia.

Femeile de asemenea nu trebuie sa renunte la drumul pe care au ales sa paseasca, ele si nu barbatii avand, conform studiilor stiintifice, onoarea si meritul imbogatirii fondului genetic cu material sanatos si de calitate. Mizand si in continuare pe un stil sanatos de viata si pe masuri bune de intretinere corporala, femeile vor reusi probabil sa ii aduca si pe partenerii lor la sentimente ceva mai bune, iar generatiile care vin poate vor reusi sa le multumeasca retrospectiv acestor femei ambitioase si responsabile traind mai bine decat traim noi acum si onorand astfel mostenirea buna primita de la inaintasele lor.

foto Northfoto