eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ce mai auzi de pe la femeile casatorite?

Punctul lui de vedere :: Ce mai auzi de pe la femeile casatorite?Femeile nu sunt exagerat de discrete prin chiar natura lor, iar cei care stiu sa profite de acest lucru, citind prin randuri sau chiar spionandu-le de-a dreptul conversatiile de suflet pot afla o groaza de secrete despre preferintele lor reale in plan afectiv, sexual sau artistic.

In special femeile maritate invata de timpuriu sa isi mascheze foarte bine multe dintre convingerile lor interioare si e pacat ca e asa deoarece asemenea trairi ale lor le fac deseori cinste si te ajuta ca barbat sa iti intelegi partenera mai in profunzime, evitand astfel multe confuzii in relatia cu persoana pe care o iubesti mai mult decat viata.

Femeilor insa le place mult, nu se stie de ce, sa treaca adesea drept fiinte misterioase, dar pentru barbati aceasta aura de mister a lor poate fi interpretata si diferit mai ales daca se insista pe aceasta cale chiar si ani buni de zile dupa startul unei relatii romantice.

Acesta este si motivul pentru care vom incerca sa dezvaluim in randurile urmatoare unele dintre gandurile si trairile reale ale sotiilor de pretutindeni, intuite si de barbatii lor, care uita prea usor ca fiinta pe care o au alaturi ii iubeste la randul sau, dar intr-un mod aparte, diferit de ceea ce asteptai tu sa traiesti in cadrul unei casnicii fericite.

1. Femeile casatorite se gandesc destul de des la posibilitatea cuplarii lor cu alti barbati, dar o fac mai degraba sub forma unui joc si destul de rar dau curs unor asemenea idei. Le place insa sa se imagineze alaturi de barbatii care le impresioneaza pentru ca asa se pot raporta mai usor la adevarata lor valoare ca femei.

2. Femeile casatorite se tem la fel de mult ca si barbatii lor ca vor ajunge mai tarziu sa nu ii mai iubeasca pe acestia, dar accepta si aceasta provocare atunci cand sunt sigure ca cel din fata lor este si alesul inimii.

3. Cele mai multe femei se gandesc destul de des la sex insa asta nu inseamna ca il si practica la fel de des. Sexul spontan este cel mai bun pentru ele deoarece asa reusesc sa isi impleteasca fanteziile cu realitatea. Din pacate, uneori sexul spontan se intampla sa fie cu altcineva decat sotul, dar asta se intampla rar si, oricum, hotul neprins…

4. Emanciparea, independenta sau modernitatea femeii nu merge pana acolo incat sa nu se mai prefere si stilul cavaleresc sau o atitudine usor posesiva din partea barbatului. A iubi inseamna si a fi cuprins de pasiune, iar barbatii pot uneori exagera din acest punct de vedere, dar sunt iertati atunci cand reusesc sa isi faca sotia sa se simta mai sigura si mai protejata.

5. Femeile se gandesc destul de des si la relatiile lor trecute, acolo unde este cazul, iar acest lucru conduce automat si la unele comparatii. Ca barbat poti simti acest lucru si incerci sa afli cate ceva, dar atunci cand sotia te iubeste mult ea nu va ceda si nu te va face niciodata sa te simti prost chiar daca la unele capitole esti inferior partenerilor sai din trecut.

6. O mare teama din partea femeii casatorite este ca partenerul sau sa nu se transforme intr-un tatic sau o baba cicalitoare, adica sa o controleze la sange pentru orice maruntis si sa se intereseze exagerat de orice aspect privitor la viata ei. La randul lor si barbatii se tem ca sotia sa nu isi asume si rolul unei mame protectoare, iar aceste stari pot fi alungate fie prin discutii, fie prin ajustari periodice de comportament.

7. Femeile sunt fiinte geloase si nu suporta sa dai prea multa atentie altei femei chiar daca inteleg foarte bine ca esti doar amabil si atata tot. Din acest motiv cam toate femeile au impresia ca a recunoaste adevarul, respectiv starea lor de gelozie inseamna sa admita ca nu ar fi intru totul normale, dar gelozia este pana la urma ceva natural, chiar daca nu si usor de controlat.

8. Desi initial cel mai bun prieten al unei femei casatorite este chiar sotul sau, cu timpul alte femei ajung sa ocupe acest loc de cinste in inima sotiei, iar barbatul pe buna dreptate se simte putin tradat din acest motiv. Mai rau este faptul ca multe dintre secretele sale, sotia le impartaseste mai degraba cu amicele de suflet decat cu sotul, iar aceasta situatie chiar este jenanta mai ales daca apare si prostul obicei de a dezvalui detalii intime ale vietii celor doi.

9. Toate eforturile sotului in plan casnic sunt remarcate intotdeauna de catre orice sotie, dar nu si laudate foarte des. Este perceput ca un comportament normal, iar cei care se asteapta sa fie felicitati mai des nu au nici un motiv pentru aceasta deoarece oricum femeile sunt mai inzestrate pentru asemenea activitati decat barbatii si se intampla foarte rar ca eforturile unui sot sa fie cu adevarat demne de toata lauda.

10. Spre deosebire de barbati, care vad dragostea in casnicie asemenea unei cresteri armonioase, femeile pun mare pret si pe primii fiori resimtiti la inceputul unei relatii de dragoste sau pe partea animalica a dragostei, fapt care poate conduce deseori la conflicte in viata de cuplu, acolo unde exista divergente de opinie asupra modului in care ar trebui sa decurga lucrurile.

Dependente practic de romantism, femeile casatorite risca sa se cantoneze intr-o zona a confortului casnic care nu le face prea mare placere daca nu e punctat si de momente deosebite care sa scuture putin lucrurile. Pentru sot insa ca si pentru copii aceasta preferinta a femeilor poate parea obositoare sau de-a dreptul disruptiva pentru viata de familie si nu e de mirare de ce sotia deseori mascheaza abil adevaratele sale ganduri si trairi sufletesti.

Lucrurile pot fi mai simple in viata de familie sau ceva mai complicate, asa cum doresti si asa cum iti asterni insa pana la urma dragostea ramane liantul principal pentru o casnicie de succes, iar acolo unde ambii soti se iubesc chiar conteaza mai putin daca unul sau altul se comporta intr-un mod ceva mai diferit. Comunicarea in cuplu e un lucru minunat, atentiile de tot felul de asemenea, dar mai presus de toate tot dragostea ii va tine pe cei doi fericiti si nimic altceva.

foto Northfoto