eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Femeile prefera mesajele text convorbirilor telefonice?


Femeile prefera mesajele text convorbirilor telefonice

Barbatii care stiu sa isi transpune ideile in scris intr-un mod inteligent si clar sunt preferati de catre femei celor pe care ii contacteaza telefonic deoarece pe aceasta cale scrisa ele pot reusi sa intuiasca mai mult despre tine decat atunci cand te afli la capatul firului de telefon. Aceasta nu inseamna ca telefonul nu ramane una dintre distractiile favorite ale femeilor ci doar ca ele gasesc mai placute conversatiile scrise prin intermediul serviciilor de messenger celor telefonice. Nu intamplator exista si in prezent destul de putini utilizatori ai serviciilor web pentru voce, multi alegand sa ramana tot la varianta scrisa, poate si pentru ca aceasta atrage mai mult femeile.

Statisticile arata faptul ca 8 din 10 femei posesoare de calculator si conexiune Internet prefera sa discute pe messenger si nu telefonic cu barbatii pe care abia i-au cunoscut. Acest lucru se datoreaza faptului ca, datorita lejeritatii in conversatie si faptului ca nu trebuie sa iti controlezi mereu tonul, poti comunica mai eficient si mai profund pe messenger decat telefonic. Graba va strica si aici treaba femeile dorindu-si sa li se scrie fraze complet si romantice, fara abrevieri sau trimiteri confuze pe diferite linkuri. Poti astfel sa iti petreci foarte placut timpul, din punctul de vedere al unei femei, fara a te teme ca ti se epuizeaza creditul si fara a obosi sau a fi incomodata de tinerea receptorului in mana.

Se pare ca scrisorelele de dragoste si biletelele de amor sunt si in zilele noastre la moda, e drept in mediul electronic, dar prin nimic mai putin atragatoare sau sexi. Greselile de ortografie nu trebuie facute prea des pentru ca vor denota fie lene fie lipsa de interes. Textul dorit de catre femei este unul cursiv, gandit cu atentie si usor aluziv, fara a se depasi totusi limitele permise. Raspunsul e bine sa vina cat mai prompt si sa dea dovada de prezenta de spirit si originalitate. Culmea in acest caz e faptul ca mai toate femeile par sa intarzie intentionat raspunsul doar din dorinta de a nu parea disperate sau in lipsa de partener. Nu e prea corect insa ce sa ii faci, femeile pot fi iertate mai usor decat barbatii.

Sa avem deci mai multa deschidere fata de aceste preferinte ale femeilor pentru mesajele scrise si sa fim pe viitor ceva mai atenti la modul in care alegem sa le raspundem pentru ca nu se stie niciodata de unde poate sari iepurele si ce sanse poti avea ca barbat atunci cand alegi sa discuti cu o femeie pe aceasta cale si nu telefonic sau altfel.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu