eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Femeile adora sa fie curtate

Femeile adora sa fie curtateNu putini sunt barbatii care au uitat complet cum este sa faci curte unei femei, dar in numar mai mare sunt tinerii care habar nu au cum sa faca acest lucru si nici nu inteleg de ce ar fi atat de important in zilele noastre sa iti mai bati capul si cu asa ceva.

A face curte unei femei este, pana la urma, nimic altceva decat a-i declara acesteia intr-un mod indirect, subtil si rafinat ca o placi cu adevarat, ca esti interesat de tot ceea ce o reprezinta si ca iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de ea, daca si dansa bineinteles va gasi de cuviinta sa raspunda pozitiv avansurilor tale bine gandite.

Barbatii de altadata nu s-au inselat deloc atunci cand au pus la punct detaliile complexe pe care le presupune arta mereu tanara a seductiei deoarece calculele dansilor se bazau pe o cunoastere corecta a universului feminin, iar de atunci si pana in prezent femeia nu s-a schimbat atat de mult incat regulile din trecut sa nu mai poate functiona cu mare succes si in prezent.

Mai nou putem vedea cu stupefactie ca in special tinerii prefera sa isi cucereasca iubitele pe alte cai decat cele ale seductiei de tip clasic, ei inspirandu-se probabil din cultura neolitica a cavernelor in demersurile lor romantice si afisand la modul ofertant fie muschii bine bronzati, fie masina tunata sau macar telefonul mobil de ultima generatie agatat "neglijent" de gat.

Astfel, fetele care fac obiectul admiratiei acestor "baieti de cartier" sunt cucerite asemenea stancutelor atrase de obiecte stralucitoare si cad repede in mrejele "neandertalilor" sau, oricum, pot fi convinse la o adica sa o faca prin apelul la "ratiune", la ceva violenta de scena sau de-a dreptul prin plasarea unei palme in plina fata.

De ce sa mai faci deci curte unei femei in asemenea conditii foarte simple si clare pentru toata lumea, cand pana si barbatii adulti procedeaza similar cu tinerii, intelegand fara doar si poate avantajele de necontestat care insotesc un asemenea modus operandi precum cel mentionat anterior.

Raspunsul poate fi surprinzator pentru unii, dar si suficient de limpede, si este vorba de simplul adevar ca femeilor nu le plac in realitate avansurile directe, mitocania sau violenta sexuala si ca merita sa investesti mai degraba in seductia de tip clasic atat pentru placerea femeilor cat si pentru propriul bine, la final putand sa te descoperi ceva mai rafinat, mai plin de incredere si, de ce nu, ceva mai "european" decat in trecut.

Tehnicile diverse care definesc arta seductiei, modalitatile eficiente de a surprinde placut o femeie si a ii atrage astfel atentia precum si aspecte legate de domenii conexe precum vestimentatia sau accesoriile de purtat la o intalnire pot fi studiate in detaliu prin apelul la informatia bogata de pe Internet sau din literatura de gen, dar primordial este sa iti doresti sa faci o schimbare in planul propriei mentalitati si sa privesti putin diferit femeia ca pe o fiinta totusi diferita de tine si binecuvantata si cu ceva frumusete si o gratie aparte, mai greu de gasit pe la amicii din propriul anturaj.

A sti cum sa faci curte unei femei este o arta care ar trebui la modul foarte serios studiata si in cadrul programelor scolare din invatamantul liceal, la aceasta varsta fiind cel mai potrivit ca sa iti insusesti macar o parte din setul de reguli care stau la baza artei seductiei. Atat baietii cat si fetele ar avea astfel la indemana un limbaj comun, care sa le permita sa se apropie unii de altii si din punct de vedere afectiv si emotional, intelegand in mare cam ce trebuie sa faca pentru a trimite si a primi semnalele potrivite.

In vremuri demult apuse, in sistemul de invatamant romanesc erau prevazute si astfel de ore de educatie a adolescentilor pentru viata, iar rezultatele s-au dovedit a fi dintre cele mai bune. Chiar si in cazul adulterului sau a relatiilor cu persoane de varsta mai mare, tot se reusea sa se tina seama in buna parte si de anumite reguli cu caracter romantic si aceasta proteja eficient deopotriva femeia cat si barbatul de experimentarea unor traume sufletesti ireparabile.

Sa nu renuntam deci atat de usor la jocul incitant al seductiei si, chiar daca unii au ales sa coboare cu ceva standardele, asta nu inseamna ca trebuie sa mergem si noi cu turma intr-o directie gresita ci ne putem la o adica si opune, practicand cu placere si rafinament jocul perpetuu al dragostei si al apropierii romantice dintre un barbat si o femeie.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu