eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ce isi doresc femeile cu adevarat?

Punctul lui de vedere :: Ce isi doresc femeile cu adevarat?Din punctul barbatilor de vedere, a sti ce isi doresc femeile cu adevarat este similar cu a avea o mai mare putere de seductie asupra acestora, putand astfel sa le raspunzi de fiecare data pe masura si sa obtii implicit o serie de avantaje si favoruri la care altadata poate nici nu visai.

Pentru multe femei, a te lasa astfel la voia unui barbat, oferindu-i adica indicii clare asupra a tot ceea ce iti place si te motiveaza pozitiv este echivalent cu a permite barbatului in cauza sa te poata manipula dupa bunul sau plac sau, mai rau, sa te poata rani crunt de fiecare data cand va avea dansul chef sa o faca.

Poate si din aceasta cauza unele femei prefera imaginea de fiinta misterioasa si aleg sa nu dezvaluie prea mult despre sine unui barbat abia cunoscut deoarece astfel ele stiu ca nu vor risca surprize neplacute din partea acelora care ar putea profita de ceea ce poate fi numit "slabiciunea feminina". Si chiar si atunci cand se afla intr-o relatie de ani de zile cu cineva, femeile tot vor dori sa mentina o doza de mister tot pentru a se simti mai protejate fata de incercarile de manipulare ale partenerului lor.

In esenta, se pare ca ceea ce isi doresc femeile cu adevarat este ca partenerii lor sa fie definiti in primul rand prin incredere si onestitate si nu prin aroganta, dorinta de a domina sau o masculinitate exacerbata. Chiar si atunci cand, la randul lor, femeile ar vrea sa speculeze putin "credulitatea" partenerului lor, ele tot isi doresc in secret ca acesta sa ramana la fel de onest si degajand incredere si nu sa atace instinctiv, lovindu-le prompt exact acolo unde stiu ele ca sunt mai vulnerabile.

Un barbat cinstit, placut ca aspect si raspandind peste tot in jurul sau incredere va fi intotdeauna preferat de catre femei, iar daca acest barbat mai este si o persoana activa, capabil atat in plan profesional cat si in acela al vietii de familie, atunci cu siguranta femeile vor lasa garda jos, oferindu-si sufletul cum se spune "pe tava" unui asemenea partener, adica raspunzandu-i tot cu aceeasi moneda a onestitatii si increderii.

Progresul economic si cel tehnologic nu au reusit din pacate sa apropie mai mult femeile de barbati, dimpotriva existand semne ale unei mai mari alienari in acest sens, iar femeile cu siguranta nu sunt deloc fericite pentru asta, ele simtind probabil ca vor trebui sa faca eforturi mai mari pe viitor pentru a-si proteja fiinta interioara de incercarile de manipulare ale barbatilor cu care li se va intersecta destinul.

Mai rau este faptul ca, in prezent, s-au inmultit si femeile care speculeaza fara nici o mila "slabiciunile" barbatilor ceea ce a condus la formarea unui adevarat cerc vicios, unde barbati si femei deopotriva se pot acuza de incercari de manipulare si de lipsa de sinceritate. Din aceasta cauza, nimeni nu mai poate prezice cum vor evolua lucrurile sau daca ce isi doresc femeile cu adevarat va mai putea fi aflat atat de usor.

Este insa probabil ca, de la un moment dat incolo, femeile insele sa uite complet ca si-au dorit vreodata un partener stabil, rafinat si de incredere si sa se adapteze la realitatea vietii de zi cu zi, optand pentru un alt tip de barbat, poate mai bine situat financiar, ori mai puternic fizic si capabil sa le ofere iluzia unei vieti de cuplu fericite.

Nu este nici asta o alegere neinspirata, dar trebuie sa recunoastem ca femeile va avea de pierdut, renuntand astfel la unul dintre idealurile lor de viata, si la fel vor sta lucrurile si in cazul barbatilor "la mana a doua", care vor simti instinctiv si cu regret ca poate nu sunt la fel de iubiti pe cat si-ar dori-o.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu