eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ejacularea prematura solicita rabdarea femeilor, dar exista leac

Punctul lui de vedere :: Ejacularea prematura solicita rabdarea femeilor, dar exista leacO problema sexuala destul de prezenta la barbatii de toate varstele, ejacularea prematura poate pune probleme serioase pentru o relatie romantica, medicii asigurandu-ne insa ca rareori e vorba despre o afectiune pur fiziologica si ca ejacularea prematura poate fi relativ simplu tratata prin reducerea stresului, o dieta potrivita si suficient de multa rabdare din partea femeii.

Simptomele ejacularii premature se manifesta prin atingerea rapida a orgasmului in prezenta unei excitari sexuale marite, acest lucru putandu-se intampla doar ocazional, atunci cand barbatul este inca lipsit de experienta sau atunci cand el cunoaste o noua partenera. Alteori insa poate fi vorba si despre o stare crescuta de stres precum si despre unele cauze fiziologice precum alimentatia proasta, probleme ale sistemului circulator sau proasta mostenire genetica.

Medicii recomanda persoanelor care sufera de aceasta afectiune diferite tehnici sexuale eficiente, dar si o dieta speciala, similara cu cea folosita pentru cresterea potentei si a fertilitatii. Respiratia joaca un rol major in prevenirea ejacularii premature, dar la fel de importanta este si comunicarea cu partenera de sex, care va putea invata de la medic anumite metode prin care sa prelungeasca durata actului sexual fara a impieta cu nimic asupra calitatii sexului.

In prezenta stresului, chiar si barbatii care nu au experimentat vreodata ejacularea prematura pot atinge orgasmul mai repede, din acest motiv relaxarea de dinaintea sedintelor de sex precum si preludiul fiind puternic recomandate. Alcoolul consumat cu moderatie (1-2 portii), cafeaua si doze mici de ciocolata au un rol pozitiv in combaterea ejacularii premature insa nu trebuie sa se faca abuz de aceste substante.

Pentru femei, un partener care sufera de ejaculare prematura poate reprezenta o adevarata problema, unele retragandu-se imediat dintr-o asemenea relatie. Alte femei insa dau dovada de rabdare si isi ajuta partenerul sa isi recastige increderea in sine, lucru foarte de ajutor pentru imbunatatirea simtitoare a actului sexual.

Ejacularea prematura poate deteriora mult respectul fata de propria persoana si din acest motiv este ceruta prezentarea de urgenta la medicul specialist, aici putandu-se acorda un tratament eficient si unele recomandari alimentare care sa amelioreze in timp relativ scurt toate simptomele neplacute. Devenind mai sigur pe sine, barbatul va capata si experienta si va inregistra si performante crescute pe durata actului sexual, iar partenera sa nu va mai avea astfel nici un motiv sa se simta in vreun fel frustrata sexual.

O afectiune nu deosebit de grava, ejacularea prematura poate fi tratata si depasita doar cu ajutorul medicului si a unui partener sexual intelegator, in caz contrar lucrurile putand sa se cronicizeze, iar barbatul riscand sa dezvolte un comportament sexual aberant care ii va marca si personalitatea sa in profunzime.

Nici pentru femeile cu mai putina experienta, ejacularea prematura la partenerul lor nu ar trebui sa reprezinte o mare piedica pentru ca in foarte multe situatii tot ele sunt cele mai potrivite "asistente" care sa isi poata trata cu succes pacientii, fiind nevoie doar de tact si rabdare pentru a se ajunge repede la liman.

Solutii-minune pentru ejacularea prematura nu exista deocamdata, dar acelea care sunt merita incercate deoarece multi barbati au reusit sa depaseasca definitiv episoadele acestea jenante acordand atentie si sfaturilor medicului, dar urmand si o dieta corecta si fiind constant ajutati si de partenerele lor, iar acestea mai mult decat oricine au intotdeauna un cuvant greu de spus pentru vindecarea grabnica a "pacientului".

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu