eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Vocea si inflexiunile sale este mai sexi decat un trup cu forme perfecte

Punctul lui de vedere :: Vocea si inflexiunile sale este mai sexi decat un trup cu forme perfecteIn jocul seductiei practicat de oameni de toate varstele din intreaga lume s-ar parea la o prima vedere ca trupul are intaietate prin limbajul sau ascuns si plin de vino-ncoa, dar studiile stiintifice vin sa ne spuna ca nu e asa si ca, in realitate, vocea cu inflexiunile sale stimuleaza la maximum placerea resimtita alaturi de o persoana fata de care resimtim un interes crescut.

Conform savantilor americani, vocea are o mare putere in jocul seductiei, aici ambele sexe apeland in special la tonurile joase pentru a isi purta partenerul de discutie inspre fantana nesecata a pasiunii sexuale. In cazul femeilor, acest lucru poate parea fals, dar este cu totul adevarat faptul ca si ele folosesc nu vocea subtire atunci cand vor sa seduca ci de asemenea o voce joasa si plina menita sa doboare zidul defensiv al barbatului pentru a permite astfel un grad marit de intimitate.

Vocea poate incarca intreaga atmosfera cu senzualitate si energie sexuala si, nu intamplator, este interzisa folosirea unui ton seducator in situatiile profesionale deoarece mai ales acum se crede ca aceasta forma de comunicare poate perturba serios activitatea tuturor celor aflati la locul lor de munca. Imbracamintea si formele expresive ale trupului pot avea de asemenea un cuvant greu de spus aici insa vocea este cauza principala care poate incarca din plin atmosfera cu stimuli sexuali puternici.

Modul in care ajungem sa ne folosim vocea atunci cand dorim sa flirtam nu ne este daruit noua de la nastere ci se deprinde odata cu acumularea de experienta in plan sexual, cu cat mai bogata fiind aceasta experienta cu atat mai variate fiind si posibilitatile de exprimare ale cuiva. Prin trecerea timpului, inveti sa folosesti o gama complexa de nuante verbale, toate menite sa sugereze, sa seduca si sa aprinda simturile partenerului tau, iar acest adevar este cu atat mai evident atunci cand observam preferinta femeilor tinere pentru partenerii mai in varsta sau preferinta barbatilor tineri pentru partenere cu o bogata experienta de viata.

Vocea si inflexiunile sale ne poate deci face sa ne prezentam si sa fim perceputi intr-o lumina mai favorabila, formele trupesti avand si acestea un rol important, dar nu si primordial in jocul seductiei. Nici nu e de mirare in aceasta situatie ca multa lume prefera sa comunice cu pasiune mai degraba decat sa treaca la fapte, aceasta fiind o modalitate superioara si eleganta de a cuceri si a iti apropia un alt suflet, pasiunea fizica putand sau nu sa isi faca si ea loc in acest joc etern al dragostei.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu