eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Don Juan de Dambovita


Don Juan Exista o vorba a femeilor care spune ca mai toti barbatii urmaresc un singur lucru si acela este sexul si nimic mai mult. Nu se poate generaliza, dar unoeri aceasta temere a femeilor se dovedeste a fi cat se poate de reala si in absenta unei experiente de viata care sa te ajute sa eviti capcanele unui Don Juan te poti trezi peste noapte cu inocenta pierduta si toate visele spulberate.

Printre tehnicile puse in practica de catre acesti pradatori sexuali exista unele specifice si masculilor din Romania care fiind totusi evidente si usor de remarcat, pot ajuta o femeie sa raspunda sau nu avansurilor in functie de intentiile lor romantice. Unele femei pefera acest tip barbatesc deoarece nu inseamna nimic altceva decat distractie fara constrangeri pe cand altele vor dori sa evite implicarea intr-o astfel de aventura temandu-se sa nu isi strice imaginea publica sau sa se molipseasca de vreo boala cu transmitere sexuala.

Pradatorii sexuali sunt, de exemplu, foarte buni maestri ai contactului vizual si al altor semnale care tin de limbajul trupului experienta invatandu-i ca aproape toate femeile raspund din spirit ludic acestor stimuli. Ei vor folosi mereu aceasta cale pentru a initia primul contact.

Continuand cu pasul urmator veti observa ca don juan-ul tinde sa vorbeasca mai mult despre el decat despre voi incercand sa va impresioneze cu realizarile sale, cu imaginea sa publica si alte aspecte menite sa va convinga ca v-a pus dumnezeu mana in cap si ca ati fi cu adevarat stupide sa dati cu piciorul unei asemenea sanse.

In conversatie pradatorul sexual evita cu obstinenta subiectele serioase pentru simplul motiv ca aceasta categorie de persoane are un nivel de educatie nu foarte ridicat si nu stapaneste mai deloc subiectele care cer o profunzime de gandire peste medie. Se simt de aceea amenintati de conversatiile care depasesc sfera superficialului si reactioneaza cu nervozitate incercand sa readuca lucrurile pe fagasul initial pentru a putea detine controlul absolut al cursului ulterior al evenimentelor.

Nu discuta mai deloc despre prietenii de suflet, familie sau alte elemente care sa va introduca cat de cat in universul specific deoarece stiu ca nu isi doresc decat o aventura sexuala scurta si de aceea nu doresc sa va implice in sfera lor emotionala ei uitandu-va aproape definitiv odata ce au reusit sa isi duca planurile la bun sfarsit.

Daca acceptati intalnirea cu un pradator sexual si nu doriti sa ii cadeti in plasa complet atunci atentie la faptul ca acestia vor planui totul in amanunt astfel incat la final sa fiti gata sa acceptati si sedinta de sex care sa incheie seara. Incercati deci sa introduceti mici schimbari in planul de intalnire (locul, ora, neprevazutul) pentru ca altfel un don juan cu experienta chiar va reusi sa va convinga sa faceti sex dupa care veti fi abandonate fara nici o explicatie.

Daca ati ajuns deja in pat si observati ca, dupa sex, nu doreste sa converseze sau sa se mai giugiuleasca putin atunci protejati-va in plan mental si nu va faceti sperante desarte ca il veti mai vedea pe viitor sau ca merita sa investiti emotional intr-o posibila relatie. Oricat de placuta ar fi fost sedinta de sex sau oricat de mult v-ar atrage partenerul de ocazie nu va faceti multe iluzii ci multumiti-va cu portia buna de sex si incercati sa reveniti usor la viata voastra obisnuita.

Cam asa actioneaza si gandeste Don Juan de Dambovita si, cu siguranta, nu e un tip uman greu de recunoscut, dar uneori poate fi mai greu sa il respingi pentru ca anumiti pradatori sexuali se bazeaza si pe farmecul lor aparte si pe un aspect exterior bine pus la punct deci atentie sa nu fiti prinse de acestia in momentele cand sunteti mai vulnerabile pentru ca de obicei ei miros de la distanta oportunitatea si nu vor ierta nimic din ceea ce li se ofera pe tava.

Protejati-va daca veti putea de implicarea intr-o relatie cu astfel de persoane, iar daca nu reusiti incercati sa nu suferiti mult dupa despartire pentru ca nu isi are rostul. Ar fi si stupid si intru totul din vina voastra daca ati prelungi o mica prostie cu o alta mai mare, cu implicatii complexe in plan psihic.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu