eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: 70% dintre femei simuleaza orgasmul


Orgasm Cercetari recente au descoperit ca doar 25% dintre femei pot atinge in mod obisnuit orgasmul pe durata contactului sexual in timp ce restul de 75% fie simuleaza ca au avut un orgasm fie declara in mod deschis ca nu au reusit sa atinga acest prag. Ceea ce le blocheaza pe aceste femei este de obicei absenta unor stimuli corespunzatori care sa le aduca in starea propice declansarii orgasmului si aici va fi doar vina partenerului daca acesta refuza sa se implice mai mult si sa tina seama de unele recomandari facute de cei care au condus cercetarile in aceasta directie.

Lipsa de comunicare in cuplu va face femeia sa refuze sa prezinte problemele sale sexuale in mod deschis ea preferand sa mimeze orgasmul decat sa se planga in fata cuiva care oricum nu va fi interesat sa o asculte.

Necunoasterea propriului trup si a stimulilor la care acesta raspunde este o alta cauza a absentei repetate a orgasmului, iar aici va fi nevoie de multa rabdare pentru a fi depasite barierele emotionale si pentru a se descoperi impreuna care sunt pasii de urmat pentru stimularea mai potrivita a intregului corp al femeii.

Lipsa de respect fata de propria persoana este o alta cauza care va avea repercusiuni asupra vietii sexuale a unei femei aici fiind nevoie de afectiune reala si de sute de incurajari in aceasta directie din partea partenerului si a prietenilor apropiati pentru a se obtine o crestere a respectului fata de propria persoana.

Imaginatia si incurajarea fanteziilor sexuale au un rol mult mai mare in cazul femeii decat in cel al barbatului si de aceea este recomandat sa se alterneze scenele romantice si preludiul pentru a se satisface si aceasta latura a personalitatii feminine.

In sfarsit un lucru la care mai toate femeile reactioneaza negativ este alegerea gresita a momentului in care se initiaza preludiul amoros intrucat femeilor le place sa se bucure in tihna de astfel de momente si nu sa faca totul la repezeala. De aceea nu vor raspunde pozitiv sau vor face tot posibilul sa incheie totul cat mai repede daca nu se asteapta momentul propice pentru initierea in conditii de maxima relaxare a actului sexual.

foto © Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu