eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Despre matrimoniale si prima intalnire

Punctul lui de vedere :: Despre matrimoniale si prima intalnireMatrimonialele in sine pot include un spectru foarte larg de activitati si relatii, nu intotdeauna romantismul guvernand acest univers, uneori putand fi vorba si despre legaturi facute din interes ori de legaturi de scurta durata, avand ca finalitate satisfacerea in plan sexual si nicidecum o relatie care sa culmineze prin casnicie si dragoste implinita.

Romantismul este insa necesar chiar si situatii precum cele amintite anterior, macar in faza de inceput, cand seductia trebuie sa se desfasoare dupa niste reguli prestabilite. Nu e prea dificil sa deprinzi asemenea reguli, dar iesirile in oras si in special prima intalnire pot reprezenta un adevarat calvar, mai ales daca iti lipseste "memoria" trecuta a unor asemenea experiente matrimoniale.

Exista insa nenumarate sugestii bune pentru a iti conduce partenera intr-o locatie punctata si de romantism, dar si de bun-gust si servicii de calitate, iar pentru cei care isi doresc sa afle si cam care ar putea fi aceste sugestii, va oferim o lista orientativa dupa care sa va ghidati pe viitor pentru a avea mai mult succes la o prima intalnire si a va indeplini obiectivele matrimoniale, fie vorba despre o relatie de lunga sau de scurta durata:

1. Acasa la tine sau la celalalt
Este locatia ideala, preferata de multi dintre romani pentru o intalnire romantica, dar nu va fi intotdeauna si locul perfect pentru o prima intalnire. Acasa insa se poate gati o masa romantica, se pot viziona programele favorite, se poate chiar organiza si o mica petrecere in doi, lucrurile putand apoi sa evolueze foarte favorabil.

2. Weekend in afara orasului
Multa lume isi permite sa profite de sfarsitul de saptamana pentru a iesi putin la aer curat, iar oferta existenta depaseste toate asteptarile si nici nu este deosebit de scumpa. Desigur ca o asemenea sugestie poate sau nu sa mearga ca idee pentru prima intalnire insa in esenta este o formula foarte buna de a apropia doua persoane.

3. La plaja sau la piscina
Pentru tineri in special, aceasta alegere va fi deosebit de inspirata, fiind vorba despre o locatie speciala unde odata cu hainele se pot arunca si toate prejudecatile, cei doi putand astfel comunica fara ascunzisuri si incercand sa vada daca exista sanse bune pentru o viitoare relatie romantica.

4. Gradinile botanice, muzeele sau galeriile de arta
Toate aceste locatii au primit bine intotdeauna indragostitii, cei care prefera asemenea locatii fiind de regula si niste persoane deosebit de romantice, iubitoare de liniste si de conversatii inteligente si de aceea foarte atrasi de asemenea locuri unde li se ofera din plin exact ceea ce ii reprezinta mai bine.

5. Plimbare si picnic in aer liber
Indiferent daca este vorba despre un simplu gratar sau de excursie in toata regula incununata de un festin la iarba verde, foarte multa lume prefera inca aceasta varianta pentru o intalnire romantica deoarece este sanatos, iti poti permite sa te exprimi mai liber si nici nu te simti obligat prin nimic sa impingi lucrurile mai mult decat simti ca ar trebui.

6. Cluburi, restaurante, baruri
Si aici oferta este foarte bogata, iar cei cu dare de mana chiar pot avea parte de un tratament cu totul special, foarte favorabil pentru a crea din start o imagine buna si deci pentru a isi mari sansele de reusita. Nu multa lume isi permite, dar atunci cand se poate de ce sa nu incerci si aceasta varianta mai ales daca amandoi iubiti dansul, muzica si atmosfera selecta a cluburilor din zilele noastre.

Indiferent daca veti alege o iesire pe timp de zi sau seara, nu trebuie sa uitati niciodata ca celalalt nu va avea nici o obligatie fata de voi, singurele cerinte fiind doar petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut, multa prospetime de idei si o prezent cat mai agreabila. Este si aceasta o cale buna de a seduce fara drept de apel pe cineva, chiar si atunci cand e vorba doar de o simpla plimbare in doi sau poate mai ales atunci cand nu va puteti permite decat atat pe moment.

foto northfoto