eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Cum ar trebui sa se desfasoare o ceremonie de nunta in 2011?

Punctul lui de vedere :: Cum ar trebui sa se desfasoare o ceremonie de nunta in 2011?Trendul pentru nunti 2011 se indeparteaza simtitor de tendintele din ultimii ani, revenindu-se acum in mod surprinzator la simplitate si frumusete naturala dupa un lung sir de incercari oarecum esuate de a aduce somptuosul si atmosfera princiara printre oamenii obisnuiti, complet straini de asemenea concepte estetice.

Gratie ingeniozitatii designerilor de moda si a tuturor celorlalti profesionisti implicati in lumea frumosului, in prezent cam toate aspectele vietii noastre se intorc catre un ideal de mult uitat, al omului care traieste in mijlocul naturii si face tot posibilul pentru a o proteja, de unde si noua moda pentru nunti 2011, care nu face altceva decat sa se inscrie intr-un curent cultural si estetic mult mai larg.

Simplitate, bun-gust si un accent deosebit pus pe detalii, acestea sunt trasaturile definitorii pentru o nunta ca la carte in 2011, unde chiar si atmosfera rustica este de preferat elegantei fortate din anii trecuti. Buchetele imense de flori, mesele imense si decoratiunile somptuoase nu isi mai gasesc astfel locul in imaginea ideala propusa noua de profesionistii prezentului.

Inclusiv decoratiunile de tip eco sunt puternic promovate inclusiv pentru festivitatea de nunta, aici putandu-se opta pentru multe produse deosebit de atractive de la cele de aranjare a locatiei pentru petrecere si pana la fetele de masa, vesela si tacamuri.

O nunta in aer liber pare a fi ideea perfecta in 2011 pentru evenimentul care leaga doua destine in prezenta cunostintelor apropiate, foarte multe vedete de prim rang optand deja pentru o astfel de ceremonie in mijlocul naturii, cu un numar restrans de invitati, fara fast, dar marcata prin mult bun-gust si o organizare perfecta.

Multe idei de pe vremea bunicilor pot fi acum reintroduse in cazul ceremoniilor nuptiale, profesionistii modei incurajand si acest lucru si propunand ei insisi formule diverse prin care sa se incorporeze armonios trecutul in tendintele viitorului. Astfel vestimentatia, aranjamentele florale si decoratiunile sau chiar si meniul pot include o serie de produse vintage, nu neaparat originale, dar foarte romantice si la locul lor.

Pentru nuntile din 2011, organizarea este de maxima importanta, acum fiind nevoie de multa bataie de cap care sa asigure o ceremonie perfecta. A apela la o firma care sa iti pregateasca in detaliu totul nu mai este deci la moda fiind de preferat sa se stabileasca toate aspectele in familie si cu mare precizie, abia apoi putand sa se angajeze la nevoie si o firma pentru organizarea de nunti.

Nu in ultimul rand, meniurile propuse invitatilor trebuie sa fie de asemenea marcate prin simplitate si bun-gust, mancarea traditionala si retetele speciale ocupand aici o mare parte din oferta completa. Culoare si sanatate, cam aceasta este lozinca pentru meniurile de nunta, alimentele grase, sarate, prea dulci sau pline de calorii seci fiind acum sinonime cu esecul total.

Pentru tortul de nunta, ar trebui sa va ganditi nu neaparat la un tort simplu ci mai degraba la unul cu o usoara tenta traditionala, decorat de preferat cu flori naturale, o glazura din fructe zaharisite si tot asa, pentru a se incorpora si pe aceasta cale conceptul pentru nunti 2011 propus noua de profesionistii modei.

In ce priveste machiajul, vestimentatia sau accesoriile aici lucrurile vor decurge mult mai usor, stiindu-se bine de acum care sunt tendintele si putandu-se realiza toate la perfectie mai ales daca se apeleaza si la niste stilisti de prima mana. Tot acestia vor putea de altfel sugera si alte idei utile atat pentru ceremonia de la biserica cat si pentru petrecerea care ii urmeaza.

In 2011, nuntile vor fi, asa cum se poate vedea, mai putin costisitoare decat in anii trecuti, dar eforturile care se cer depuse acum sunt insa mult mai mari decat in trecut. Inclusiv pentru ceremonia care ne va lega destinele pana la moarte, nu mai putem deci sa ne culcam pe o ureche ci vom fi nevoiti sa ne dam toata silinta pentru a organiza cu propria mana o nunta perfecta pentru ca este la urma urmei nunta noastra si pentru ca ne dorim sa facem si aici o impresie placuta la fel ca si in alte ocazii care privesc viata noastra personala.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu