eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Chatul erotic s-a transformat intr-o orgie de cea mai proasta calitate

Punctul lui de vedere :: Chatul erotic s-a transformat intr-o orgie de cea mai proasta calitateAdresat persoanelor singure sau cuplurilor aflate in cautare de parteneri virtuali precum si persoanelor cu fetisuri diverse, chatul erotic numit si chat pentru adulti a atins in prezent niveluri incredibile de sfidare a bunului-gust, prea multi utilizatori abuzand adesea de serviciile puse la dispozitia lor si jignindu-si colegii de chat fara retinere, fie prin texte vulgare fie prin suportul audio/video oferit uneori in aceste camere de chat.

Femeile au resimtit primele aceste abuzuri si in prezent nu mai este deloc de mirare faptul ca ele refuza sa mai ia parte la asemenea sedinte de chat erotic, doar profesionistele chatului pentru adulti oferindu-si nurii in continuare pentru castiguri relativ modeste. In rest, camerele de chat erotic sunt peste tot in lume arhipline cu barbati, din cand in cand mai putand sa descoperi si cate o femeie pe acolo care fie nu stie inca la ce se poate expune, fie este ea mai indrazneata din fire.

Chatul erotic, trebuie inteles acest lucru din start, nu poate fi comparat cu mersul la bordel, fie acesta si un bordel virtual, ci este o cale alternativa de a iti satisface nevoia intima de flirt si romantism in prezenta unor adulti la fel de interesati ca si tine de acest lucru si de asemenea la fel de responsabili si capabili sa se comporte civilizat in toate imprejurarile. Uneori chatul pentru adulti poate fi insotit si de sedinte mutuale de masturbare sau sex daca asa consimt partenerii de chat, dar de regula este vorba despre flirt, putina pasiune si o modalitate relativ placuta de petrecere a timpului.

Din pacate insa "vitejii" zilelor noastre, bine rodati in arta calcarii pe nervi si afisand un comportament deja arhicunoscut si din viata de zi cu zi, strica mai mereu farmecul chatului erotic prin saracia lor de limbaj si lipsa completa de resurse emotionale pe care le presupune jocul seductiei, iar rezultatul este previzibil, foarte multa persoane abandonand definitiv aceasta forma de relaxare pentru adulti si orientandu-se catre alte zone ale Internetului, mai putin incarcate de mirosul greu al transpiratiei si al ciorapilor nespalati.

Mai mult, chiar si chatul erotic desfasurat de profesionisti are mult de suferit din cauza acelorasi "eroi" ai internetului, multi dintre potentialii clienti ai performerilor live preferand sa  nu ii jigneasca suplimentar pe acestia prin participarea tacita la sedinte de chat marcate prin penibil si vulgaritate si de asemenea orientandu-se catre cai alternative de relaxare pentru adulti, unde mitocanii pot patrunde ceva mai greu.

In mod paradoxal, suportul tehnic pe care il pot oferi providerii de servicii de chat pentru adulti in prezent este net superior celui existent in trecut, dar camerele de chat erotic raman totusi mai degraba goale, singurele zone mai bine populate fiind cele adresate persoanelor de orientare gay sau tinerilor intre 18 si 23 de ani, unde parca ar exista mai multa activitate. In rest, bate vantul ca la saraci, lumea pierzandu-si in scurta vreme increderea in astfel de servicii pentru adulti unde risti sa fii luat peste picior sau amenintat de-a dreptul daca te angajezi intr-o conversatie particulara cu o partenera de chat sau daca, vezi doamne, iti permiti sa ii mai si faci un compliment frumos in fereastra principala de comunicare.

Venit sa raspunda unei cereri reale de servicii din partea utilizatorilor de Internet, chatul erotic a fost mereu marcat de tare de tot felul, de la interventiile persoanelor lipsite de o bruma de educatie si pana la prezenta minorilor care isi asuma varste mult mai mari decat in realitate, fiind totusi manifestat un interes prea mic din partea organizatorilor pentru o filtrare adecvata si ceva mai stricta a vizitatorilor care pot accesa aceste camere virtuale de intalniri pentru adulti.

Nu este intotdeauna usor sa faci acest lucru, dar se poate totusi solicita o prezentare scurta in fata unui webcam a persoanei care se va angaja in chatul erotic si chiar si prezentarea scurta a cartii de identitate sau a carnetului de conducator auto, fara revelarea datelor personale, dar centrandu-se totusi imaginea pe fotografia de pe actul de identificare. Cartea de credit este formula preferata in prezent insa aici riscurile de a primi minori in camerele de chat sau de a se utiliza carti de credit furate sunt destul de mari.

Unele voci spun ca chatul erotic este de fapt un serviciu complet lipsit de noima si ca ar sfida prin simpla sa existenta normele morale si cele de bun-simt, dar adevarul este ca in zilele noastre foarte putina lume trecuta de 25 de ani mai are o viata sociala activa unde sa poata cunoaste persoane noi si eventual sa mai si flirteze putin si de aceea camerele de chat pentru adulti isi gasesc o justificare foarte bine motivata, macar aici putand sa cunosti in mod anonim sau direct pe cineva si sa te prefaci ca mai ai si tu o viata normala si implinita. Nu e prea mult, dar e mai bine decat nimic.

Lipsa de incredere in calitatea serviciilor oferite precum si teama de expunere in public pot insa bloca elanul erotic al mai oricarei persoane de buna credintaAstfel de persoane isi doresc cu adevarat sa faca parte dintr-o comunitate de adulti si nicidecum sa se nimereasca printre pradatori sexuali ramasi mult in urma din punct de vedere al varstei lor emotionale si de aici si conflictul de interese care pana in prezent a facut din camerele de chat erotic niste locuri virtuale rau famate, nu foarte diferit de unele cluburi pentru adulti unde lucrurile stau cam tot asa.

Pentru viitor nu pare sa se anunte nimic nou si pozitiv din acest punct de vedere, fiind de prevazut ca chatul erotic va trece definitiv in zona profesionistilor, adica acolo unde trebuie sa platesti pentru a te juca de-a dragostea. Pentru unii aceasta poate fi o formula convenabila, dar pentru altii sa ajungi sa platesti ca la bordel poate parea putin cam patetic si injositor si de aceea de-a dreptul de refuzat. Poti plati sume lunare modice providerului de servicii de chat pentru adulti, si e normal sa fie asa, dar a plati pe cineva pentru a iti oferi servicii de chat si/sau sexuale nu mai este asa, aici intervenind probabil si considerente de ordin moral, dar si de alta natura.

Vesti proaste deci pentru amatorii de chat erotic din Romania sau de oriunde altundeva, acestia avand la indemana foarte putine alternative pentru a-si satisface nevoia de flirt si conversatii pasionale, una dintre aceste cai fiind pusa la dispozitie si de serviciile de tip social, care permit oricarui utilizator sa isi formeze propriul sau grup privat de prieteni, unde sa invite pe cine doreste, filtrand bineinteles fiecare nou-venit in acord cu niste criterii clare. Asa macar se poate face totul dupa pofta inimii, iar neavenitii mai greu vor putea patrunde pe acolo cand ti-e lumea mai draga. In rest, fie mergi la profesionisti, fie faci nunta pentru ca alte alternative nu vor exista pentru chatul erotic si poate e mai bine ca e asa sau poate nu.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu