eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: De ce prefera femeile un ruj de buze cu o forma aparte?

Punctul lui de vedere :: De ce prefera femeile un ruj de buze cu o forma aparte?Putin cam greu de crezut la o prima vedere, forma rujului de buze, folosit in mod constant de catre o femeie, poate sa ii ofere acesteia, dar si celor din jurul sau unele indicii corecte cu privire la tipul sau de personalitate, tot acum putand sa fie luate sub analiza si culoarea sau aroma rujului de buze pentru a se verifica astfel pe deplin justetea primelor descoperiri.

Daca rujurile ar veni in forme mult mai variate, atunci cu siguranta si analiza tipului de personalitate a femeii care le prefera ar putea fi facuta cu mai multa exactitate insa, asa cum se prezinta lucrurile in prezent, se pot doar enunta cateva tipuri generice, care sa surprinda esenta personalitatii feminine, dar fara alte detalii, suficient de importante si acestea:

1. Modelul clasic de ruj de buze cu forma plata la capatul sau superior este caracteristic pentru femeile sigure pe sine, complet cu picioarele pe pamant si care nu doresc sa arate trasnet ci doar suficient de prezentabil incat sa atraga atentia asupra frumusetii lor naturale. Asemenea femei sunt persoane de incredere si sotii excelente.

2. Rujul clasic, cu capatul superior rotunjit este preferat adesea de femeile care tin mult la un look cuceritor, ele incercand mereu sa fie in centrul atentiei inclusiv prin maniera in care isi aplica rujul de buze. Sunt femei care au o buna experienta in arta seductiei si isi pot face in multe situatii partenerii/sotii gelosi deoarece se bucura constant de multa atentie gratie frumusetii lor de papusa.

3. Rujul de buze modern, cu capul sectionat oblic este un atribut al femeilor puternice ale zilelor noastre, de regula profesionistele veritabile si femeile lider preferand aceasta forma deoarece se potriveste minunat cu modul lor de a vedea lucrurile. Mai toate rujurile scumpe au aceasta forma, iar femeile de succes stiu acest lucru si le place sa afle si ceilalti ca sunt puternice si ca isi permit de toate, inclusiv cosmetice de mana intai.

4. Rujul de buze modern, cu capul in forma de U, se afla la polul opus celui taiat oblic, fiind preferat de femeile sfioase, dar si pline de vino-ncoa, care stiu sa se imbrace trasnet si sa foloseasca la superlativ limbajul trupului, dar care nu indraznesc totusi sa faca ele primul pas. Prietene deosebit de valoroase pentru alte femei prin bagajul lor impresionant de cunostinte si fiinte adorate de catre barbati, aceste "mironosite" nu sunt deloc ceea ce par la o prima vedere, fiind de aceea nevoie de un ochi patrunzator pentru a le descoperi in adevarata lor lumina.

5. In sfarsit, rujurile moderne cu cap ascutit sunt preferate de femeile care tin mult la individualitea lor si care refuza constant compromisul pe toate planurile. Un model de ruj ales de spiritele artistice, creative, dar si de femeile de orientare bisexuala, rujul ascutit este intotdeauna un semnal de alarma pentru ceilalti, barbati sau femei, care le spune ca au de-a face cu o persoana speciala, dispusa la dialog si capabila sa ofere o companie deosebita, dar care va reactiona taios daca simte ca are in fata sa nu un egal ci o persoana inferioara.

Completand aceasta analiza de suprafata cu alte incursiuni in universul intim al rujului de buze feminin se pot desprinde si multe alte concluzii pretioase privitor la personalitatea unei femei, astfel culoarea sau aroma rujului preferat completand ideal profilul femeii vizate. Pentru a descoperi chiar voi si aceste secrete nu uitati sa apelati la informatia de calitate prezenta peste tot pe Internet, iar daca nu reusiti sa aflati mare lucru astfel atunci trageti de limba un stilist cu experienta sau, mai bine, cultivati prietenia unei femei care foloseste un ruj de buze in forma de U, aceasta putand sa va initieze temeinic in multe taine ale universului feminin, misterele rujului de buze numarandu-se cu siguranta printre acestea.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu