eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Costume de baie sexy


Costum de baie sexy Intrucat suntem in sezonul cald nu e o idee rea sa punem in discutie problema costumelor de baie feminine si sa redescoperim ce mai este considerat sexy din acest punct de vedere. Oferta este foarte bogata, dar nu intotdeauna o femeie va gasi exact ce cauta si o face sa arate bine la plaja.

Multi dintre noi ne aducem bine aminte faptul ca, daca nu iti cumperi un costum de baie de acasa, inainte de a pleca la mare, atunci cu mare greu vei gasi ceva satisfacator pe litoral deoarece, in ciuda ofertei bogate, fiecare dintre noi, mai ales femeile, au o anume linie a corpului si trebuie sa probezi multe modele inainte de a gasi ceea ce te avantajeaza.

A nu se uita deci ca pentru o femeie cea mai buna afacere se face tot acasa, unde ai si timp si rabdare pentru a iti procura ceea ce doresti. Primul pas este sa te decizi asupra modelului de costum de baie care sa te prinda cel mai bine. Unele femei aleg in functie de moda momentului pe cand altele prefera sa poarte la plaja ceea ce stiu ele ca atrage privirile barbatilor.

Exista multe modele de bikini, de exemplu, unele care ascund mai multa piele si altele, din cele cu snur, care descopera aproape tot. Nu poti alege neaparat pe cele din urma intrucat poti arata de-a dreptul oribil in asa ceva. Din fericire pe piata exista si modele ale unor firme care nu se jeneaza sa promoveze modele mai vechi de costume de baie care pot astfel completa oferta existenta si satisface gustul tuturor cumparatoarelor.

Unele costume de baie, apoi, te pot face sa arati sexy si cu vino-ncoa si vor fi preferate probabil de adolescente si tinere cu forme feciorelnice pe cand altele te fac sa arati la fel de sexy insa ceva mai stilata, adica o alegere buna pentru femeile casatorite care sunt si frumoase, dar trebuie sa respecte si anumite uzante inclusiv prin vestimentatia pe care o adopta in diferite situatii la plaja inclusiv.

O problema eterna cu costumele de baie, cauzata de lipsa de interes si diversitate a creatorilor, este nevoia de a ajusta sutienul in functie de chilotii de baie si viceversa deoarece, de multe ori, iti vin ca turnati chilotii, dar sutienul parca nu e bun si, iarasi, sutienul se aseaza minunat insa chilotii parca ar sta sa cada. In asemenea cazuri chiar e bine de cautat costumul de baie inca din primavara si puteti incerca sa mai slabiti sau sa puneti ceva kilograme in plus, dupa caz, pentru a incapea numai bine in modelul de costum de baie ales.

Foarte important pentru o femeie va fi si mentinerea unei atitudini deschise, moderne fata de moda mereu schimbatoare a costumelor de baie. E bine deci de incercat an de an cate un model diferit tocmai pentru a descoperi si alte modalitati de a arata bine la plaja si pentru a schimba ceva si in starea de spirit din fiecare sezon. Astfel nu doar ca nu te mai plictisesti, dar poti experimenta si senzatii noi si poti avea si surprize placute. In cel mai rau caz se poate lua si costumul de baie vechi si un altul complet nou pentru a avea ce purta la schimb daca lucrurile nu sunt exact cum le-ai dori sa fie.

Pentru a arata bine intr-un costum de baie nu e de ajuns ca acesta sa se potriveasca la fix pe tine si sa scoata in evidenta formele tale sexy ci mai e nevoie si de o atitudine pe masura dictata de chiar modelul pe care ti l-ai ales fie mai indraznet fie mai conservator. Astfel nu poti gresi si vei sti cum sa te porti la plaja plecand exact de la cerintele pe care le impune costumul de baie ales. In rest nu poti decat sa te distrezi la maximum si sa iti faci prieteni noi si de cea mai buna calitate.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu