eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Chatul online atrage in special femeile intre 18 si 40 de ani

Punctul lui de vedere :: Chatul online atrage in special femeile  intre 18 si 40 de aniFlirtul romantic in mediul online atrage multe femei ca un magnet, sub protectia anonimatului deplin aici ele simtindu-se ca pestele in apa si putand sa isi dezvaluie in acest mod o fata a lor pe care altfel cauta sa o ascunda pentru a isi proteja bine fiinta interioara de grosolania lumii brutale in care traim.

In special femeile cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani apar in mai toate statisticile ca mari amatoare de chat romantic, ele riscand de multe ori sa isi neglijeze indatoririle casnice si pe cele profesionale pentru ca aleg sa petreaca ore suplimentare in fata calculatorului comunicand cu barbati sau alte femei pe care ii privesc ca pe niste potentiali parteneri.

Nu foarte multe femei reusesc sa isi gaseasca cu adevarat un partener real prin intermediul chatului online, aproximativ una din sapte femei indraznind sa se si intalneasca cu persoane pe care le-au cunoscut ocazional in camerele de chat romantic. Paradoxal, dar in special femeile mai tinere pastreaza mai degraba distanta decat cele de varste mai inaintate, care nu se dau indarat nici de la o intalnire pe viu.

Chatul online este preferat de atat de multe femei deoarece timpul poate fi deseori suficient de presant incat sa nu permita angajarea femeii in alte medii sociale decat cel promovat pe Internet, unde este mai simplu sa cunosti pe cineva fara a mai fi nevoie sa faci pregatiri indelungi cu machiajul si imbracatul ca in cazul unei intalniri intre patru ochi.

In camerele de chat online poti astfel cunoaste barbati chiar draguti, atenti si cu ceva educatie la fel ca si in viata reala, iar trecerea timpului si aprofundarea legaturilor de prietenie iti pot aduce si fericirea unei relatii cu adevarat implinite, la bratul celui pe care l-ai cunoscut prin intermediul calculatorului.

Atentie marita este totusi de acordat la furnizarea de date personale in mediul electronic si de asemenea la calitatea barbatilor cu care poti avea de-a face, in situatia unor intalniri reale lucrurile putand sa ia si o intorsatura neplacuta daca nu se iau masurile minime de precautie la timp.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu