eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ce cred barbatii cu adevarat despre jucariile erotice?

Punctul lui de vedere :: Ce cred barbatii cu adevarat despre jucariile erotice?Jucariile erotice nu sunt decat recent introduse pentru a oferi placere deopotriva femeilor ca si barbatilor, initial cam toate aceste jucarii erotice fiind destinate exclusiv femeilor si concurand uneori cu mare succes performantele barbatilor in pat.

Vibratorul, una dintre primele astfel de dispozitive moderne pentru oferit placere sexuala, a fost cu zeci de ani in urma promovat ca un ajutor pentru tratarea bolilor de natura nervoasa la femei, abia recent acest dispozitiv dobandind statutul de jucarie sexuala.

Alte asa-numite jucarii sexuale de asemenea au avut la timpul lor si o functie medicala, dar in prezent mai toate sunt destinate exclusiv pentru placere si au cunoscut o diversificare atat de mare in ultimii ani incat e foarte dificil in prezent sa le mai clasifici sau sa intelegi de la bun inceput carui scop sexual pot servi.

Pentru multi dintre barbati, jucariile sexuale au reprezentat de la bun inceput o amenintare la adresa potentei si abilitatii lor de a satisface o femeie in pat, existand e drept si unii barbati care au privit asemenea dispozitive mai degraba ca pe niste bune stimulente afrodisiace decat ca o amenintare.

In zilele noastre, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, jucariile erotice continuand sa fie privite ca o amenintare sau, in cel mai bun caz, cu indiferenta, foarte putini dintre barbati alegand sa cumpere astfel de jucarii sau sa propuna partenerelor lor sedinte sexuale condimentate si cu ceva vibratoare, inele ale potentei sau altele similare.

Nu la fel sta situatia cu stimulentele de natura afrodisiaca, foarte cautate inclusiv de catre barbati, care le gasesc utile si cat se poate de "naturale" in opozitie cu vibratoarele si altele de acest tip. Electricitatea si sexul sau metalul ori sticla si sexul nu par sa fie sinonime in mintea barbatilor, dar femeile gandesc totusi diferit si de aceea ele prefera uneori jucariile sexuale companiei barbatilor.

Mediatizarea pe scara foarte larga a jucariilor sexuale a slefuit intr-un fel mentalitatea obtuza a barbatilor, dar fara a reusi sa le schimbe si credinta lor de nezdruncinat care spune ca obiectele nu vor putea inlocui niciodata omul, in pat sau oriunde altundeva.

Femeile insa nu prea par sa se sinchiseasca mult de opiniile barbatilor in aceasta privinta, ele cumparandu-si fara retineri jucarii sexuale diverse, pe care le folosesc apoi in singuratate sau impreuna cu partenerii lor sexuali.

In lumea barbatilor, doar persoanele de orientare gay impartasesc fara retineri mentalitatea feminina, cam toti ceilalti barbati respingand direct sau indirect jucariile sexuale care le pot ameninta in viziunea lor suprematia in fata femeilor.

Din pacate nici sistemul de valori crestin nu incurajeaza sub nici o forma apelul la jucariile erotice sau macar sexul lipsit de inhibitii si de aceea aceste dispozitive altfel validate de catre femei ca niste adevarate izvoare ale placerii sunt oarecum satanizate, barbatii profitand din plin de aceasta si incercand mai tare sa traga turta pe spuza lor.

Viitorul nu va aduce probabil o schimbare majora din acest punct de vedere, dar este foarte posibil ca femeile sa depaseasca multe dintre blocajele de ordin moral inca puternice in prezent si sa apeleze in numar tot mai mare la aceste jucarii sexuale ca forma alternativa de obtinere a placerii in plan sexual in absenta sau in prezenta unui barbat.

Din punct de vedere obiectiv, jucariile sexuale sunt fara indoiala la fel de necesare ca si alte bunuri de consum, existand o cerere mare pe piata si o oferta pe masura acestei cereri. In acest fel se va si regla probabil raportul dintre barbati si aceste jucarii sexuale, in fata dovezilor economice ei trebuind intr-un final sa cedeze si sa accepte ca jucariile erotice sunt la fel de necesare pentru multe persoane ca si automobilul sau televizorul pentru dansii.

foto Northfoto