eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ce secrete ascund femeile in pat?

Punctul lui de vedere :: Ce secrete ascund femeile in pat?Plini de experienta pana in varful unghiilor sau doar cu ceva urme de cas pe la coltul gurii, barbatii nu cunosc cu siguranta totul despre preferintele femeilor in pat, existand, e drept, si multe informatii de valoare prin capatanile lor, dar si o gramada de conceptii care mai de care mai deplasate cu privire la sexul pasional cu o femeie.

Partea proasta pentru noi, barbatii, este ca trupurile femeilor nu sunt mai niciodata la fel si ca, in consecinta, va fi nevoie sa iti ajustezi tehnicile tale sexuale la cerintele particulare ale noii tale iubite, dar exista si o parte buna, respectiv este adevarat faptul ca anumite preferinte sexuale ale femeilor sunt universal valabile, astfel tu neriscand sa dai gres chiar daca iti mai lipseste uneori si ceva experienta sexuala.

– Femeilor, de exemplu, le place la nebunie ca pe durata preludiului sa isi poate studia partenerul fara nici o jena, aceasta activitate fiind cu atat mai erotica cu cat partenerul lor arata mai bine si le raspunde fara graba dorintei lor de a privi, de a atinge si de a gusta din toate portiunile mai apetisante ale trupului masculin.

– Multor femei le place sa faca sex si atunci cand se afla in perioada speciala a lunii cand sexul teoretic nu prea este permis. Unii barbati insa se feresc ca de foc de acest lucru pe cand altii parca sunt si ei mai "aprinsi" tot acum.

– Sexul de dis-de-dimineata este o necesitate pentru cam toti barbatii insa pentru femei este placut doar daca nu se repeta prea des. Uneori te trezesti cam in acelasi moment cu partenerul tau si poti sa raspunzi avansurilor sale, dar de cele mai multe ori parca ai mai vrea sa dormi putin decat sa faci sex.

– Sexul prelungit, care sa tina ore intregi, nu ar trebui propus femeilor decat ocazional deoarece ele nu pun mare pret pe orgasmul multiplu decat atunci cand sunt curioase sa vada cum o fi, dar altfel adora mai degraba sexul la maxima intensitate, care nu tine foarte mult, dar este calitativ superior maratonului sexual.

– Exista femei care adora stimularea zonei genitale cu mana/degetele si exista femei care prefera mai degraba stimularea orala sau cu organul genital al barbatului. In ambele situatii insa femeile solicita ca barbatul sa stie ce face si sa se lase usor condus si de sugestiile lor oferite prin limbajul trupului sau in mod direct.

– Mai nici o femeie nu se da indarat sa experimenteze lucruri noi in pat, dar ele vor resimti o placere mai mare daca inteleg ca partenerul lor poate stapani situatia fara probleme si este si firesc in tot ceea ce face.

– Nu putine sunt femeile care adora sa trateze corpul partenerului lor ca pe propria lor jucarie sexuala. Asta le starneste imaginatia si pasiunea, iar barbatii ar trebui sa le permita si asemenea fantezii, desprinzandu-se temporar de sine si lasandu-se cu totul la voia dorintelor si sugestiilor venite de la partenera lor.

– Sexul cu parteneri mai tineri, chiar si lipsiti de experienta, este de multe ori mai placut pentru femei decat sexul cu ceilalti barbati, oricat de priceputi ar fi ei in pat. Din pacate, aceasta fantezie se implineste rar din cauza tabuurilor sociale de tot felul.

– Femeile aleg pozitiile sexuale pasive atunci cand partenerul le este mai degraba indiferent din punct de vedere fizic, dar vor prefera constant pozitii sexuale active atunci cand sunt starnite pozitiv de un trup atragator sau de un barbat care din cine stie ce motiv li se pare lor mai demn de interes.

– Sexul anal poate fi doar o curiozitate de satisfacut pentru o femeie, dar nu neaparat si o placere, insa sexul oral atrage foarte multe femei, iar ele nu se sfiesc sa isi implineasca "poftele" daca partenerul se dovedeste a fi unul de incredere.

– Orgiile romane raman celebre si in ziua de astazi deoarece femeile viseaza sa se "destrabaleze" complet d.p.v. sexual macar o data in viata daca nu si mai des. Petreceri de swingeri, petreceri nude in cluburi si alte forme similare de distractie sunt peste tot in lume savurate si de femei, si de barbati.

– In sfarsit, sexul in afara dormitorului este, se pare, supraevaluat deoarece femeile nu isi regasesc usor starea speciala premergatoare sexului de calitate decat in intimitatea oferita de dormitor si mai rar in conditiile improprii oferite de sexul in natura, in tren sau cel facut in masina.

Pentru fiecare femeie exista insa si preferinte sexuale aparte, iar acestea nu pot fi descoperite decat daca femeia iti va permite acest lucru, oferindu-ti astfel cheia catre tainele trupului sau si deplina sa incredere in tine. Doar dragostea te va ajuta aici, orice alte tehnici sexuale sau incercari de seducere fiind practic condamnate din start.

Se poate deci face sex de duzina cu o femeie, orice femeie, fie vorba despre sex normal, oral sau chiar si anal, dar mai placut va fi intotdeauna sexul din dragoste sau macar sexul generat de o atractie fizica irezistibila. Aici tehnicile sexuale sau metoda aleasa pentru atingerea orgasmului conteaza mai putin, fiind de fapt vorba despre o intalnire a spiritelor, care se cunosc si trupeste, dar si altfel, in profunzimea fiintei lor.

Barbatii care se opresc indefinit la desavarsirea unor tehnici sexuale pe care sa le "lucreze" apoi cu toate femeile din viata lor sunt astfel net dezavantajati daca nu accepta pe viitor si sexul din dragoste, pe cand cei care prefera sa se indragosteasca mai inainte de a face si sex pot cu timpul capata o mare experienta, alaturi de o partenera stabila, care sa le raspunda mereu si in plan sexual.

Inventat parca special pentru a apropia mai usor barbatii de femei, sexul nu este in esenta nici o arma de seductie si nici o cale de stimulare a unui ego supralicitat ci doar modalitatea practica si placuta aleasa de catre Creator pentru fixarea unor "mantre" ale dragostei pasionale in strafundurile fiintei noastre.

Mergand pe acest drum, este posibil sa poti iubi si chiar sa faci "sex" si in afara de trup, adica mult timp dupa trecerea ta la cele vesnice. Este vorba bineinteles despre dimensiunea spirituala, religioasa a sexului, iar cei care mai cred inca in asemenea lucruri, stiu si faptul ca sexul fara pic de dragoste este echivalent cu masturbarea la rece, niciodata implinit si niciodata suficient prin sine insusi.

Femeile par a simti asemenea lucruri in mod instinctiv si de aceea pentru ele sexul nu poate fi doar o activitate mecanica, punctata de performante fizice de exceptie ci este nevoie si de o deschidere spirituala, macar mimata ca atare daca nu si traita de catre partenerul lor sexual.

Acesta este probabil si secretul suprem al femeilor in plan erotic, iar cei care il si inteleg pe deplin se vor feri pe viitor sa se mai apropie de o femeie lipsiti de dragoste, de pasiune genuina pentru ca ei au la indemana si alternativa masturbarii sau a abstinentei si de asemenea pentru ca vor sa ramana fara de pacate macar din acest punct de vedere.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu