eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Propuneri romantice pentru o cerere in casatorie de toata frumusetea

Punctul lui de vedere :: Propuneri romantice pentru o cerere in casatorie de toata frumuseteaToata lumea stie ca cererile in casatorie nu se pot face la intamplare si ca trebuie sa gasesti o formula nu doar romantica, dar si compatibila cu preferintele partenerei tale pentru a avea succes si a fi sigur intr-o proportie mare de un raspuns pozitiv.

A face o cerere in casatorie nu este niciodata usor mai ales daca spontaneitatea nu te viziteaza prea des, iar ideile bune sunt acum mai binevenite decat oricand. Selectand dintre acestea pe aceea care ti se va parea mai adecvata situatiei tale, poti apoi sa faci o cerere in casatorie in toate regula, intr-o ambianta placuta si exact la monetul potrivit.

Pentru asta nu e nevoie de bani multi si nici macar de o locatie speciala pentru a nu te face de ras, dar va fi nevoie de ceva prezenta de spirit si, bineinteles, de pasiune reala pentru ca altfel totul poate parea artificial si catusi de putin romantic.

1. Cina romantica
Foarte chic si practicata de cand lumea, cina romantica nu da gres niciodata, cererea in casatorie putand fi facuta atat la domiciliu, cu pregatiri serioase facute din timp, cat si intr-un local mai select, unde se poate face aceasta cerere in casatorie cu sau fara complicitatea ospatarilor si a prietenilor apropiati.

2. Natura si puritate
Aceasta este o cerere in casatorie aparent spontana, neplanuita, dar care necesita totusi o ambianta speciala si o temporizare de exceptie. Mai ales tinerii adora acest mod de a cere pe cineva in casatorie, in mijlocul naturii si cu un grad crescut de puritate si ingenuitate. Este ca si cum ti-ai pune inima pe tava sub privirile si cu binecuvantarea celui PreaInalt.

3. In prezenta parintilor
Anuntata oficial printr-o logodna sau doar planuita cu ceva timp inainte, cererea in casatorie in prezenta parintilor fetei si eventual parintii baiatului este de moda veche, dar inca de mare succes in multe medii sociale. Cu niste pregatiri speciale, multa bunadispozitie si afectiune genuina din partea tuturor participantilor, se poate cere oficial mana fetei fie de la tatal acesteia, fie direct de la dansa, dar cu aprobarea parintilor ei.

4. Destinatia turistica preferata
Un cuplu care se cunoaste de multa vreme are si preferinte clare pentru destinatii turistice care le-au oferit mereu momente de vis. Intr-una din aceste destinatii se poate planui si o cerere in casatorie in toata regula, care sa vina ca o surpriza placuta exact atunci cand si afectiunea partenerei tale se afla la cele mai ridicate cote.

5. Cerere electronica in casatorie
De data destul de recenta, cererea in casatorie prin intermediul serviciilor oferite pe Internet castiga tot mai multe teren, situri web precum Facebook, Yahoo, MSN etc. oferind un teren propice si pentru astfel de evenimente. Pe aceasta cale se pot anunta si toti prietenii comuni si/sau parintii care sa asiste online la o cerere in casatorie facuta cu mare fast in mediul electronic.

Aparte de ideile prezentate anterior, exista sumedenie de alte recomandari pentru a se face o cerere frumoasa in casatorie, noi optand pentru cele mai populare dintre acestea, iar voi la randul vostru putand sa va limitati doar la propunerile noastre sau sa cautati de unii singuri alte propuneri la fel de interesante, dar si mai potrivite cu necesitatile voastre de moment.

O cerere in casatorie este un eveniment la fel de important ca si nunta care ii urmeaza, amintirile capatate acum insotindu-ne pentru tot restul vietii. De aceea, sa nu ne grabim mai ales in asemenea momente si sa facem totul ca la carte, indiferent de rezultatul final al cererii noastre.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu