eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Atingerea feminina este mai placuta


Delicatete atingere femei - barbati

Unele studii stiintifice spun ca atingerea unei femei este mai placuta si mai usoara decat aceea a barbatilor deoarece femeile au si maini/degete mai mici si, in plus, mainile lor au capatat in timp o "experienta" mai mare in manuirea obiectelor fragile precum piesele de bibelou sau broderiile fine.

Aceasta sensibilitate aparte a femeilor la atingere este in parte generata si de practicarea unor activitati care necesita grija pentru detaliu, rabdare si finete, astfel mainile lor mici deprinzand o memorie a lucrurilor, diferita de aceea a manilor barbatilor, care de obicei au de-a face cu metale grele si materiale de constructie aspre.

Inclusiv in ce priveste aspectul realational al acestei probleme, se pare ca femeile sunt mai potrivite ingrijirii unui bebelus deoarece manile lor sunt special "proiectate" din punct de vedere genetic pentru a se descurca usor cu fiintele fragile si piesele specifice de imbracaminte.

In relatia cu barbatii, mainile femeii nu sunt de obicei remarcate, dar ele au o importanta mare in seducerea si supunerea unui barbat, fie acesta si unul deosebit de puternic, deoarece trupul nostru este, se pare, invatat de mic sa reactioneze pozitiv la atingerea feminina, putandu-se astfel calma chiar si pornirile mai violente.

Femeile folosesc mainile foarte des, in mai toate activitatile desfasurate pe parcursul zilei si, mai mereu, ele vor ajuta la crearea unei armonii a locului in care se afla prin simple atingeri sau rearanjari inspirate a lucrurilor din preajma lor. De multe ori ai parca impresia ca manile unei femei cu experienta nici nu mai necesita stimulii veniti din creier deoarece stiu deja foarte bine tot ce au de facut la momentul respectiv.

Se pot emite multe teorii in aceasta privinta, dar este cert faptul ca manile si atingerea unei femei poarta o incarcatura energetica speciala, de care beneficiem cu totii de-a lungul timpului si pe care trebuie sa invatam sa o pretuim asa cum trebuie. Atingerile mamei sunt desigur diferite de atingerile iubitei, dar ambele joaca un rol la fel de important in modelarea barbatului si a copiilor, fara ele lumea putand sa para mai rece si mai straina.

foto © Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu