eboys Punctul lui de vedere

Pantofii stilati de dama nu sugereaza putere, ci simpla vanitate!

Pantofii stilati de dama nu sugereaza putere, ci simpla vanitate!Pasiunea femeilor pentru incaltamintea de lux este arhicunoscuta si puternic incurajata oriunde in lume, nu putini fiind barbatii care accepta acest "defect" al partenerelor lor ca pe un fapt oarecare de viata, pe care nu vei putea sub nici o forma sa il schimbi in vreun fel deoarece depaseste cu mult limitele rationalului, ca orice alt lucru care are la baza pasiune si nu analiza lucida si critica.
 
In viziunea femeilor, pantofii de dama au ajuns cu timpul sa fie considerati mult mai importanti decat imbracamintea, nu intamplator multe reclame prezentandu-ne femei care nu poarta nimic altceva decat o pereche atragatoare de pantofi tocmai in ideea validarii acestui adevar care ne spune fara echivoc ca o pereche de pantofi de mare clasa va complimenta intotdeauna imbracamintea si corpul unei femei.
 
O rochie super sexi sau o alta tinuta feminina de mare succes nu vor fi la inaltime niciodata in absenta unor pantofi pe masura, multa lume remarcand mai inainte de orice si studiind cu multa atentie mai intai incaltamintea si abia apoi vestimentatia si silueta unei femei. Pantofii deci te pot scoate usor in evidenta, acesta fiind si motivul principal pentru care femeile sunt de-a dreptul innebunite dupa incaltamintea de calitate superioara.
 
Un plus de imagine il pot de asemenea obtine femeile si atunci cand poarta toc si nu talpa joasa, si in aceasta situatie reusindu-se garantat sa se schimbe in bine lookul general si putandu-se capta mai rapid atentia publicului. In ciuda tuturor inconvenientelor pentru sanatate, multe femei vor continua sa poarte din acest motiv tocuri inalte la nesfarsit, iar acest lucru nu va putea fi stopat decat poate prin implementarea unor legi dure, "anti-toc", lucru foarte putin probabil pentru societatea noastra moderna.
 
Vanitatea feminina isi gaseste astfel prin intermediul pantofilor de lux o cale adecvata de exprimare, nimeni neavand in prezent nici cea mai mica sansa pentru a promova alternativ pantofii comozi, pantofii fara toc sau pantofii sport printre trendurile de varf din lumea modei. Este evident imposibil sa schimbi mentalitatea femeilor din acest punct de vedere, dar li se poate totusi arata acestora si finalul trist spre care le indreapta cu incetul pasiunea lor pentru pantofi frumosi si eleganti.
 
Nimeni nu poate spune ca vanitatea ar fi un element constructiv pentru dezvoltarea in bune conditii a personalitatii umane, nu de pomana unele adolescente ferindu-se instinctiv de pantofii prea eleganti, care le pot anula deplina libertate de gandire odata ce vor fi reusit sa le ia in stapanire gustul si preferintele lor naturale prin marea putere de seducere pe care o exercita asupra mintii feminine. 
 
Continuand acest rationament, iarasi nimeni nu va putea garanta unei femei ca incaltamintea, fie aceasta si de lux, va mai complimenta pozitiv silueta ei dupa depasirea varstei de 50 de ani, pantofii eleganti fiind adresati preponderent femeilor frumoase si mai tinere si, foarte rar, varstnicelor care oricum vor trebui sa poarte pantofi foarte comozi si fara toc din motive de sanatate.
 
Plecand deci de la varsta adolescentei, cand esti foarte tentata de moda pantofilor eleganti, si ajungand apoi la varsta menopauzei, cand vei fi matematic tradata de acesti pantofi de lux, totul nu pare sa fie pana la urma decat o minciuna foarte frumoasa, care te va purta pe aripile elegantei si rafinamentului mai toata viata, punandu-te spre final in fata adevarului rece care iti spune ca totul e trecator si ca nimic nu iti este oferit pentru o vesnicie.
 
In contrapartida, o femeie care iubeste la fel ca toata lumea pantofii eleganti, dar care nu face o pasiune din aceasta preferinta a sa, va risca mai putin sa se simta tradata catre sfarsitul vietii, gustand din toate cate putin si nepermitandu-si din modestie sa faca excese de nici un fel. O astfel de femeie va fi poate mai castigata nu doar la varsta senectutii, dar pe tot parcursul vietii sale, ea acordand atentie egala tuturor detaliilor care incurajeaza frumusetea si nu plusand exclusiv la capitolul pantofi de lux.
 
Din acest motiv, pasiunea aprinsa pentru pantofii de calitate superioara pare putin artificiala atunci cand te gandesti mai mult la aceasta problema, de castigat din aceasta putand sa castige fara echivoc doar producatorii de astfel de incaltaminte si nimeni altcineva deoarece, spre deosebire de ceea ce poarta barbatii, nu intotdeauna in cazul femeilor ce e mai scump va fi obligatoriu si mai sanatos, si de asemenea mai confortabil.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu