eboys Punctul lui de vedere

Nu uitati sa aduceti mai multa culoare in jurul vostru odata cu sosirea primaverii

Nu uitati sa aduceti mai multa culoare in jurul vostru odata cu sosirea primaveriiPrimavara nu este parca prezenta niciodata pe deplin in absenta culorilor vii si crude, care nu pot fi intalnite in nici un alt anotimp, iar pofta de viata si renasterea intregii firi care acompaniaza primul anotimp al anului nu sunt la fel de intense daca nu ne inconjuram mai mult de culoare atat prin vestimentatie cat si prin modul in care aranjam spatiul unde locuim si cel unde muncim zi de zi.
 
Un simplu aranjament floral in fiecare camera a locuintei noastre poate schimba in bine atmosfera generala si starea noastra de spirit, iar daca vom aduce inca si mai multa culoare prin adaugarea unor accesorii inspirate in decorarea acelorasi camere atunci si energiile astfel eliberate ne vor stimula mai puternic starea noastra de bine.
 
Curatenia de primavara nu este doar o cale prin care sa ne pazim eficient de bacterii si virusi periculosi, dar si o ocazie unica pentru a schimba culorile reci si sterse ale locuintei noastre cu altele, mai calde si mai pline de veselie, foarte potrivite de altfel cu spiritul primaverii. Galbenul, verdele crud, putin rosu deschis, bejul si portocaliul sunt doar o parte din bogatia de culori a primaverii care pot decora inspirat spatiul nostru de locuit.
 
Alaturi de flori si multa culoare, atmosfera din jurul nostru poate capata energii suplimentare si prin introducerea unor arome si parfumuri care sa sugereze de asemenea prospetimea primaverii, in acest caz putandu-se face apel la recomandarile aromaterapiei, la dezodorizante special destinate acestui anotimp sau la parfumul natural al florilor, ceva mai greu de gasit la inceput de an pe piata.
 
Foarte potriviti pentru a potenta atmosfera de primavara sunt si cei mici, copiii, iar alaturi de dansii animalutele de companie pot fi de asemenea o mare bucurie. Perusii, cateii, pisicile, animalutele exotice ne pot transforma primavara in anotimpul perfect, iar copiii vor schimba complet atmosfera cu vocile lor jucause si hainutele pline de culoare.
 
Diversitatea de culoare, arome, sunete si lumini aduce primavara si in sufletele noastre si nu doar in jurul nostru, iar noi putem sa ne imbogatim viata apeland la mici artificii de aranjare a interioarelor si mizand mult pe culorile specifice primaverii. Sa nu uitam deci sa profitam din plin de energiile proaspete ale primaverii si sa le potentam cu intelepciune pentru propria noastra placere, dar si fericirea tuturor celor din jurul nostru.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu