eboys Punctul lui de vedere

Ati recomanda si partenerilor vostri lotiunile si tratamentele moderne pentru regenerarea parului?

Ati recomanda si partenerilor vostri lotiunile si tratamentele moderne pentru regenerarea parului?Acum ca tot s-a trecut moda "becurilor" masculine si nu mai risti sa descoperi cate un chelios la fiecare colt de strada, barbatii incep parca sa se orienteze si dansii catre tratamentele de succes pentru stoparea caderii parului si cresterea sau regenerarea podoabei capilare, ei avand totusi si unele usoare retineri in aceasta directie din cauza asocierii instinctive a unor asemenea practici civilizate cu comportamentul specific feminin.
 
In lumea vestica, descoperiri de data mai noua sau mai veche ale savantilor in medicina au permis sa se puna la punct incetul cu incetul tratamente foarte eficiente pentru prevenirea caderii parului si regenerarea podoabei capilare, in acest mod limitandu-se intr-o masura oarecare numarul pacientilor nemultumiti de aspectul lor fizic. Si la barbati, la fel ca si la femei increderea in sine creste simtitor daca asemenea tratamente dau rezultate bune, fiind de aceea important si pentru barbati sa li se recomande apelul la tehnicile de stimulare a cresterii parului de ultima generatie.
 
Partea cea mai dificila cu barbatii este insa sa ii convingi sa urmeze cu incredere astfel de tratamente, care sunt de lunga durata, multe dintre ele, dar si deosebit de eficiente in directie ingrijirii si stimularii cresterii podoabei capilare. Produse farmaceutice si naturiste exista, din fericire, intr-o mare varietate pe piata, iar unele dintre acestea sunt deosebit de eficiente mai ales atunci cand un medic cu experienta stie sa le combine inspirat pentru rezultate dintre cele mai bune.
 
Odata convinsi sa urmeze asemenea tratamente bune, barbatii vor depune eforturi considerabile in directia prevenirii caderii parului si a regenerarii sale, ca si in alte treburi si aici ei investind multa seriozitate daca sunt convinsi ca va fi spre propriul lor bine. Tratamentele cu produse aplicate local trebuie combinate cu medicamente orale, iar in cazurile disperate se poate apela si la implant si interventii cu laser, dar de obicei acestea din urma nu sunt necesare atunci cand tratamentul este aplicat la timp.
 
Caderea parului la barbati poate fi oprita garantat, in prezent existand formule foarte bine puse la punct pentru tratarea unei asemenea afectiuni. Introduse de timpuriu, acestea pot aduce o incredere in sine marita si o imbunatatire constanta a aspectului fizic, dar cei mai multi dintre barbati vor amana la nesfarsit luarea de masuri deoarece nimeni nu ii incurajeaza mai hotarat in aceasta directie. 
 
Partenerele de viata sunt din acest motiv responsabile pentru sanatatea lor si ele trebuie sa inteleaga la fel ca si barbatii ca un tratament pentru imbogatirea podoabei capilare este la fel de important pentru sanatatea mentala si cea fizica ca si prevenirea si tratarea oricarei alte afectiuni.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu